Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar,
Ben istediği gibi olan, dilediği gibi yaşayan özgür birisiyim. Bana öyle sen şusun busun iftirasıyla ve hakaretiyle de hiçbir şey yapamadılar arkadaşlar. Özgür hayatımı dilediğim gibi oldum yaşıyorum. Bana böyle bir iftira ile hiçbir şey yapamazlar.
Cumartesi Ahmet EFE ile buluşacaz. Kamptan vazcaydık. Birlikte Pizza yiyeceğiz. Ahmet EFE bana Coşkun ARAL'ın kitabını hediye almış. Onu verecek bana...
Hakkımda hiçbir şey kanıtlayamadılar işte, Dilediğim gibi de oldum yaşadım bununla bana hiçbir halt yapamadılar ve yapamayacakları da ortaya çıktı sonunda...
Arkadaşlar, Biz sadece dost değiliz. Biz dostuna emek sarfedenleriz. Uğraşıyoruz didiniyoruz kendimize dostlar ediniyoruz sonra birisi hakkımızda bir yalan uyduruveriyor ve herkes bizden cüzamlıymışız gibi kaçmaya başlıyor. Tam olarak Casperin dostlar edinip her seferinde hayalet olduğu...
MR Mercedes'te Bill Hodges'in arabası. Çok güzel bir araba. Çocukken hayallerimi süsleyen arabaydı. Şimdi ulaşılabilir fiyatta olmasına rağmen almıyorum.
Ben olmayan teknik bilgimle cevaplarsam bence... 4x4 difransiyel kilidi ve Yavaş devir (Lo) (Takviye) olmazsa o aracın gerçek manada off-road yapacağına pek inanmam.
Kirazdibi güzel fakat Kamp ve Doğa Sporları festivali için yetmez. Küçük kalır arkiler. Ama biz kendi arkadaş gruplarımızla ara sıra Kirazdibi'ni deneyimleyebiliriz.
Yazın Dut Festivali oluyormuş. Ama o zaman da epiy kalabalık olur herhalde burası...
AYAŞ güzel yer ama engebeli. Çok büyük düz...