Arama sonuçlarınız

1. Yuddhistra

Gezenbilir'de En Çok Beğendiğimiz Defender Hangisi?

Ynt: Gezenbilir'de En Çok Beğendiğimiz Defender Hangisi? Ben de nerede Bülent ve Emir'i diyordum. Kurallara aykırı olmasa ben koyacaktım.

2. Yuddhistra

Ynt: Gezenbilir'de En Çok Beğendiğimiz Defender Hangisi? Bence kimsenin haberi yok. Ben de dün tesadüfen gördüm.
  3. Yuddhistra

Ynt: Gezenbilir'de En Çok Beğendiğimiz Defender Hangisi? Hycosaicus

4. Yuddhistra

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Ama 4 yok :) Şu anki liste doğru
  5. Yuddhistra

En Güzel Defender Anketi

Ynt: En Güzel Defender Anketi Kategoriler olacaksa bence off road, ekspedisyon, modifiye vs gibi kategoriler olmalı. Yani bence önce kategorileri belirlensin, katılımcılar da ona göre katılsın. Ya da evet agresif de güzel.

6. Yuddhistra

En Güzel Defender Anketi

Ynt: En Güzel Defender Anketi Bizim çok iddiamız yok ama katılalım bari :) Kimin aklına geldiyse çok iyi etmiş. Bizim oğlanın adı Hycosaicus. (Yunan mitolojisinde seyahat tanrısı)

7. Yuddhistra

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Balıkesir'den Fahri Özlem listenin sonunda idi. Bulunduğu şehre yerleştirince 146 olduk. İSTANBUL 1 Yücel Işık ( Range Rover Classic 1986) İstanbul 2 Naci Doğancı ( Discovery I 1996...
  8. Yuddhistra

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Bursa'dan Haluk Özkalp çıktı mı, yoksa eski listeye mi ek yapıldı acaba?
  9. Yuddhistra

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Arkadaşlar listede bir sorun var. Ben 2 defa saydım 140 çıkıyor. Herkes yerli yerinde mi kontrol ederse iyi olur. Selamlar.

10. Yuddhistra

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Evet o yan yatan bir Rus UAZ, ön kapıdan da belli. Fotoğraftaki yan yatmamış hali var.

11. Yuddhistra

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? İSTANBUL 1 Yücel Işık ( Range Rover Classic 1986) İstanbul 2 Naci Doğancı ( Discovery I 1996 3,9 V8i ES) - Istanbul 3 Engin DAĞHAN ( Discovery I 1998, 2.4...
  12. Yuddhistra

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? 2001 – 2500 cm3 e kadar 1-3 yaş arası 2.605,00 4-6 yaş arası 1.893,00 7-11 yaş arası 1.182,00 12-15 yaş arası 708,00 16 yaş üstü 282,00 tabii bu rakamlar 2009 için geçerliydi 2010'da artacaktır.

13. Yuddhistra

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Pompa da pahalıdır şimdi çıkma mı bakıyorsun? Bodrum'da bulamam ama Milas'tan sorayım istersen. Konu dışı bir soru oldu, istersen mailleşelim.
  14. Yuddhistra

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Tarık ne oldu Kırat, geldi mi Sivas'tan? Bu arada Biz 132 olduk da, Jeepçi arkadaşlar kaç kişi oldu bilen var mı?
  15. Yuddhistra

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? 130'u bulduk geçtik, yeni hedef 147" İSTANBUL 1 Yücel Işık ( Range Rover Classic 1986) İstanbul 2 Naci Doğancı ( Discovery I 1996 3,9 V8i ES) - Istanbul 3 Engin DAĞHAN...

16. Yuddhistra

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Sevtap hanım sizin bir önceki eklediğiniz listenin sonundaki 4 kişi yukarıdaki son listede yok sanırım. Bilmiyorum yanılıyor muyum? Bu arada bir arkadaş sanırım aracını satmış ama onu bulamadım, karıştırmamak için müdahale etmedim Eksik gözükenler...
  17. Yuddhistra

Karavanla Dünya Turu Yapmak İstiyorum

Ynt: Karavanla Dünya Turu Yapmak İstiyorum Ya evet biliyorum Ali Bey'in sitesini, bir de şuna baksana; http://www.ihana.com/
  18. Yuddhistra

Ynt: Karavanla Dünya Turu Yapmak İstiyorum Bir söz var; Jeepçiler kızmasın ama "Bir Jeepim olacağına, Land Rover itmeyi tercih ederim". Henüz hiç itmedim ama :) O kadar uzun bir yolda kesin itmek de gerekecektir.

19. Yuddhistra

Ynt: Karavanla Dünya Turu Yapmak İstiyorum O boyutta bir kamyon ortalama 100 km'de 30 - 35 litre yakıyor. Doğu'daki bir sınıra dediğin gibi 2 bin liranın üzerinde mazot yakarsın. Yani mazot sponsoru da bulmak lazım. Ancak şu var, asyada, doğuda, ve nispeten g.Amerika'da mazot çok ucuz. Bizde...
  20. Yuddhistra

Ynt: Karavanla Dünya Turu Yapmak İstiyorum Ya evet Melih ben de TV'de izledim bir kaç ay önce, belki aynı program ama 2. el bir 2000 serisi Mercedes, hatta sanırım en uygun fiyatlıları 2521'ler ya da bir Iveco alıp, tabii kapalı kasa olacak sonra içini karavana çevirmek toplamda 100 bin lira...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,087
Kayıtlı Üye Sayımız
166,999
Kaydolan Son Üyemiz
Hüseyin Erbilek

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR