Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İnsanlar illa ki arkamdan konuşup bir şey olduğuma inanmak istiyorlarsa inansınlar. Umrumda bile değil. Bütün bunlar benim iyiliğimden ve sağlığımdan daha önemli değil.
Kimseye bir zarar vermediğim sürece özgür hayatımı dilediğim gibi yaşarım arkiler. Hiçkimse arkamdan dedikodu yaparak bana bir halt yapamadı, yapamaz...
Arkiler,
Ben öğretmenevinde de mutluyum. İlle pahalı bir motokaravanım olması gerekmez...
Bir gün o da olur belki. Şimdilik öğretmenevlerinde hayata devam...
Webasto tüm gece çalışsa bile ancak 35ah lik bir akü gücü tüketiyor. Webasto ile Güneş Enerjisi bağlantısı elbette var. Ancak kışın sürekli kullanımda aküler hava da kapalı olursa dolmayabilir. Bu durumda birkaç günden sonra akü sorunu olabilir. Ben jenaratör kullandım. Gürültülü ve pahalı bir...
Arkadaşlar,
Ben bir şizofren hastasıyım benim için asıl önemli olan şey Rexapinim ve Risperdalimi düzgün kullanıp iyi halimde olmaktır. Bütün iftiracı o***puçocuklarını arkamdan söyletebilirler inanın hiç ama hiç umurumda değil. Önce sağlığım...
Arkiler biz bu hayatı dostça yaşadık. Kamp ateşinin başında sohbet muhabbet etmeyi sevdik. Kamp bahane biz sıcacık dostluklarımızı sevdik. Biz böyle bir insanız. Kamp yapan herkesin dostu olan Yücel Hoca'yız. Kendimiz de özgür bir kampçı gezginiz arkiler.