Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Discovery Td5 Acil Yardım
LAND ROVER-RANGE ROVER-FREELANDER-DİSCOVERY- BMW-MİNİ COOPER
YUKARIDA BELİRTİLEN MARKA ARAÇLARIN TÜM SERVİS YEDEK PARÇA VE ACİL YOL YARDIM HİZMETLERİNİ VERMEKTEYİZ
SERVİSİMİZE KAPORTA VE BOYA DAHİLDİR. BİZİMLE BİR KAHVE İÇİP TANIŞMAYA NE DERSİNİZ...
EXPERTİZ...
Ynt: Range Rover P38 Kullanıcıları Lütfen Bu Başlıkta Tanışalım Parça Desteği Vetakas
merhaba kadir bey
sizin aracınızında kapı açık ikazı hem kilitten hemde tesisatından yapar.
nadir olarak her ikiside problemli olabiliyor.
Ynt: Grand Cherokee Bakım Ve Motor İle İlgili Yardım
land rover,range rover,freelander , cherokee tamir bakım servisi ve yedek parça ayrıca 7/24h acil yol yardımı için bize ulaşın
ADEM KARNUÇU GSM:0536-287-75-56
Ynt: P38 Piyano Mili Kırıldı
öncelikle geçmiş olsun. yapmanız gerekenlerden bazıları itici tapetleri orijinal takın yoksa ses yapar kitler ve egzantirik milini bozar. bir diğeri piyano milini orijinal takın yan sanayide iticilere basan parlak yüzeyli tırnak kalın gelir ve sibop açık kalır...
Ynt: Range Rover P38 Kullanıcıları Lütfen Bu Başlıkta Tanışalım Parça Desteği Vetakas
bagaj kapağı sadece merkezi kilit açık olduğu sürece açılabilir. kontakla bağlantısı yok. birde bagaj kapağının elektrik sistemi sağ ön kapı kilidinden ikaz alır. şayet sağ ön kapı kilidiniz bozuksa veya...
Ynt: Yakıt Pompası
merhaba öncelikle aracınızın mazot filtresi yan sanayi ise dediğiniz sesi yapar.
mazot soğutucusundan yapar.
enjektör oring ve pullarından yapar.
mazot kütüğünden yapar.
bunların hiçbirinde bişey yoksa silindir kapağınızdan yapar.
birde aracın yağ çubuğunu çekin yağ...
Ynt: Discovery Td5 M Ve S Yeşil Lambaların Arada Sırada Yanıp Yanıp Sönmesi
ben teşekkür ederim memnuniyetiniz bizim için önemli belirtmek istediğim bir hususta araçta yaklaşık 10'a yakın arızanın 10 dakika içinde bulunması buda dakika başına 1 arıza teşhisi demektir. buda bir rekor...
YUKARIDA BELİRTİLEN MARKA ARAÇLARIN TÜM SERVİS YEDEK PARÇA VE ACİL YOL YARDIM HİZMETLERİNİ VERMEKTEYİZ
SERVİSİMİZE KAPORTA VE BOYA DAHİLDİR. BİZİMLE BİR KAHVE İÇİP TANIŞMAYA NE DERSİNİZ...
EXPERTİZ HİZMETİMİZDEN YARARLANARAK...
EXPERTİZ HİZMETİMİZDEN YARARLANARAK...
LAND ROVER ARAÇLARINIZA GÜVENLİ VE KALİTELİ HİZMET VERMEK İÇİN BİR TELEFON KADAR YAKINIZ.
HER TÜRLÜ ŞİKAYETİNİZDE BİZE 7/24 0536-287-75-56 NOLU TELDEN ULAŞABİLİRSİNİZ.
SAYGILAR... ADEM KARNUÇU ADRES: ATATÜRK OTO SAN. SİT. 2.KISIM 32. SOK. NO: 1351 MASLAK/ İSTANBUL
LAND ROVER ARAÇLARINIZA GÜVENLİ VE KALİTELİ HİZMET VERMEK İÇİN BİR TELEFON KADAR YAKINIZ.
HER TÜRLÜ ŞİKAYETİNİZDE BİZE 7/24 0536-287-75-56 NOLU TELDEN ULAŞABİLİRSİNİZ.
SAYGILAR... ADEM KARNUÇU ADRES: ATATÜRK OTO SAN. SİT. 2.KISIM 32. SOK. NO: 1351 MASLAK/ İSTANBUL
Ynt: Discovery Td5 M Ve S Yeşil Lambaların Arada Sırada Yanıp Yanıp Sönmesi
rica ederim menuniyetiniz bizim için önemli daha önceki yazılarımdada belirttiğim gibi land rover ve range rover araçlarınız çok değerli ve kullanışlı araçlar size her türlü hava ve yol şartlarında kolayca kullanım...
şikayetleriniz için 0536 287 75 56 nolu telefondan bana ulaşırsanız daha detaylı bilgi vererek size yardımcı olmaya çalışırım saygılar maslak oto sanayiden land rover ustası adem karnuçu.