Arama sonuçlarınız

1. enbay1

Grand Cherokee 4.7 Yükseltme Kiti Iptali (4")

mükerrer mesaj

2. enbay1

Kiralık Cherokee Arıyorum?

Clonex hangi şehirde olduğunu yazmamışsın , deşifre ve memret haklı , kiralık Jeep zor , Mitsubishi L200 filan araştır bence , ben de senin durumundaydım yıllar önce , Jeepin yenisi pahalı kimse kiralamaz, eskisi de eski üstüne kalır , ben 7-8 sene önce WK kiralamıştım 1 gün , arabanın değerinde...
  3. enbay1

Yükseltilmiş Wk Sahibi Var Mı Aramızda

Yol tutuş berbat olmaz ama araç yükseldiği için daha yavaş ve tedbirli kullanmak lazım , virajlarda , otoban kasislerinde vs yumurta taşır gibi gitmek lazım.

4. enbay1

Tamamdır abi , isim galiba Şenol , benim Ender. ilk fırsatta uğrayım , o şekilde pazar günü...

Tamamdır abi , isim galiba Şenol , benim Ender. ilk fırsatta uğrayım , o şekilde pazar günü de bana uyar
  5. enbay1

Gezenbilir Whatsapp Grubu ? [only Jeep :)]

Özelden mesaj atmıştım ...

6. enbay1

2006-2011 Grnad Cherokee 3.0crd Wh-wk Kac Lt Yağ Konulur

10 lt yağ uygundur , ingilizce sitede 5W-30 tavsiye ediliyor Yağ miktarındaki ikilem , amerikan birimini (quarts) litreye çevirirken küsüratlardan kaynaklanıyor + yağ filtresinin de hacminin dahil veya hariç tutulmasından kaynaklanıyor , işi tecrübeli ustaya bırakmakta fayda var ve sonunda yağ...

7. enbay1

Burda 35 inç lastik takılı var bi tane, vatandaş vur deyince de öldürmüş :smiley: (resim upload edemedim , sağ üstteki araç)
  8. enbay1

Commander '' Service 4wd System '' Hatasi

Benim yolda giderken “Service 4WD” yandı , aha çaktık dedim , ertesi gün korkarak ustaya gittim , bişey yok dedi , aküden olmuş , aküyü şarj etmişler , ışık söndü bidaha yanmadı , yolda giderken aküden nasıl problem olur mantığıma yatmadı ama 2 ayrı kişi aynısını söyledi , hala aynı aküyü...
  9. enbay1

Toyota Fj 75 Off-road Dönüşüm

Araç çok temiz görünüyor , güle güle binin Bu kasalar için merak ettiğim konu uzun yolda gezmeden ne kadar hıza çıkabiliyor , yani sürücüyü kasmadan 120ye çıkılabilir mi ... kullanma fırsatım olmayan ama aklımda kalan araçlardan birisidir kendisi

10. enbay1

Pardon , sistem arızaya geçti , tekrar göndermiş ve silemedim

11. enbay1

10-12” Yükseltilmiş Wj Sahibi Var Mı?

WJ için 4 inchten yukarısı ülkemizde problem , risk ve masraf. Amerikada yaşıyorsan kolay , burdaysan zor , bir de insanlar kit üzerine get atınca oluyo sanıyolar , o kadar kolay değil , 80 km hızı geçmeyeceksen , vibrasyonlara gıcırtılara razıysan , işyerin de sanayiye yakınsa ve bütçe de...
  12. enbay1

Ön çamurlukta problem yok , bu şekilde sürtme ve kesme ihtimali görünmüyor.

13. enbay1

14. enbay1

15. enbay1

Chevy Tahoe Jant

2001 Chevrolet Tahoe 16 inç 6x139,7 jant takımı 2500 TL Ankara

16. enbay1

o benimki :) başka arıyorum , daha doğrusu varsa olanla tanışmak istiyorum
  17. enbay1

Yükseltilmiş Grand Cherokee WK sahibi var mı aramızda ? aracına uğraşmış veya yükseltmeyi düşünen varsa fikir alışverişinde bulunabiliriz , sayı olarak az olduğu için konu açma ihtiyacı hissettim , önceki kasalardan çok farklı yapısı var , Ankaradayım , teşekkürler
  18. enbay1

Fotoğraftaki Parça İsimleri Nedir ?

2.7 CRD den pek anlamam da , vakumla çalışan açıp kapanan bir valf olabilir , normal bir durum olabilir yani , anlayan birine göstermekten zarar gelmez ama endişe edecek bi durum da yok dizel mercedesten anlayan birine de gösterebilirsin , bağlantı yerlerinde çatlak , gevşeme olabilir mi diye

19. enbay1

2006 Wh

arama motoruna jeep wk clock setting yazarsan senin cihazın aynısını bulup ordan bakabilirsin Video: https://www.youtube.com/watch?v=MkqG-1eHvJc gibi ...
  20. enbay1

Ankara’da Tampon Imalatı Ve Vinç .??

Adnan ustayı diyosun galiba, orayı biliyorum, bahsettiğin gibi asıl işi torna ve vinç işini biliyo ve tampon yapmıyor , vinci oraya yaptırabilirim , tek eksisi dükkanına araba girmiyo , işlerini kaldırımda yapıyo , buna rağmen profesyonel 4x4 araçlar geliyo , tampon da yaptırabileceğim bir yer...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,998
Kaydolan Son Üyemiz
onuryildiz

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.