Arama sonuçlarınız

1. jetkan

L2OO Yeni Tasarım

Ynt: L2OO Yeni Tasarım Araç harika. Bizde toyota land cruiser aracaımıza uyguladık harika duruyor. Benim aklıma takılan artic trucks sitesinde hiluxlarada yapmıslar sımdı bu aracta da gördüm. Ön tampondaki koruma borusu. Bunların şekli neden öne doğru eğri. Tamponu değiştirmek yerine bu şekilde...

2. jetkan

Toyota fj80 yapımına başlama

Ynt: Toyota fj80 yapımına başlama Insallah abı pazar gunu bır ıyce zorlamak lazım. Bulent abı sendemı toyotacı oldun resımı degıstırmıssın.
  3. jetkan

Ynt: Toyota fj80 yapımına başlama .

4. jetkan

Ynt: Toyota fj80 yapımına başlama resimler devam
  5. jetkan

Ynt: Toyota fj80 yapımına başlama Kusura bakmayın uzun zamandır konuya bişey yazamıyordum. Aracı Ahmet Abi ye teslim ettiğimiz için bişeyler yazamamıştık. Ahmet Abi aracı bitirdi kendi sayfasında yayınladı. Bende konu canlansın diye sayfasından resimleri kopyaladım. Araç geldikten sonra daha...

6. jetkan

1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100

Ynt: 1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100 Şöyle extreme işler gördükçe aklım gidiyor. Araba harbiden kaliteli olarak yapılıyor. Ben bu arabalara bunun yapılacağını tahmin etmezdim ama yapılan işlerden sonra ne denli araçların çıkacağını gördüm. Geçenlerde kayseride bu aracın yapılısını gördüm...

7. jetkan

Ynt: 1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100 Hizli gidiyor bittigi zaman cok guzel bir calisma olacak heycanla bekliyorum
  8. jetkan

Ynt: 1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100 Çok güzel ve emek içeren bir çalışma oluyor.İnşallah her şey istediğin gibi ve hızlı olur.
  9. jetkan

Ynt: Toyota fj80 yapımına başlama Bir aksilk çıkmazsa pazartesi günü bolca incelersin abi. :) Araçla ilgili tüm masrafları detaylı olarak iş bitiminde yazacağız. Çünkü ne zaman bitti desek sürekli yeni bir masraf çıkıyor. :) Boya 900 lira aracın söküm takım işleri içinse 250 lira ödedik...

10. jetkan

Ynt: Toyota fj80 yapımına başlama Araç bitmek üzere son rutuşlar yapılıyor

11. jetkan

Ynt: Toyota fj80 yapımına başlama Herkese tesekkur ederim. Arac bugun toplanmaya basladi. On farlari baya kotu olmustu iveco farlari ile degistirdik bire bir uyuyor.Bunun yaninda arabadaki butun krom parcalarda mat siyaha boyandi. Camlarin filmi, ic aydinlatma, webasto deposu, kapi otomatikleri...
  12. jetkan

Ynt: Toyota fj80 yapımına başlama Arabanın boyası bitti. Ahmet ustadan sonra arabayı pastaya vereceğiz. Bugün tekrardan toplanıyor. Bir kaç resim...

13. jetkan

Ynt: Toyota fj80 yapımına başlama Cihan Bey arac buyuk ihtimalle pazartesi gunu ahmet ustada olmus olur. Buradan alip da oldu, olmadi diye riske atmaktansa dediginiz gibi ahmet ustanin orda gorulur bakilir ona gore bir islem yapilir. Omer abi bu telsiz konusunda nasil bir islem yapalim...
  14. jetkan

Ynt: Toyota fj80 yapımına başlama Peki iki tane kuvvetli aku ve aku birlestirici alirsak aku bitme ve ariza problemi ile tekrardan karsilasirmiyiz? Omer abi aracin boyasi bitti. Yarin detayli resimlerle konuyu senlendiririm. :)
  15. jetkan

Sivas; Doğanşar - Dipsizgöl ve Şelalesi Gezisi : 21 Kasım 2010

Ynt: Sivas; Doğanşar - Dipsizgöl ve Şelalesi Gezisi : 21 Kasım 2010 Cok guzel bir gezi olmus. Huseyin Amca hep bahsediyordu bildigi yerleri ama burasi tahmin ettigimden de daha guzelmis. Bizde yakinda Erhan la aranizda olacagimiz gunu iple cekiyoruz. Sonraki gezinizde bulusuruz insallah.

16. jetkan

Ynt: Toyota fj80 yapımına başlama Oncelikle verdiginiz cevaplar icin cok tesekkur ederim. Gezenbilir`in faydasini birkez daha gordum. Yavuz Bey o zaman ben iki tane 90 lik aku takarsam vinci ortalama 26 dakika falan tam kapasitede kullanabiliriz. Peki bana tavsiye edeceginiz aku markasi ve...
  17. jetkan

Ynt: Toyota fj80 yapımına başlama biz vinci tam güç kullanımında gerekli 405 amperi sağlamak istiyoruz. kitapçıkdaki değerler 906 kg 125 amps 1813 kg 165 2719 kg 215 4532 kg 330 5665 kg 405
  18. jetkan

Ynt: Toyota fj80 yapımına başlama İyi günler; Bugün aracımızın vinci geldi. Vincin modeli tmax 12500 12v uzaktan kumandalı. Şimdi bizim sormak istediğimiz, bu vinci tam kapasite kullanmak için nasıl bir akü almamız gerekiyor? Ahmet Usta ön tarafa iki tane akü koyabiliriz demişti. Fakat kullanma...

19. jetkan

4x4 Araçlar İçin E.Bay Sitesinde Satış Yapan Bir Türk

Ynt: 4x4 Araçlar İçin E.Bay Sitesinde Satış Yapan Bir Türk .
  20. jetkan

Kayseri Ambardan Kuzey Çevre Yoluna Off Road Gezisi (15 Kasım 2010)

Ynt: Kayseri Ambardan Kuzey Çevre Yoluna Off Road Gezisi (15 Kasım 2010) Cok gecmis olsun. Dediginiz gibi bu tur gecislerde vinci aktif etmekte fayda var gercektende.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,998
Kaydolan Son Üyemiz
onuryildiz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR