Arama sonuçlarınız

1. ccingiler

..."kamer".... Bodoslama Karavan Yapmak

Önce çürük çarıklar onarıldı Çamurluk davlumbazlarında.. Sonra antipas atıldı.. En son 3 kat İSOLLAT..

2. ccingiler

Bu deli nerede ne yapıyor diye soran yok.. Sormayın abiii.. Dertliyim kederliyim.. İSOLLAT 3 kat atıldı dün akşam bitti.. Ama havaya rutubet , yağmur bastı.. Malzeme kurumadı tam.. perşembe TSE ye gidegeğiz..Fayy akideşşş.. Video: https://www.youtube.com/watch?v=uGHAeZmwf1Q
  3. ccingiler

Severiz birbirimizi 36 senedir.. arada kavga dövüş illaki olur; o da aşkın tuzu biberi be reis.

4. ccingiler

Hocam lahana yaprağı gibi sarılır yatarım zaten ben.. sıkıntı olmaz bizde..:wink::wink: yatağı yerden 85 cm gibi yapacağız ki, alt depolama alanlarının hacimi artsın.. geriye 1 metre falan kalacak ki, ranzaya müsade etmiyor malesef.
  5. ccingiler

Ben iç yerleşim projesine hiç karışmıyorum.. Renk desen yükseklik vs.. naparsa yapsın. Çizimlerde bazı teknik mevzuları belirttim revişzeler yaptık ama ana projeye devam..Yani Han'ım kendi tasarladı... Başım ağrımaz o nedenle. Dai shava 4 kw 4200 lira.. çin 2000 lira.. Mimarın karavan deneyimi...

6. ccingiler

yatağın üst tarafında aracın kendi split kliması var ve seyahat anında güzel serinletiyor reis. ranza sıkıntılı olabilir.

7. ccingiler

banyo 65 yatak 106 en tabanda .. ama döşek seviyesinde bombeden dolayı 112 falan yatak.. yeter be reis.. yatmaya mı geldik demezler mi adama.. sonuçta 365 gün yaşamayacağız karavanda.. max 9 gün yaşadım ilk yaşadığımda.. belki 15 gün yaşarız tek seferde. İnsanlar ufacık çadırlarda kalıyor 2 3...
  8. ccingiler

Reis süper fikir .. aklımıza da geldi ama ; Dikine yatak ve banyo ile çözdük meseleyi kağıt üzerinde.. Kamer i soydukça çürükler çıkmakta ve onarımları devam etmekte.. 1 2 güne kadar tamiratlar biter.. sonra yan duvarlara ve tavana isollat, tabana antipas atıp geçici malzeme ile 3+1 olarak...
  9. ccingiler

Adım Adım Karavan'a Doğru

geçmiş olsun üstadım... bakalım biz neler yaşayacağız bodoslama karavanda.. :oops:

10. ccingiler

Üstadım bursa geziniz öncesi tarihi bilirsem tanışmak isterim.. Elimden geldiğince yardımcı olurum.

11. ccingiler

ctesi pazar kapanması nedeniyle kaçtım avatarımdaki bağ evime.. Bugün dönüm son durum aşağıda.. Saç kapatılacak anipas atılacak.. 2 günlük iş daha var.. Yaktın beni KAMERRRRR :sweatsmile: :sweatsmile: :sweatsmile: Yarın bir koltuk fabrikasına koltuk bakmaya gidilecek.. çıkma 1000 1500...
  12. ccingiler

Reis reis menzil uzun zaman az yapacak bir şey yok 😅

13. ccingiler

Reis sende taksit taksit veriyorsun tüyoları ya.. :sweatsmile: Neyse ben Kamer i kaportacıya teslim ettim.. Kapanma var.. Kaçıyorum kapancaya..Çok fırtına oldu tekne denizde.. gitmek lazım..
  14. ccingiler

süper olmuş 2000 lira..👏 MS polimer araraken NP1 buldum hırdavatçıda üzerinde MS bişey yazıyordu .. Adını da duymuştum.. Fiyatı da fena değil 22 mi neydi..Kafa bulaşık süngeri gibi olunca malesef unuttum net rakamı.. sonra baktım netten MS polimermiş NP1
  15. ccingiler

Söküm hüsranla bitti.. 2 3 gün kaporta tamir işi çıktı.. :oops: Video: https://www.facebook.com/685549100/videos/10159704059359101/

16. ccingiler

şu olur o zaman.. https://www.hepsiburada.com/soudal-fix-all-high-tack-beyaz-290-ml-p-hbv000002sahg
  17. ccingiler

Mekke deyiz de.. Buradaki hacılar paragöz..Yardımsever değil reis. Sinan misali bu çıraklık olur; baktık daha farklı bir dizayn geldi aklımıza sonraki kalfalık olur.. Hele Şundan yüzümüzün akıyla çıkalımda gerisi kısmet.
  18. ccingiler

Reis bizim KAMER dar..Eni 174 . Benim boy 183. Yatağı arkadan kayar kapıya dogru yerleştirdik projede Mecbur ayak olacak. Kafalar bulaşık süngeri gibi.. belki değiştiririz. Yeminle bilmiyorum ...

19. ccingiler

Muhteşemsin reis.. sokak mağazasında koltuk satmak efsane olmuş.. bizimkiler hurdaya gidecek.
  20. ccingiler

2. gün bitti KAMER hala tam soyulamadı. :oops: işte video.. inşallah link doğrudur. Video: https://www.facebook.com/685549100/videos/10159701663884101/

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,081
Kayıtlı Üye Sayımız
166,993
Kaydolan Son Üyemiz
adnanmertkucuk

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR