Arama sonuçlarınız

1. jetkan

2012 Jeep Rubicon Sahara

Herkese iyi geceler; Sormak istediğim bazı hususlar var. İlk olarak araçta diğer rubiconlarin aksine sahara modeli olduğu için difransiyel kilidi yok. Bununla ilgili hep forumda ARB markasını duyuyordum. Kompresorlu olduğu için bazen problemler ile karşılaşabileceğimi söyleyip elektrikli...

2. jetkan

2012 Jeep Rubicon Sahara

izin ne demek murat estafurullah. Senin araç olmasaydı geçen hafta baya rezillik çekerdik. Seninde ellerine sağlık gardaş. Tekrardan görüşürüz inşallah...
  3. jetkan

2012 Jeep Rubicon Sahara

Bendeki toyata 91 model olduğu için ses ve konfor konularına pek girmeden wrangler hakkındaki düşüncelerimi paylaşayım. :) Ben wrangleri hafta içi şehir içi kullanımı hafta sonları off road ve kamplara gitmek üzere aldım. Uzun yolda kullandığım başka bir aracım olduğu için ilk etapta ses...

4. jetkan

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi 140- Can ŞEREMET jetkan 2012 WRANGLER SAHARA Sivas
  5. jetkan

2012 Jeep Rubicon Sahara

iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim. Arcı dün sivasa getirdim. Uzun yol performansı gayet iyiydi. Yakıt tüketimi söylediğiniz gibi 12-13 lt civarında idi. İlk başlarda motor baya sesli çalışıyordu fakat 1000 km sonra düzeldi. Aracın fiyatı ikinci el rubiconlar la hemen hemen aynı...

6. jetkan

2012 Jeep Rubicon Sahara

Mesajlarınız için teşekkür ederim. Aracı aldım. Normal rubiconlardan off road olarak eksiği difrantiel kilitleri Tar otoya tamponlar ve diğer aksesuarlar için siparişlerimi verdim. Parça bolluğu ve ilgilerinden dolayı kendilerine hurdanda teşekkür ediyorum.Birlikte belirlediğimiz Parçalar...

7. jetkan

2012 Jeep Rubicon Sahara

iç aksamda konfora yönelik değişiklikler var.Isıtmalı deri koltuk, teyp gibi bunun dısında dış tavan gövde renginde çamurluklar govde rengi gibi. renk bej rengi.
  8. jetkan

2012 Jeep Rubicon Sahara

Herkese iyi sabahlar; Dün ilandaki araca pazarlık edip hayırlı olsun dedim. Nasip olursa Pazartesi gunü istanbula gidip araca bakıp bir problem çıkmazsa alacağım. Jeep bayiilerine sorduğum zaman bu aracı getirmediklerini sadece unlimited versiyonunu getirdiklerini söylediler. Öncelikle benim...
  9. jetkan

ORFA'S LAND ROVER DISCO1 V8/1998

Ynt: ORFA'S LAND ROVER DISCO1 V8/1998 Hadi vira bismillah...

10. jetkan

Toyota Land Cruiser 1995 HDJ 80 turbo dizel

Ynt: Toyota Land Cruiser 1995 HDJ 80 turbo dizel Yok abi öylesine koydum ilanı yoksa bir kaç müşteri çıktı satmak istemedim.Allaha sukur hıc yuzumu dusurmedı. Ama bende dizel 80 bulursam başını çok fena ağrıtacam haberin olsun. :)

11. jetkan

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

Mükemmele doğru gidiyorsunuz
  12. jetkan

Toyota Land Cruiser 1995 HDJ 80 turbo dizel

Ynt: Toyota Land Cruiser 1995 HDJ 80 turbo dizel Allah kaza bela vermesin. Maşallah çok güzel olmuş.

13. jetkan

GİROFF; 1. Off Road Oyunları Etkinlik Duyurusu (21-22 Mayıs 2011)

Ynt: GİROFF; 1. Off Road Oyunları Etkinlik Duyurusu (21-22 Mayıs 2011) Tum hersey cok guzeldi. Hersey icin tesekkur ederiz. Sivastan sevgi ve saygilarla.
  14. jetkan

Gaziantep'te Mercedes G Operasyonu

Ynt: Gaziantep'te Mercedes G Operasyonu Goktug bey: ilan zamanlarinda uzun uzadiya almayi dusunmustum. Hatta bir hafta sonu niyeti bozup pazarlik icin hafta basi ariyacaktim. Sonradan vazgectim.Sizin aracla ilgili dusuncelerinizi bildigim icin aldiginiza sevindim.Yerini bulmus arac. Bu aralar...
  15. jetkan

Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları

Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları Harika resimler. Hayran kalmamak elde degil.

16. jetkan

Mercedes G GİRESUN da

Ynt: Mercedes G GİRESUN da Cok guzel bir arac. Araciniz hayirli olsun. Allah kaza bela vermesin.
  17. jetkan

İZOFF'un İkiz Rubiconları

Ynt: İZOFF'un İkiz Rubiconları Sabirsizlikla bekliyoruz. Benimde tercihim sizin islemler bittikten sonra buyuk oranda sekillenecek. O yuzden cabuk olunki bizede sira gelsin. Kolay gelsin tekrardan. :)

18. jetkan

1991 Model Çok Temiz vx80

Ynt: 1991 Model Çok Temiz vx80 Arac su an Sivas. Istediginiz zaman gormeye gelebilirsiniz. Meshur Sivas Koftemizi yemek sartiyla tabiki :)
  19. jetkan

Pajero Evolution

Ynt: Pajero Evolution Kürşat bay tekrardan aracınız hayırlı olsun. Şehirlim bir araç olmuş ellerinize saglık. Araçlarımızın rengi aynı olduğu için şimdiden uyarmak istedim. Karayolları çıkmasımi diye çok sordular bana ama hiç moralimi bozmadım :) bazı zamanlarda da park sorunu oldugunda...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,998
Kaydolan Son Üyemiz
onuryildiz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR