Arama sonuçlarınız

1. ozturk55

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Bu arada Şu anda tek eksiğim tavan sepetim kaldı haftayada onla uğraşıcam...

2. ozturk55

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Emre abi bu gün yine lastikleri değiştim üzerindekileri sabah taktırdım ama büyük geldi şimdi taşlamayla sürten davlumbazları kesicem taktığım 265/75/16 nankang n889 mudstar. Nasıl durmuş? tabi bu arada 8 cm çakma getle yükseltme var.
  3. ozturk55

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Logolar çok güzel ama bazı ları güneşte yumuşayıp kalkıyor dikkatli yapıştırmak gerekli ;)

4. ozturk55

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Lütfen Maşşallah demeyi unutmayın...
  5. ozturk55

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Levent abi eline koluna sağlık hepsi çok güzel.

6. ozturk55

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Gerçekten çok iyi olur. Ama onlar kaç cm, birde tornada nasıl yapılacak? ???

7. ozturk55

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Ama burda (Samsun) bu konulara hakim bir Hüseyin Ustamız yok tamamen kendi imkanlarımız.
  8. ozturk55

1. Frontera Kullanıcıları Buluşması - Tuz Gölü ( 14 - 15 Temmuz 2012)

Ynt: 1. Frontera Kullanıcıları Buluşması - Tuz Gölü ( 14 - 15 Temmuz 2012) Ben harita hazırlamadım ama muhtemelen Ankara üzerinden gelicem.
  9. ozturk55

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO [quote author=erenilgezdi link=topic=85779.msg1132564#msg1132564 date=13 ya iþte sorun o zaten benim bildiðim tek get güvenli elektronik ticaret. :-[ bu iþlerden anlýyairi ile yapmak lazým.Olmazsa zaten yapýþcam damast'ýn paçasýna 8) [/quo Ben dün kendi arabami...

10. ozturk55

Ynt: 1. Frontera Kullanıcıları Buluşması - Tuz Gölü ( 14 - 15 Temmuz 2012) Emre abi, Levent abi ve Hüseyin abi İyi Dilekleriniz için sonsuz teşekkürler Allah cümlemizinkini analı babalı ve bahtı açık büyütsün hepinize saygılar...

11. ozturk55

14 Mayısta bir oğlum dünyaya geldi :D Bu nedenle eşim katılamıyor. Ama ben mutlaka aranızda olacağım, yolun bana çok uzak olması nedeni ile yeğenim bana eşlik edecek yani 2 yetişkin katılacağız Teşekkürler.
  12. ozturk55

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO 12 - 13 Mayıs tarihinde 19 Mayıs bayram kutlamaları dahilinde Samsun'da Samoff kulübünün düzenlediği Offroad oyunları var bende katılıyorum eğer o güne yetişirse bomba olur valla Levent abi

13. ozturk55

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Konaklamada ben çoğunluğa uyarım otel olur, kamp çadır olur farketmez önemli olan birlik ve beraberlik.

14. ozturk55

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Tarih bence çok güzel ortak nokta neresi olursa olsun memnuniyetle ve zevkle katılırım.
  15. ozturk55

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO DÜZELTME Slayt 15 den 1 adet olucak yukarı yanlışlıkla 2 yazdım Teşekkürler.
  16. ozturk55

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Samsundan Selamlar slayt 15 ten 2 adet slayt 5 ten 2 adet slayt 7 den 2 adet 14 55 OZTURK55 saygılar

17. ozturk55

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Şahsi fikrim opel logosunun hiç olmaması birde Türk bayrağını yukarı doğru değilde sağtarafa doğru bakıtsak yani düz sizce nasıl olur.
  18. ozturk55

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Bence üsteki jantsız lastik çok güzel...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,084
Kayıtlı Üye Sayımız
166,995
Kaydolan Son Üyemiz
dnzcgls

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR