Arama sonuçlarınız

1. yasarergun

Arabayla Tunceli'den Eysk /krasnodar /rusya'ya

Semih Bey Selamlar, Dönüşte bol fotoğraf bekliyoruz o yol şimdi rüya gibidir ve kazbek tarafından geçerken kar tünelleri mükemmel görünüyordur. Ben hem boş hem de dolu belgeyi indirdim eğer belgenin çift taraflı doldurulmuş halini ekran görüntüsü olarak alıp jpg formatında koyarsanız (bana...

2. yasarergun

Hatay'dan Berlin, Amsterdam, Paris'e Arabayla Üç Başına

Herkese Selam, 1 Haziran'dan (2019) başlamak üzere ilk 15 günlük rotası Hatay, Edirne, Belgrad, Budapeşte, Prag, Berlin, Amsterdam, Ghent, Paris şeklinde palnladığımız gezi notlarını büyük ihtimalle ben araba kullanırken eşim benim yerime girecek. Bolca fotoğraf paylaşırız diye umuyorum...
  3. yasarergun

Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz?

bunu bivak torbası ile de yapabilirsiniz. yeni tip tek polle minik çadır haline gelen bivaklar da bu iş için biçilmiş kaftandır. Sent from my MI 6 using Tapatalk

4. yasarergun

Hollanda Ve Belçika Gezisi

burası bana lazım, bir çentik atayım Sent from my MI 6 using Tapatalk
  5. yasarergun

Kuzey Almanya Gezisi 2018/2019

şuraya bir çentik atayım Sent from my MI 6 using Tapatalk

6. yasarergun

Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız

2004 vitara alın, hâla çok temiz olanları var. işinizi görür. Sent from my MI 6 using Tapatalk

7. yasarergun

Arabayla Tek Başına Hatay'dan Posof, Gurcistan, Rusya Vladikavkaz Volgograd, Samara, Rostov Na Donu

yeşil pasaportu olmayanlarla olanlar aynı idi ve hiç bir şey istenmiyordu. evet pasaportu ver migration belgesini doldur ve gir idi durum. Sent from my MI 6 using Tapatalk
  8. yasarergun

Arabayla Tek Başına Hatay'dan Posof, Gurcistan, Rusya Vladikavkaz Volgograd, Samara, Rostov Na Donu

ben moskova, sankt petersburg ve helsinki merkezli aile olarak yola çıkacağım, denk gelirse olabilir. ben karadan gitmeyi tercih ederim. 350 dolara hatay helsinki yakıt parası çıkar :) Sent from my MI 6 using Tapatalk
  9. yasarergun

yeni farkettim. çizdiğiniz rota en hızlı rota. benim tercihim türkgözü, borjomi, tiflise 10 km kala sola ayrılan ve kazbek, stepansminda dan geçen ve vladikavkaz, pyatigorsktan krasnodara devam eden yol olurdu. en azından haziranda ben bu yoldan geçeceğim. gürcistan girişinde ve vladikavkaz...

10. yasarergun

Esnek Solar Panelleri Sudan Ucuz

arkadaşlar kurumsal kimliği olmayan birisi nasıl garanti verebilir ? bilmem kaç sene sonraya verilen şahsi garanti sözden öteye geçer mi ? ben mi yanlış anladım yoksa durum farklı mı ? MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. yasarergun

ben iyi gaz veririm. bir ara 35 bardak çay, oturacak bir tabure bulup konuşalım. ikna olacaksınız. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. yasarergun

64 Gün, 24.000 Km........ Orta Asya, Moğolistan....

buraya bir çentik atayım. yazıyı şimdiye kadar nasıl görmedim o da benim marifetim sanırım. muhteşem bir gezi. işin açıkçası istediğim bir rota ama önden birisinin gidip test etmesini istedim. artık sanırım rahatlıkla sizin rotayı takip edip (benim gidiş rotam sizin geliş rotanız olacak. ben...

13. yasarergun

Wintertrophy 2019

buraya bir çentik atayım :) MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. yasarergun

Bf Goodrich At Ve Maxxis At Yardım...

yokohoma geolander kullandım ama 12 olduğundan emin değilim. çok konforlu ve güvenli bir lastik idi. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. yasarergun

araç nedir ? MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. yasarergun

yokohamayı kar, buz, çamur ve ıslak zeminde yaklaşık 100 000 km kullandım. yokohama geolander tavsiye ederim. bf'de tavsiye ederim ama ses ve sertlik istemiyorum diyorsanız arabana yokohoma. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. yasarergun

evet, serttir. yokohoma geolander at'den BF AT KO2'ye geçtim. ağustostan bu yana.kullanıyorum. sert olduğunu bilerek alın. bir süre sonra insan alışıyor. :) MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. yasarergun

Hatay Riga (letonya-latvia) Arabayla Dört Başına

türk cumhuriyetleri hariç (sadece azerbaycanı gördüm) tutarsak sanirim tüm eski sovyet cumhuriyetlerine gittim. türk plakalı bir araçla (belarusta toplamda 3 hafta kaldığim halde gördüğüm 3 yabancı plakalı araçtan birisi idim) gezdiğim halde hemen hiç durdurulup polis tacizine maruz kalmadım...

19. yasarergun

evet görmemiştim. Sent from my MI 6 using Tapatalk
  20. yasarergun

hemen oraya bir çentik attım. :) teşekkürler Sent from my MI 6 using Tapatalk

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,087
Kayıtlı Üye Sayımız
166,999
Kaydolan Son Üyemiz
Hüseyin Erbilek

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR