Arama sonuçlarınız

1. ccingiler

Adım Adım Karavan'a Doğru

hocam geçmiş olsun. :oops:

2. ccingiler

Süper denk gelmiş..HAyırlı olsuın, okumaya devam.
  3. ccingiler

Sketchup.. hemen bakayım.. benim ucubeyi çizermiyiz mesut hocam?

4. ccingiler

Bugün fark ettim bende nalet otomatiği.. söktürüp klasik kapı kilidi taktırmayı düşünüyorum..
  5. ccingiler

bende rapor ettim ama moderatörler görmemiş hocam.

6. ccingiler

Ben kasetli sistem yaptıracaım.. yerim dar hocam.. 150 w 2 panellik yer dışında tek heki koyabileceğim.. Tavanda Klima ünitesi var çünki, seyahat anında klima önemli bence. 4x150 olacak kamp atınca :cool: :smirk: Video...

7. ccingiler

Selam hocam kolay gele.. kapanmada medeniyetsiz mekandaydım anca döndüm.. 12 sayfa olmuş.. başlayalım okumaya..
  8. ccingiler

Mercedes Sprinter Karavan Dönüşümü Başladı

@HSYNSRM hocam alıntı yaptım, soru yönelttim ama yoksunuz ortalarda; Hayır olsun inşallah?
  9. ccingiler

Bende Bursa Nilüferdeyim .Forumdaşlık yoldaşlık demektir..Ücretli forumdaşlık olmaz .. Ben bugün başlattım yapım işini.. Karavancılara yaptırmayacağım.. Esnaflarla çözeceğim olayı planım bu. Bir konu açar paylaşırım inşallah..

10. ccingiler

3 kW AKILLI İNVERTÖR 24 VOLT AMA? nasıl olacak ? kafamda deli sorular? okumaya devam...

11. ccingiler

Karavan Yapanlara Sorum Var???

ses yalıtımı için kaç mm elastomerik kaucuk önerirsiniz beyler?
  12. ccingiler

hocam içeriğinde kullanılan seramik kürecik yoğunluğu ile alakalı bir durummuş bahsettiğiniz..Piyasada olan diğer ucuz malzemelerden değil bu, malzeme %80 seramik kürecik yoğunluklu ve litre fiyatı 16 dolar.. ve 15 m3 için 48 litre gidiyormuş 1 mm kalınlık için. ayrıca ilk videoda buhar vanası...

13. ccingiler

Sprinter i aldık kapanma geldi, Kaçtık bağ evine. Projelendirme ve malzeme araştırmaları yaptık bu süreçte. Şimdi döndük başlayacağız inşallah.. Yalıtıma karar verdim bu arada ..İSOLLAT yapacağım. İlave ses yalıtımı için önerilerinizi beklerim. Video...
  14. ccingiler

Çok teşekkürler bende öyle düşünüyorum..Olduğu kadar diyeceğiz artık.

15. ccingiler

Günaydınnn.. Ses ve emisyon mevzuunda Hakk-ı âliniz var. Amma velakin genelde kamp değil doğal alanlar tercih edeceğimizden, bizim senede 10-30 gün veya gece 1 2 saat salacağımız emisyon ve yaratacağımız dB miktarının, genel total içerisinde ihmal edilebilir boyutta olması da , takdir edersiniz...
  16. ccingiler

Minibüs Araçlardan Karavan Dönüşümü Yapanlar Için , Kullanılmayacak Camlar Da Yalıtım

Buraya yönlendik.. Bilgilendik..Westfalia yı gençliğimden hatırlıyorum sanki.. yorgunum gogıllamayayım şimdi W caravelle vs.. Ama hiç yalıtımsız tavan ve taban olayı olmamalı.. Özellikle Camlar...Camlar tesadüf mü nedir benim aldığım araçta çift cam.. Evdekiler gibi yani.. bende şaşırdım.
  17. ccingiler

Emme valakin 3 sorum vardı konunun ilk mesajında cevap alamadım :oops: 1-ISI KÖPRÜSÜ Nedir? 2-Ana Şasede ki Dikmeler vs dış sacla temas halinde değil mi? 3-O vakit Bu yalıtım yalıtım mıdır?

18. ccingiler

Eyvallah üstadım.. Varolun.. yapabilirim demiyorum..Yapacağım diyorum.. Uçuk kaçık bir dizayn var HAN'ımın kafasında..İmkansıza yakın ama olsun..İmkansızı da çözeriz zaman alsa da.. Şu kapanma işi bizi geriye , Memleketi ve TÜRK halkını ileriye atar umarım. Her şeyde bir hayır var.
  19. ccingiler

Yemezler.. Usta yorgun... Klima kompresörü motora bağlı olduğundan araba çalıştırılır.. Kompresör compress yapar.. fan soğuk üfler.. Yanii yine mazota bakar keyf sürmek.. "Kapısında aslan besleyen , yediğinin hesabını yapmaz" desturu ile yürüyenlerdeniz ..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,081
Kayıtlı Üye Sayımız
166,993
Kaydolan Son Üyemiz
adnanmertkucuk

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR