Arama sonuçlarınız

1. yugun

2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

Gayet de güzel delikanlı yaşıyorum hayatımı. Düşmanlarım çatlasın. Her günüm harika geçiyor...

2. yugun

Arkadaşlar, Ben istediği gibi olan, dilediği gibi yaşayan özgür birisiyim. Bana öyle sen şusun busun iftirasıyla ve hakaretiyle de hiçbir şey yapamadılar arkadaşlar. Özgür hayatımı dilediğim gibi oldum yaşıyorum. Bana böyle bir iftira ile hiçbir şey yapamazlar.
  3. yugun

Ahmet EFE ile Törekent'de buluşacağız. Orası orta noktam benim. Buradan Törekent'e Güçlü ile gidiyorum.

4. yugun

Cumartesi Ahmet EFE ile buluşacaz. Kamptan vazcaydık. Birlikte Pizza yiyeceğiz. Ahmet EFE bana Coşkun ARAL'ın kitabını hediye almış. Onu verecek bana...
  5. yugun

Migros'tan bira ve şarap aldım kendime...

6. yugun

Fıstık'tayım. Börek çay...

7. yugun

Biz Dostuz Dünya'lı, Dost Istiyor Musun?

Sakallarıma aklar düştü, Yaşlanıyorum artık daa... Üzmeyin Yücel Hoca'nızı... Başka yok benden.
  8. yugun

İyi geceler sevgili kampçı dostlarıma. Sizi her zaman seven bir kampçı dostunuz var buradaa!
  9. yugun

Son derece de karakterli ve dürüst birisiyim. Tam bir erkeğin olması gerektiği gibi bir erkeğim yani...

10. yugun

Hakkımda hiçbir şey kanıtlayamadılar işte, Dilediğim gibi de oldum yaşadım bununla bana hiçbir halt yapamadılar ve yapamayacakları da ortaya çıktı sonunda...

11. yugun

Gerçekler karşısında yalancıların hiç şansları yok..
  12. yugun

Arkadaşlar, Biz sadece dost değiliz. Biz dostuna emek sarfedenleriz. Uğraşıyoruz didiniyoruz kendimize dostlar ediniyoruz sonra birisi hakkımızda bir yalan uyduruveriyor ve herkes bizden cüzamlıymışız gibi kaçmaya başlıyor. Tam olarak Casperin dostlar edinip her seferinde hayalet olduğu...

13. yugun

Arkiler balkonun gideri donmuş bugün. Temizledim. Şimdi gidiyor sular. Kombide bir sorun olmadan hallettik şükür...
  14. yugun

Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 Almayı Düşünüyorum – Hafta Sonu / Hafif Off-road Için Nelere Dikkat Etmeli?

MR Mercedes'te Bill Hodges'in arabası. Çok güzel bir araba. Çocukken hayallerimi süsleyen arabaydı. Şimdi ulaşılabilir fiyatta olmasına rağmen almıyorum.
  15. yugun

Dostum.

16. yugun

Off-road İçin 4×4 Mü 4×2 Mi Daha İyi?

Ben olmayan teknik bilgimle cevaplarsam bence... 4x4 difransiyel kilidi ve Yavaş devir (Lo) (Takviye) olmazsa o aracın gerçek manada off-road yapacağına pek inanmam.
  17. yugun

Arkiler ben yaz kampçısıyım bu soğuklarda çıkamam kampa çok üşütür hasta olurum sonra...
  18. yugun

Arkiler kampa gitmekten yine vazgeçtim sonra. Bence hava çok soğuk...

19. yugun

Kirazdibi Göleti, Ayaş/ankara

Kirazdibi güzel fakat Kamp ve Doğa Sporları festivali için yetmez. Küçük kalır arkiler. Ama biz kendi arkadaş gruplarımızla ara sıra Kirazdibi'ni deneyimleyebiliriz. Yazın Dut Festivali oluyormuş. Ama o zaman da epiy kalabalık olur herhalde burası... AYAŞ güzel yer ama engebeli. Çok büyük düz...
  20. yugun

Bunları yazmaktan vazgeçtim...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,076
Kayıtlı Üye Sayımız
166,992
Kaydolan Son Üyemiz
Ahmet yerli

Çevrimiçi üyeler