Arama sonuçlarınız

1. enbay1

Wj 4.7 V8 Aranıyor

Ynt: Wj 4.7 V8 Aranıyor merhaba, WJ kasayı hiç kullandın mı ? daha önceki bindiğin araçlara göre farklı olabilir , ama çok Amerikan kullandım , çok Jeep kullandım dersen mantıklı seçimdir. yani bir otomobile göre uzun yol ve şehir içi konforu seni tatmin etmeyebilir. fırsat bulduğun...

2. enbay1

2004-2005wj Kasa Mi 2006 3.0crd Mi ?

Ynt: 2004-2005wj Kasa Mi 2006 3.0crd Mi ? ilk sahibinden bulmaya çalışın , tek kişi binilmiş araç her zaman için üstündür , ilerde benim de almak istediğim araçlar listesinde , şuan için erteliyorum , 2008-2009 gibi makyajlı kasaları ilerde vergisi düştükçe almayı düşünüyorum , macera değil...
  3. enbay1

Bfgoodrich At 16jantmi - Bfgoodrich 18jantmi Tavsiye?

Ynt: Bfgoodrich At 16jantmi - Bfgoodrich 18jantmi Tavsiye? herkesin bi yoğurt yeyişi vardır , herkes farklı cevap verecek ama ben olsam 16 jant alırım , sonuçta araç Scirocco veya Passat CC değil, 16 inç daha esnek , daha konforlu , daha ekonomik , jantlar bedavaya geliyor senin hesabına göre...

4. enbay1

Bf Goodrich At Ve Maxxis At Yardım...

Ynt: Bf Goodrich At Ve Maxxis At Yardım... 80 cm konusunu kapatalım bence. asıl konuya gelelim. ölçü değişikliğinden dolayı yeni lastik alıcaz , BF için somut kalite artısı var diyebilir misiniz ? lastiği görmeden aracı sürseniz , markasını anlayabilecek babayiğit var mı ? :)
  5. enbay1

265 70 17 Mickey Thompson Jeep Rubicon Jant Lastik

Ynt: 265 70 17 Mickey Thompson Jeep Rubicon Jant Lastik komple alınırsa pazarlık olur , jantları lastikleri ayrı ayrı da verebilirim. lastiklerin üretim tarihi 2010. jantlar cillop gibi. Ankaradaki alıcılar tercih sebebidir.

6. enbay1

2004-2005wj Kasa Mi 2006 3.0crd Mi ?

Ynt: 2004-2005wj Kasa Mi 2006 3.0crd Mi ? 2 araç arasında tercih sormuşsanız WK 3.0CRD derim , diğer arkadaşlar gücenmesin de WJ alınacaksa 4.7 V8 alınır , kasası tabi ki güzel ama 2.7 CRD WJ az yakan çok kaçan bi araba olarak göremiyorum. aylık gelir iyi ise , hafta içi sadece işten eve evden...

7. enbay1

Dot Lastik Üretim Tarihi

Ynt: Dot Lastik Üretim Tarihi Evet doğruymuş , hepsi de şaka gibi iç tarafa gelmiş. Buldum.
  8. enbay1

Dot Lastik Üretim Tarihi

Ynt: Dot Lastik Üretim Tarihi bakayım.
  9. enbay1

Dot Lastik Üretim Tarihi

DOT lastik üretim tarihi formatında değişiklik oldu sanırım , eskisi gibi yazmıyor , rakamsız sadece harf olan lastikler var , 2 arabaya baktım ikisinde de bu şekilde yazıyor , bu kodu tarihe çevirmeyi bilen var mı ? internette bulamadım. mesela fotodaki lastik ....

10. enbay1

Bf Goodrich At Ve Maxxis At Yardım...

Ynt: Bf Goodrich At Ve Maxxis At Yardım... ben de Maxxis kullandım aynı desenli. diğer araçların MT lastikle çıktığı yerleri ben bu AT lastikle çıktım , şimdi noolcak. kalitenin kriteri nedir ? aynı yolda aynı marka araçla yan yana çıkıp denemek lazım , BF kullananlar tabi ki şikayeti olmaz ...

11. enbay1

Sonunda Forester'ı Yükselttim...

Ynt: Sonunda Forester'ı Yükselttim... güncel.... son durum nedir ? yükseltmelerden memnun musunuz , ben de düşünüyorum. internette hep 1 inç buluyorum , 2 inç spacer parça satışı bulamadım , 7 cm e kadar sorun yok denmiş. offroad yapan bikaç 7 cm lik Forester gördüm ama orijinal parça...
  12. enbay1

2 İnç Yükselttim

Ynt: 2 İnç Yükselttim lastik 1000 TL

13. enbay1

Ynt: 265 70 17 Mickey Thompson Jeep Rubicon Jant Lastik 1000 TL
  14. enbay1

Quadradrive + Kilit

soru 1. WJ 4.7 Grand Cherokelerde 2000-2004 arası Quadradrive olanların arazi sistemi hepsi aynı mıdır soru 2. mesela 2000 ile 2004 arasında teknik fark var mıdır , diferansiyel+şanzuman+transfer kutu parçaları soruyorum. soru 3. Peki Quadradrive larda önde kilit var mıdır ? var sanıyodum, hem...
  15. enbay1

265 70 17 Mickey Thompson Jeep Rubicon Jant lastik (5x127) Ankara. fiyat 2500 TL. pazarlık olur , aracıma uymadı , WJ kasa Grand Cherokeeye uygun 16 inç MT lastikle takas olur. 2. el aldım , üretim tarihi fatura vs. yok , muhayyer içine dışına bakın öyle alın. jantların üzerinde tamir boya...

16. enbay1

245 75 16 Maxxis At

2 ay önce sıfır aldığım Maxxis AT 980 lastik takımım satılıktır. çok temizdir, şuan aracımda takılı , aynı ölçü temiz MT lastikle takas olur. fiyat düz 1000 TL. Ankara. Faturası mevcut. Deseni farkederseniz BF Goodrich ile aynıdır , %50 asfalt %50 arazi isteyenler için çok uygun tercihtir...
  17. enbay1

2 İnç Yükselttim

Ynt: 2 İnç Yükselttim Bunlar uzun amortisörle birlikte amerikan malı takımı 1200 TL. Tornacı malı değil. Parçacılarda 50-100 aşağı bulunabilir.
  18. enbay1

2000 Üstü Wj 4.7 Arıyorum

Ynt: 2000 Üstü Wj 4.7 Arıyorum Hangi şehirdesin

19. enbay1

2 İnç Yükselttim

merhaba arkadaşlar , WJ aracımı yaklaşık 2 ay önce 2 inç yükselttim , 245 75 16 lastik taktık , 3 kere geziye çıktım toplam , gruptaki arkadaşların aracından alçak kaldım , ayak uydurabilmek için 4 inçe yükseltmeyi düşünüyorum , Ankarada olup da, 2 inçe yükseltmeyi düşünen varsa görüşelim...
  20. enbay1

Yapım Aşamasında Olan Wj Me Dodik Bulamıyorum ?

Ynt: Yapım Aşamasında Olan Wj Me Dodik Bulamıyorum ? dodik de bazen çok lazım oluyor, çamurlu yolda her tarafa çamur fırlatıyor. araba güzel olmuş. takipteyim. ben de 2 inç taktırmıştım , birkaç gezide az geldi , arkadaşların rahat gittiği yerlerde zorlandım , 4 inçe çıkmayı düşünüyorum ...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,998
Kaydolan Son Üyemiz
onuryildiz

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.