Arama sonuçlarınız

1. K

Prado Almaya Adım Adım

Teşekkürler , ilk fırsatta deneyeceğim .

2. K

Prado Almaya Adım Adım

Cep tarzı birşeylerde düşünmüştüm bende ama madem bağlantı yerleri var ilk önce fileden denemelere başlarım . Bagaja boyut , gerginlik olarak iyi denk gelen marka/model bilgisi varmı acaba ?
  3. K

Prado Almaya Adım Adım

bagajın 4 köşesinde halkalar vardı değil mi ? Ben üzerine bagaj havuzu gibi bir kaplama yaptırdığımdan altta kaldı onlar heralde . Eğer varsa o kısımlardan kesip file kullanılabilir .

4. K

Prado Almaya Adım Adım

Bagajda elektrikli kompresör , lastik tamir spreyi , ilk yardım çantası , küçük kürek vs bir kaç parça sürekli duruyor . Bunların sağa sola gezinmesini engellemek için neler yapıyorsunuz acaba ? Bir tane bez çanta alıp omuz askısından koltuk başlığına bağlamayı düşündüm ama nasıl olur bilemedim...
  5. K

Yardım Prado Için Bilgili Birisini Arıyorum

Bu araçtan mı bahsediyorsunuz ? Buysa düzgün bir araca benziyor . 2001 Toyota Land Cruiser 3.4 Prado 55.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 365046709

6. K

Prado Almaya Adım Adım

2006 Toyota Land Cruiser 4.0 Prado 88.500 TL Sahibinden satılık ikinci el - 369921220 İyi görünen bir prado , bir yakınım ilgilencek gibi oldu ama kapora alınmış . 85000 tl .

7. K

Prado Almaya Adım Adım

Tek lastik olarak kullanılacaksa ve aracı günlük olarakta kullanıyorak ses seviyesi önemli bence . Yazlık kullandığım bridgestone ecopia ile kışlık bridgestone lm 80 arasında ses farkı var . (71-73 db ) . Yokohama ats 74 db idi yanlış hatırlamıyorsam . Cooper ve falken at de iyi görünüyor ...
  8. K

Prado Almaya Adım Adım

Teşekkürler . Yokohama kafama yatan lastik benimde . Tek lastikle geçiştirebilmek güzel olurdu ama zor gerçekten . Kullanım şartlarına göre yazlık lastik - yokohama ats ya da yokohama ats - çamur lastiği ikililerinden birini seçmek lazım .
  9. K

Prado Almaya Adım Adım

Tek lastik fikrine iyice ısınmaya başladım . Bende elimdekileri hemen bitireyim :)

10. K

Jeep Wrangler Rubicon (2016)

Genelde imkanı geniş olanların sadece arazide kullandıkları araç olarak görüyorum . Ayda bir kere kullananda var , 2 ayda bir kullananda . Dolayısıyla km olmayabiliyor ama arazide yorulmuş olma ihtimali var tabi .

11. K

2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı

Aracınız hayırlı olsun . 3 kapılı versiyonlar gerçekten güzel araçlar ama ülkemizde pek yaygın değiller .
  12. K

Prado Almaya Adım Adım

Teşekkürler . Bu kışı kışlık lastiklerle geçiririm seneye bakalım hayırlısı .

13. K

Prado Almaya Adım Adım

Teşekkürler Selim Bey . Dediğiniz gibi kitapçığı iyice okumak gerek . L den kastım arazi vitesi low konumda ikenmi normal vites 2 veya L konumuna geçirilebiliyor . Lastik konusuna dışardan bakınca banada en ideali sadece bir takım at geliyor aslında .
  14. K

Prado Almaya Adım Adım

2nd fonksiyonu low viteste iken mi devreye girebiliyor ? Aynı şekilde 2 ve L vitesi low pozisyonundayken mi kullanılabiliyor ? 3 ten sonrasını göremedim :) Aslında dediğiniz gibi çokta ihtiyaç olmayacak ama bilmek lazım yinede . Shift lock bulunduğumuz viteste mi kalmamızı sağlıyor ? Lastik işi...
  15. K

Prado Almaya Adım Adım

Teşekkürler . 24 cm yüksekliğinde tank seçmeme rağmen beklediğimden biraz aşağıda oldu . Acaba tank modeli konusunda bir yanlışlık mı oldu incelemedim tam olarak . Stepne bağlantısını sökmedi usta , bende tam olarak nasıl birşeydir , ne kadar yer kazandırıyor bilmiyorum . Uzaklaşma açısını test...

16. K

Prado Almaya Adım Adım

Kapağın çalışmasında hiçbir sorun yok . Pompacı dolum ağzındaki tıpayı çıkarıp o seyyar ilave parçayı takıp dolum yapıyor . İlave parçanın durabileceği yeterli alan mevcut . Fabrikasyon lpgli honda civiclerde bu şekilde montaj .
  17. K

Prado Almaya Adım Adım

Lpg montajı yaklaşık içi hafta önce yapıldı . Prins Vs2 takıldı , yağlama taktırmadım . Tank atiker 76 lt seçtim , 24 cm yüksekliği var . Stepne taşıma demiri kesilmeden monte edildi , beklediğimden biraz daha alt seviyede kaldı . 90-95 km hızlarda 11,35 litre lpg tüketimi oldu . Şehir içi ve...
  18. K

Prado Almaya Adım Adım

Selim Bey merhabalar . Stepne tutucu demirin sökülmesi fark ettirir heralde . Araçta yeniyim daha ama gidişata bakınca 150 km civarı hızlar ciddi tüketime sebep olur .

19. K

Prado Almaya Adım Adım

Bu arada bugün lpg montajı için bırakıyodum aracı fakat tank olarak 55 litre ve 89 litre vardı elinde . 55 litre yetersiz , 89 litre tankta 27 cm yüksekliğinde olduğundan taktırmadım . Hakan Bey in kullandığı tankın ( Atiker Sıralı Otogaz Sistemleri LPG ve CNG Otogaz Dönüşüm Sistemleri LPG Tank...
  20. K

Prado Almaya Adım Adım

Kesinlikle katılıyorum :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,087
Kayıtlı Üye Sayımız
166,999
Kaydolan Son Üyemiz