Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün Yenikent'te gezdim. Petshoplara gittim ama aradığım Mubişi bulamadım. Sonra Önal Karavan'a gittim. Vahit Usta'nın kardeşiyle oturduk çay içtik. Sonra bir tamirciye baktım.
Hee bu arada Hyundai i20'lere baktım ama arabamı değiştirmek içimden gelmedi. Kıyamadım Güçlü'me yine... Sonrasında...
Merhaba arkiler,
Bu tatili de neredeyse bitirdik.
Akçakoca'da öğretmenevi tatili güzeldi.
Evde oturup kitap ve TV ile haşır neşir olmak da güzeldi.
Bu tatilde bol bol dinlendim çok şükür.
Yeni bir döneme hazırım.
Stephen KİNG ustalığı insana kitabını sayfaları uçarcasına çevirircesine okutan bir ustalık. Şimdiye kadar beni sıkmış tek bir kitabını hatırlamıyorum. İşte o böyle bir yazardır.
Kuşku Mevsimi de güzel bir kitap arkiler...
Ama ben bir 1.8 Turbodizel araç sahibi olarak 2.0 araç isteğimi artık kapattım. Alırsam küçük motorlu az yakan ve az problem çıkartan araçlara yöneleceğim. Karavanımı artık gezdirmiyorum. Ama boşu boşuna her yere gidişimde aracım fazla yakıtını yakmaya devam ediyor. 100KM de 7.0 Litre... Oysa...
Bence doğru soru şöyle sorulmalı,
Karavancılık Alman İnsanına Ne Kazandırıyor?
Çünkü esasta kazanan insanlar ve insanlık.
Ülkeler daha dolaylı kazanç elde ediyorlar bana kalırsa.
Çok güzel bir şey AYAŞ'ta MİGROS olması. Ucuz şarabı da pek güzel. Evimde rahat rahat şarabımı yudumluyorum arkadaşlar. Bana karışan görüşen hiçkimse yok. Ben bu rahatlığı çok seviyorum. Bu rahatlığı sadece ATATÜRK'e ve onun Türkiye'sini yaşatanlara borçluyum.
Aynen bununla (İçki içmek...
Arkadaşlar,
Hobilerimizi yaparken hiçbir mecburiyetimiz yok. Bizi sevmeyen kimseyi sevmeye zorlamadık. Gidecek olanın yolu bizde daima açıktır. Biz yanımızda kim varsa onunla kamp yapmaya ve kampta olmaya devam ediyoruz. Ölene kadar da bunu devam ettireceğiz.
Şehrin olanakları pekçok. Ayda 6000 karavana kira vereceğime parka gidip mutlu olabilirdim ama amansız bir karavan hastalığım var. Ben de buyum. Öğretmenevinde tatil yapıyorum ama beni hazır bekleyen bir karavanım her zaman için var olacak... Onunla hiçbir yere gitmesem de o benim Dünya'mın...
Bugün yine Kazan'daki ALTIN MAKAS kuaförüme gittim ve hem sakal traşı hem de saç traşı oldum. Erkek kuaförüne gitmeyi severim. Beni güzelleştiriyorlar. Ve kendimi daha genç hissediyorum Erkek Kuaförümden çıkınca...
Arkadaşlar,
Bana sırtımdan bir şeymişim diye yalan gıybetle de hiçbir şey yapamadılar. Hayatımı nasıl istiyorsam öyle yaşadım ve bundan da çok mutluyum arkilerim.