Arama sonuçlarınız

1. ccingiler

Petrol Ofisi'nden Gezenbilir Üyelerine Özel İndirim!

UP enerji telefon etti herşeyi hallettik.. Şirket araçları benim telefonda yüklü.. Karavanı han'ımın telefona yükleyip devam edeceğiz.. %3 indirim için teşekkürler @YOL Sedat başkannnnnn 🙏🙏🙏

2. ccingiler

UP enerji uygulaması indirildi kayıt olundu..(Şirketim adına) .. Araç tanımlaması nerede bulamadım yada plaka girilmesi nerede? ön otorizasyonla kartımdan limit tanımlalamam lazım galiba belki ondan sonra araç plakası girilebilecektir.. Ayrıca şahsım adına kayıtlı karavanım için ne yapacağım...
  3. ccingiler

yok ben po uygulama indirdim.. hemen indiriyorum.. Konunun ilk mesajına linkleri eklermisin üstadım... benim gibi yanlış yollara sapmasın arkadaşlar.. Hemen indirip sonucu yazacağım.

4. ccingiler

@YOL Sedat reis nereyesun?
  5. ccingiler

KVK kapsamında eskiye ait kayıtlarım silindi.. Uygulamaya girdim yeni üyelik açarken referans kodu sordu.. Kampanya kodu sormuyor üstadım.. beceremedik anlayacağın. sorun devam ediyor.

6. ccingiler

Lifepo4 Akü

selam hocam.. youtubeye baktım abone oldum beğendim.. alacağınız hücre A grade olmalı.. kazalı araçlardan çıkma kullanılmış hücre olmamalı.. bağlantı aparatları bms devresi vb.. unsurlar kaliteli olmalı.. hücreler çok sıkı bir kasada olmalı vs vs.. youtubede lifepo4 batarya yapımı ile ilgili...

7. ccingiler

Başkan 3 5 müşteri temsilcisi ile görüştükten sonra.. biri beni aradı ve KVK kapsamında 2010 dan kalan verilerimin silinmesi için bir pdf form doldurup göndermemi söyledi.. Doldurup e posta ile attım.. sonucu bekleyeceğim 3 4gün.. Ben mücadeleden vazgeçmem, mücadeleden vaz geçen pes etmiş...
  8. ccingiler

@YOL Sedat Reis çok teşekkürler... 2 tane şirket aracım 1 de motokaravanım var.. Uygulamayı indirdim ama yeni üye olamıyorum.. 2010 da Eskişehir den benim telefonla bir positive kart oluşturulmuş.. onun iptali için başvurdum .. sonra yeni üyelik deneyeceğim.. Bakalım ne olacak...
  9. ccingiler

Lifepo4 Akü

Selamlar tam da aradığım konu.. takibe aldım..

10. ccingiler

Jlx 1.6 Kalorifer Hava Yönlendirme Modülü Doga 250.9001.20.00 Arızası

Dişlerin 5 10 tanesi kırılıp yok olmuş.. 3d baskı yapıldı kırıldı.. dişliyi üretebilecek yaşlı bir teknik ögretmen buldum ve rica minnet sarı metalden yapıldı dişli.. sorunsuz çalışıyor.

11. ccingiler

Jlx 1.6 Kalorifer Hava Yönlendirme Modülü Doga 250.9001.20.00 Arızası

Selam Gezenbilir ailem. Konuyu açarken forumu araştırdım ama sorunuma uygun konu bulamadığım için bu başlığı açıyorum. Suzuki Vitara 2001 1.6 jlx var bende.. Kalorifer peteği değişimi oldu.. o arada Kalorifer hava yönlendirme modülü DOGA 250.9001.20.00 sıkıntı çıkardı.. TElektrikçi arkadaşım...
  12. ccingiler

Karavanda Evcil Hayvan

kediye tasma mı olur diyen ben ciddi ciddi düşünmeye başladım..

13. ccingiler

Karavanda Evcil Hayvan

eyvah geldi sığındı bize.. yetişkin uysal bir kedi.. 50 km mesafedeki bağ evimize götürdük iki defa.. ama karavanla 500 km yi nasıl gidecek hala bilmiyorum.. artık nisana kadar kapancaya gide gele alışacak.. şimdilik çantasında gidiyor. Ama karavanda açıkta gitmeyi öğrenmeli.
  14. ccingiler

..."kamer".... Bodoslama Karavan Yapmak

Yeminle hayırsız adamız biz. İşimiz düşünce buradayız..Allahtan sprinterci bir forumdaş dürttüde ona bilgi verirken benim kendi başlığıma bu son videoyu atmak geldi aklıma.. Hakkınızı helal edin. Not: Bu sezon Kamer Kız da gezenbilir stickeri olacak.. söz veriyorum. Video...
  15. ccingiler

Mercedes Sprinter Karavan Dönüşümü Başladı

Bu videoyu unutmuştum.. İşte bizim Kamer Kız. Video: https://www.youtube.com/watch?v=hs_acqldrpc&t=25s

16. ccingiler

Sağolun .. genelde pc başında olmam ama mail ile bildirim gelir.. Geç te olsa Tecrübemi aktarırım..Şimdiden kolay gelsin.
  17. ccingiler

kirli su tanklarım 2 adet 105 lt.. stepne yatağını söktüm attım stepne taşımıyorum. Temiz su tanklarım yatak altında aracın sağ çamurluğu üzerinde karşılıklı 135 ve 65 lt paralel bağlı. wc ev tipi klozet. yatak dikine 190 cm eni 105 solda kalan alan wc banyo.. ekteki çizimde tek atık deposu ve...
  18. ccingiler

tek pişmanlığım 4x4 sprinter aramamaktır.. 2 sene 20 bin km oldu.. geçen sene 36 gün Güneydoğu gezdik..Oralar şimdi yok malesef.😭 Hatalarım; 1- 3875 kg araca başında ilave makas attırmamak, sonra makas kırınca yaptırmak 2-Panelleri temizlemek için arka tarafa merdiven yapmamak

19. ccingiler

Karavanda Kullandığınız Tv Sistemleri?

malesef desteklemiyor benim ki.. Mİ box en ideal çözüm gözüküyor.
  20. ccingiler

Karavanda Kullandığınız Tv Sistemleri?

malesef red mi not 7 benim.. ürün açıklamasına baktım.. Type C benimde ama destekleyip desteklemediğini araştırayım..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,081
Kayıtlı Üye Sayımız
166,993
Kaydolan Son Üyemiz
adnanmertkucuk

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR