Arama sonuçlarınız

1. K

Prado Almaya Adım Adım

Sökmeden içeriye çapak düşürmemek iyi maharet olmalı gerçekten . Bu konuyuda konuşurum ustayla .

2. K

Prado Almaya Adım Adım

Aynen dediğiniz gibi biran önce takmak lazım . Yangın yolları tırmanma ağırlıklı yarım depo ortalamam 19lt/90 krş çıktı :) Tank işini öğrendiğim iyi oldu . Prins evas marka kullanıyor ve yükseklikleri fazla tankların . Manifoldun delinirken sökülmesimi makbul yoksa çapak vs bişi olmaz mı ?
  3. K

Prado Almaya Adım Adım

LPG tavan fiyatlarını kendi sitelerinde gösteriyorlar tahminimce . İstasyonlarda çok daha uygun . 83 litre tank baya iyi konumlanmış . Tankın markası ,çapı-yüksekliği ne acaba ? Sizin tankın çapı geniş , yüksekliği az heralde . Bence bu şekilde gayet iyi durmuş . Bende psikolojik olarak hazır...

4. K

Prado Almaya Adım Adım

Lpg bakımı 10000 km de oluyor heralde . Filtre ve bu sıvı ne kadar tutuyor ?
  5. K

Prado Almaya Adım Adım

Eyvah işler karışıyor :) O kadar teknik kısmını bilmiyorum . Bu yağ ne kadar zaman gidiyor , 2500 devir ve üstünde geçirdiğimiz zamana bağlı oluyor heralde ? Bitince araç benzine mi geçiyor ?

6. K

Prado Almaya Adım Adım

Bende memnun oldum Hakan Bey . Sağolun tekrardan , aynı şekilde herkese bol keyifli kullanım dilerim . Nerdeyse vazgeçme seviyesine gelmiştim , son anda bu araç yetişti . İyikide yetişmiş :) Sizdende varsa arka taraftan tankın görünümünü rica edebilir miyim ? LPG fiyatlarını siteden kontrol...

7. K

Prado Almaya Adım Adım

Süper , tam aradığım resim . Stepne seviyesinden biraz daha alta inmiş . Çetinsayın dediği gibi 69 litre olan tank görünüş olarak daha iyi durur sanki . Altında koruma sacı vs anca olur . Birde 80 lt tanka sahip olanlar muayenede tespit esnasında sorun yaşadılar mı ? Bu arada şöyle güzel bir...
  8. K

Prado Almaya Adım Adım

Ard arda dolumlardan mı etkileniyor pompalar ? 80 litre civarı tank kullananlarda araçlarının tampon seviyesinden görünümünü rica edebilir miyim ?
  9. K

Prado Almaya Adım Adım

Gerçekten farklı araçlar , doğal olarak ustası az oluyor . İstanbulda yine bizim 2-3 tane iyi servisimiz var :) Ufak tefek makyaj işleri mutlaka oluyor yaş itibariyle . Sizin Menzil 200-250 km civarı heralde . Lpg tankının ben 80 lt olmasını istiyorum bakalım oluru var mı . Bir yandan diyorum...

10. K

Prado Almaya Adım Adım

Çok teşekkürler . Evet 5 ileriyi istiyordum ben . Henüz araçta yeniyim . Sadece bir kere kullandığım 4 ileri viteste aracın gidişinin daha ağırbaşlı olduğunu hissetmiştim , yine o zamanlar kullandığım 5 ileriye göre . İnternetten okuduklarımda bu yönde sanki . Belki aracın bakım vs durumu ile...

11. K

Prado Almaya Adım Adım

Çok teşekkürler . Kazalar hepimizden uzak olsun . Alışana kadar biraz başınızı ağırtırım :smiley: Lpg , 4*4 , havalı süspansiyonlar hep yeni karşılaşılan durumalar :smiley: Çöllerde kullanıyorlar hep land cruiserları , kumla arası iyidir tabi .. Şuan bende ufak tefek tırmanışlar , hızlanmalar ...
  12. K

Prado Almaya Adım Adım

Merhabalar TSI (Adınızı bilmiyorum kusura bakmayın) , hoşbuldum . İyi dilekleriniz için teşekkür ederim . Zaten hep buralardaydım :smiley: Adım Kenan . Aldığım araç 123000 km de . İlk sahibinden bütün bakımlar yetkili servis kayıtlı . Bir bayanın şöförlü makam aracıydı . Sürekli enjeksiyon ...

13. K

Prado Almaya Adım Adım

Ufaktan kullanım başladı . -Bagaj havuzu kullananlar nerden aldınız acaba , bütün araçlarıma ypsplast firması Denizliden alırdım ama bu araç için üretimleri yok malesef . Başkada kayda değer bir ürün bulamadım . -Buton aydınlatmalarında sol koltuk ısıtma , yükseklik kontrolü , ayna katlama ve...
  14. K

Prado Almaya Adım Adım

Vee uzun bir arayışın ardından , 2005 5 ileri 4.0 V6 :) Yardım eden tüm prado severlere tekrardan teşekkürler ..
  15. K

Prado Almaya Adım Adım

Cazipti gerçekten . 75 teklif edersem şimdi pek hayırlı şeyler duymayabilirim :) . Bekleyelim bakalım ..

16. K

Prado Almaya Adım Adım

Cazipti gerçekten . 75 teklif edersem şimdi pek hayırlı şeyler duymayabilirim :) . Bekleyelim bakalım ..
  17. K

Prado Almaya Adım Adım

2005 Toyota Land Cruiser 4.0 Prado 89.500 TL Galeriden satılık ikinci el - 322118209 Bu araç manavgattaydı , 65000 TL ye ilandaydı . İlan girer girmez hemen satıldı . 5 dakika ile kaçırdım gibi :) , kısmet değilmiş ... Pek bir çetin iş oldu araç bulmak .
  18. K

3.2 Did Dakar Versiyonu Nedir ? Ne Degildir.?

Uzun yıllar keyifle kullanmanızı dilerim .

19. K

Prado Almaya Adım Adım

Herkese merhabalar , hayırlı bayramlar .. 2004 Toyota Land Cruiser 4.0 Prado 75.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 308756878 bu araç fena durmuyor sanki ..
  20. K

Prado Almaya Adım Adım

Ne güzel devir yok ,gürültü yok :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,087
Kayıtlı Üye Sayımız
166,999
Kaydolan Son Üyemiz