Arama sonuçlarınız

1. enbay1

Wj Kalorifer Klapesi

nasıl siliniyor

2. enbay1

Wj Kalorifer Klapesi

benimkinde de arıza kodu olarak 42-52 veriyor. Jeep Heater Fault Codes motorun biri gidik mi demek oluyo 42 :) klape arızası sadece 54-56 gibi görünüyor. bendeki başka bişey heralde. açmadan olmayacak. açınca motor arızalıysa , ebaydan motor 1 ayda gelir. açık gezmek zor , tamirsiz yapıştırıp...
  3. enbay1

Wj Kalorifer Klapesi

şimdi yetkili servisi aradım , sadece klapeler 700 TL , işçilik 1000+KDV. iş başa düştü , tırnağı olan başını kaşısın yani , sanayiye gidip klape yaptırıcaz. "çıkma çakma takma" diye reklamlar var ama insanı teşvik ediyolar çıkma çakmaya :)

4. enbay1

Wj Kalorifer Klapesi

yetkili servisin kapısından hiç girmedim ama gelip geçtikte bakıyorum önünde WJ kasa müşteri hala var. fiyat almak lazım , özel servislerden iyi olan bitanesine sordum , kesmeye biçmeye girmem dedi , komple göğüs sökülecek içi değişecek dedi , önden kesiver dedim , ben onu yapmam dedi , biz çok...
  5. enbay1

Toyota 4runner Klasörü

Toyota 4Runner klasörüne hiç uğrayan yok mu ? Virüslü linkler var vs. ne iş ? Yöneticiler fark etmiyor mu? 4RUNNER

6. enbay1

4*4 Modda Ön Takımdan Tıkır Takur Ses Gelme Ve Kalorifer Yardim!!! :(

ön akis bilyası dağılmış olabilir. ses aşırı ise , çekici ile tamirciye kadar gitmek lazım , mesela sadece bilya ise , akisi de bozabilir , ön difransiyeli de bozabilir. usta işi yani. sesi duymadan kimse kesin karar veremez. akis arızasını yaşadım , tarifine uyuyor , ordan biliyorum. 300.000...

7. enbay1

Wj Kalorifer Klapesi

mesela 28 derecede iken soğuk , 29 dereceye alınca birden çok sıcak geliyor , arası yok. tahminimce klape kırık. kendiniz mi yaptınız yoksa usta mı buldunuz ?
  8. enbay1

Wj Kalorifer Klapesi

WJ kasalardaki kronik kalorifer klapesi arızasını daha önce yaptıran var mı , Ankarada daha önce yapmış bi usta arıyorum. Hiç yapmamış birisi yabancılık çekebilir , 2. kez yapan için çok kolay bi iş sayılır. Alet-takım eksiksiz olsa, ben de uğraşırım da, değişik bi testere lazım. var mı yaptıran ?
  9. enbay1

5.7 Motoru Nasıl Bilirsiniz ?

malum farklı bi motoru var , WJ 3.1TD veya Nissan Terrano 2.7TD gibi uzak durulması gereken bi motor mudur diye onu araştırmaya çalışıyorum , yada mazda RX-7 rotary vs... sanayideki ustaya sormanın dışında burdan da sormak istedim , değişik tecrübesi olan olabilir. 5.7 sahibi birisi 26 litre...

10. enbay1

vergisi 12-15 yaş dilimine girmeye 1 sene kaldı. 2005 model 5.7 bulursanız mantıklı , yada 2017 yılında 2006lara binebiliriz. garajda yatan araçlar , gün yüzüne çıkmaya başlıyo , sahipleri sıfır km aldığı için :)

11. enbay1

Jeep Wj Tampon Içi Vinç Sistemi

avantajları malum ama en büyük dezavantajı önden gelen darbeyi direk arkaya iletmesi. yani motoru bile patlatabilir. yoğun trafikte kullanılmıyosa , sadece arazide binilen haftasonu arabası ise , kaza riski olmayan yerlerde güvenli. normal çelik tampon darbeyi çok mu emiyo , çok emmiyo ama bu...
  12. enbay1

Direksiyon Titreme Sorunu

burda da birşeyler anlatıyor

13. enbay1

5.9 ZJ kasalar da bir zaman SRT8 gibiydi , bayi çıkışlı sıfırını pek göremezdik , hepsi 5.2 Limited gibiydi sanki. Konuyu dağıtmadan 5.7 HEMI ye yoğunlaşalım...
  14. enbay1

2 İnç Yükselttim

günceldir , zor ama 2.el 4 inç kit arıyorum. WJ için.
  15. enbay1

malum yıl geçtikçe uçuk arabalar ulaşılabilir seviyeye düşüyor , WK kasa 5.7ler 2005 modelden itibaren bizlere düşmeye başlıyor , şuan 4.7 kasa kullanıyorum , WK 5.7 için ne düşünürsünüz ? Hemi 5.7 nasıl motordur ? Tavsiye eder misiniz ? yakıt sarfiyatı ve vergi konusuna girmiyorum , sadece...

16. enbay1

Vx80 Teknik Bilgi + Detay

ilanların birinde bu araca rastlamıştım, uzaktan çekilmiş tek fotosunu görünce temizliğinden dolayı aşık oldum ama daha sonraki tarihlerde eklenen iç fotolarıyla hayal kırıklığına uğradım , araba haşatmış. bunların temizi çok nadir kaldı sanırım. dubai versiyonunu da ambulans kasa kapı değil...
  17. enbay1

Yeni Forum Yazılımı Yardım Konusu

reklam çok değil mi. sayfanın bütünlüğü , reklamlarla çok karışık hale gelmiş. biraz azaltmak mümkün mü ? reklamlar da çoğu animasyonlu , yavaşlamaya sebep olmaz mı ?
  18. enbay1

Vx80 Teknik Bilgi + Detay

VX80 kasa ile ayrıntıya ihtiyacım var , internette yeterince bulamadım , V8 benzinli modeli var mıdır yoksa hepsi düz 6 mı , Dubai versiyonu diye gerçekten bu isimde modeli var mıdır yoksa manda kasa Mercedes gibi sonradan takılan bi isim midir ? ön/arka/orta kilit olarak ayrı ayrı var mıdır ...

19. enbay1

Frende Titreme Sorunu

Ynt: Frende Titreme Sorunu ihtiyacı olanlar için yazıyorum , bugün değiştirdim Ferodo marka disk 350 TL balata 150 TL toplam 500 TL. diskler de en fazla 3 kere torna ediliyo
  20. enbay1

GC 4.7 v8 mp3

Ynt: Gc 4.7 V8 Mp3 yan sanayi mp3 çalar almıştım , henüz bağlatamadım , çalıştırırsam yazarım.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,998
Kaydolan Son Üyemiz
onuryildiz

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.