Arama sonuçlarınız

1. yugun

2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

Bugün sabahtan Optimum'a gittim. Arabama açık otoparkta yerimi buldum. Çay Simit yaptım. Yeğenime hediyesini aldım. Sonra Kahve Dünyası'nda oturup bir kahve içtim. Sonra Dikmen Sokulluya sürdüm. Ablama uğrayıp yeğenimin hediyesini ablama verdim. O ulaştıracak. Sonra dönüşe geçtim İstanbul...

2. yugun

Törekentte Pizzamı mideye indirdikten sonra bir de GROSS alışverişi yaptım. Normalde pek almadığım halde kıyma aldım çünkü ucuzdu. Kendime kıymalı makarna yaparak değerlendireceğim inşallah...
  3. yugun

Törekent Pizza Time...

4. yugun

Ablamdayım. Sokullu'da...
  5. yugun

Arabamda radyo dinlemeyi severim. Şehre geldiğimde önce radyomu açıyorum arkiler. Keşke Ayaş'ta da radyolar çekseydi...

6. yugun

Merhaba arkiler, Optimum Outlet'deyim. Yeğenime hediyesini aldım.

7. yugun

Avatar'ı izledim biraz ama internetimde yavaşlama var takılıyor film. Başka bir zaman devam edeceğim.
  8. yugun

Disney+ 'ta AVATAR filmini izlemece...
  9. yugun

Aaa çok sağolun. Orayı düşünmemiştim ama açık otoparkı da olması lazım benim araç kapalı otopraka giremiyor...

10. yugun

Arkiler, Bugün i20 yanısıra Yaris'e de oturma fırsatı buldum. Yaris'e binerken kafam tavana çarptı. Yani bu araç bana biraz küçük geldi. Ancak i20'de bu sorunu yaşamadım. Ama İ20 de benim şu anki aracıma göre epiycene dar. Ama AVM otoparklarına girecek toplam yükseklikte olması sonuçta iyi bir...

11. yugun

EGEKAMP Facebook grubu olarak 12 Yaşını doldurmuş. Kutlu olsun. Biz Egekamp'ta kampçı dostlarız. Eğer istersen sen de gel aramıza katıl. https://www.facebook.com/groups/1452568808291336
  12. yugun

Kırmızı üzüm suyunun mayalanmışından...

13. yugun

Ben şehir merkezine Metro ile gitmeyi seviyorum. Yarın da Kızılay'a gitmek istiyorum. Oralardan bir hediye bakacağım artık sevgili yeğenime...
  14. yugun

Buğrahan yeğenimin doğumgünü gelmiş. Yeğenime her doğumgününde Kiğılı'dan gömlek alırım. Ama bu sene mağazayı değişip Sarar'dan alabilirim çünkü Kızılay'da Kiğılı mağazası yokmuş. AVM'ye gitmek lazım. Belki AVM'ye giderim. Belki de mağazayı değiştiririm. Sevgili yeğenim Buğrahan 27'sinden gün...
  15. yugun

Arkadaşlar, Ben yalnız yaşayan bir insanım. Karavancılığım da yalnızdır. Kitaplarımı okur bu hayatta mutlu olmaya çalışırım. Allah beni de yaratmış ve Dünya'ya gelmişim. Eşli bir hayat yaşamasam da hayatımın bir anlamı var. Beni sevenler var sonra öğrencilerim var. Ben bir öğretmenim ve bu...

16. yugun

Hakkımda kötü şeyler düşünenin kendi düşüncesidir ben hayatı gayet güzel yaşadığımı ve gayet de karakterli dürüst güzel bir insan olduğumu düşünüyorum arkilerim...
  17. yugun

Ben evliyken aseksüel değildim. Boşandıktan sonra aseksüel yaşamı benimsedim. Seks yapmak aklıma bile gelmez. Böyle bir hayat tarzım var. Ben de bu ömrü böyle yaşamayı seviyorum. Herkesin istediği gibi yaşamaya hakkı vardır arkilerim...
  18. yugun

Çok sevmiştim çok, gitti artık yok. Gidenin arkasından ölünmüyor. Zaten o çoktan yeni hayatını kurdu aklına bile gelmiyorumdur. Ama çok seven ben, hatıraları yaşatan ben ve sevdiğini unutamayan yine ben. Bende her şey dibine kadar. Dostluklarımda da böyleyim ben. Bir insana dostum dedim mi o...

19. yugun

Bugün kendime çok sevdiğim bir yemek olan Zeytinyağlı Mercimek (Kara Şimşek) ve Tavuk Suyuna Bulgur Pilavı yaptım. Her iki yemeği de pek severim arkilerim. Birlikte de yakışır bu ikili...
  20. yugun

Mubiş'imi Sincan'da bir üreticiden alacağım. İnternetten buldum. Aradım konuştum. Konum bilgisini gönderdi. Yarın gidip alacağım. Yalnızlığımı bir kuşla paylaşayım bari...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,076
Kayıtlı Üye Sayımız
166,992
Kaydolan Son Üyemiz
Ahmet yerli

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR