Arama sonuçlarınız

1. yasarergun

Hatay'dan Berlin, Amsterdam, Paris'e Arabayla Üç Başına

ben moldova gagauz yeri rotasını 2 sene önce yapmiştım. bugün öğlen havaalanından rotayı çekyaya çevirdim, fransa bitti almanyadayım. belarus ve ukraynadan sonra bulgarlara bulaşmadan romanya, macaristan, sırbistan, makedonya, yunanistan yapacağım. Sent from my MI 6 using Tapatalk

2. yasarergun

dresden bu kez planda yoktu. bu gezide 3 başkent hedeflemiştik üçu birbirinden güzeldi. amsterdam hariç benim için de yeni şehirlerdi. Sent from my MI 6 using Tapatalk
  3. yasarergun

detaylı yazacağim inşallah. avrupa arabayla güzel. Sent from my MI 6 using Tapatalk

4. yasarergun

iki günden bu yana gündüz müze gezip gece proje yazıyorum ondan biraz yavaşladı. paris en batıdaki son duraktı, yarın eşim ve oğlumu havayoluyla antakya'ya gönderip kendim çekya'ya devam edeceğim. Sent from my MI 6 using Tapatalk
  5. yasarergun

hava açık sayılır ama sıcaklık 16-18. derecelerde gidip geliyor, türkiyeden millet 40+ dereceleri paylaşıyor. bugünkü hedef volendam, Sent from my MI 6 using Tapatalk

6. yasarergun

bu kez amsterdamın kuzeyinde kaldık Sent from my MI 6 using Tapatalk

7. yasarergun

amsterdamda van gogh müzesinde biletler tükenmişti, salıya bilet bulabildik, rijks museum'u gezdik Sent from my MI 6 using Tapatalk
  8. yasarergun

berlin bergama müzesi Sent from my MI 6 using Tapatalk
  9. yasarergun

berlin doğa tarihi müzesi Sent from my MI 6 using Tapatalk

10. yasarergun

bugün berlindeydik, yarin doğa tatihi müzesi ve bergama müzesi Sent from my MI 6 using Tapatalk

11. yasarergun

bugün berlindeydik, yarin doğa tatihi müzesi ve bergama müzesi Sent from my MI 6 using Tapatalk
  12. yasarergun

gece karlovy vary'de kaldık, yolu çekya'dan geçen herkes burada en az 1 gece geçirmeli. fiyatlar uygun, ister otelde kalin ister daire kiralayın. tavsiye edilir. hatıra eşyası olarak sıcak su içilen güzel porselen kaplardan alabilirsiniz ama şart değil isterseniz siz cam bir şişeye doldurup...

13. yasarergun

öğlen budapeşteden yola çıkıp bratislava ve prag'ı geçtikten sonra berlinde varmadan, seneler önce kaldığımız karlovy vary'de geceyi geçirelim dedik. Karlovy Vary her zamanki gibi muhteşemdi, daha önce eşimle gelmiştik ve benim 10 sene kullanıp halen kullanılır durumda olup oğlumun sırtında...
  14. yasarergun

sınır kapısı kalabalık, memurlar biraz yavaştı tam 7 saatte sınırı geçebildik. Aleksandrapoli'de yediğimiz yemek tüm yorgunluğumuzu aldı. Deniz ürünleri deyince yunanistandaki sıradan bir yer bile bizim boğazdaki ya da egedeki en kallavi restoranı bile solda sıfır bırakıyor, limanın oraya gidin...
  15. yasarergun

31 Mayısta Ankara'dan saat 16.00 gibi yola çıkıp gece 2'de Keşan'a vardık. Tabi benim bu seyehat boyunca 3 kez tekrarlanacak unutma serilerinden ilki gerçekleşti ve takside bilgisayarımı ve tüm sigorta evrakını unuttum, sağolsun tubitak ana bina yakınındaki taksici arkadaş sigortacıya ulaşmış...

16. yasarergun

selamlar ön yargı demeyelim de, aileyle 3-4 kişi gidildiğinde ev kiralamak hostellerden daha uyguna geliyor. ama ben tek olduğumda doğu avrupada değilsem hosteller çok iyi birer seçenek.
  17. yasarergun

Bu sabah itibari ile teker döndü, adanada servise girdim. Allah kazasız belasız dönmeyi nasip etsin inşallah. Sent from my MI 6 using Tapatalk
  18. yasarergun

Hatay Berlin Amsterdam Paris Minsk Kiev Kişinev Bükreş Hatay yapacak, aşırı heyecanlı

Hatay Berlin Amsterdam Paris Minsk Kiev Kişinev Bükreş Hatay yapacak, aşırı heyecanlı

19. yasarergun

Çok teşekkürler,
  20. yasarergun

Selamlar, Avrupa malum konaklama fiyatları eurodan dolayı bayağı uçuk. Halihazırda sadece son durak paris için parise 12 km uzaklıkta villepinte denilen yerde, tren istasyonuna yakın bir ev kiraladım 4 gece için 308 euro ödeyeceğim. Diğer yerler için de güncel fiyat paylaşırım. Gİderken eşim ve...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,087
Kayıtlı Üye Sayımız
166,999
Kaydolan Son Üyemiz
Hüseyin Erbilek

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR