Arama sonuçlarınız

1. yugun

2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

Tüplü chevrolet kalos da olur. Rahmetli babacığımın vardı Kalos'u. Ben balayına onunla gitmiştim.

2. yugun

Kendime bir tüplü kartal alayım diyorum bazen. Kamplarımı çadırla yapmaya devam edeceğim.
  3. yugun

Günaydın kampçı ve karavancı arkilerim.

4. yugun

Selam arkiler... Bugün şöyle bir çıkıp yürüyüş yaptım az önce... Parkta oturdum biraz... Sonra bakkala uğrayıp eve döndüm. Yarın okul var. Hazırlıklarımı yaptım...

5. yugun

İyi geceler kampçı dostlara! Sevgiyle kalın!

6. yugun

Çok güzel tatil günleri geride kaldı. Bu gece tatilin son gecesi. Yarın gece tatil sayılmaz artık... Bütün öğretmen dostlara başarılı bir yeni dönem dilerim arkiler...
  7. yugun

Özgür bir öğretmen olarak tatilleri epiycene severim. İstediğim saatte yatma özgürlüğü çok güzeldir. Geceleri okumayı sevdiğim için istediğim saatte yatıp kalkabilmek beni mutlu eder. Ancak iş günlerinde uyku düzenine dikkat etmek gerekir. Öğretmen olarak neşenizin yerinde olması...
  8. yugun

Arkadaşlar, Kimsenin bir şey paylaşmadığı bir ortamda sizlerle hayatımdan pekçok şey paylaşıyorum. Ben buna özgür elle yazmak diyorum. Paylaştıklarım arasından değerli olanlar varsa eğer zamanla değerini bulurlar. Şimdilik bu dizin içerisine görüşlerimi fikirlerimi ve yaşantılarımı gömüyorum...

9. yugun

Bu arada geçenlerde herhalde paylaşmış olacağımdır ama öğretmen kartımın vizesini yaptırdım. İçine biraz da para ekledim. Yapmak isteyeceğim geziler için hazır çok şükür.

10. yugun

Arkiler, Bugün boş yere bir binişlik metro ücreti ödedim. Kartımı validatöre okutunca yeni yüklemeyi karta yansıtacak sandım ama validatör bununla beraber bir de biniş düştü. Yani iki işlemi tek seferde yapınca benim metro ücreti de boşu boşuna basılmış oldu. Neyse artık vardır bir hayır...
  11. yugun

Arkiler bu ürünü yeni aldım. Henüz performansı konusunu tam deneyimleyemedim. Özellikle şarj konusunu merak ediyorum. Bu ürünü daha çok metroda kullanacağım umarım işime yarar bir üründür...

12. yugun

Arkadaşlar buraya da iftira ve iftiracılarla ilgili bir şeyler yazmıştım ama derdo paşam beni bu konuda uyardığı için siliyorum. Böyle şeyler yazıp durmanın hiçbir anlamı yok. Bu benim takıntım ve hastalığım.
  13. yugun

Yaradan her şeyi biliyor... Kuşkusuz bir yaradan var. Biz işlerimizi gücümüzü dosdoğru yapar sonra da kaderimiz için O'na tevekkül ederiz. Allah her şeyin doğrusunu gerçeğini biliyor...

14. yugun

Törekent'deki Kent GROSS ta anladığım kadarıyla yoğun bir hareketlilik ve ve ürünleri genelde taze. Ayaş'taki MİGROS'taki sebze-meyve reyonu hiç yeterli değil ve genelde Migros'a hiç yakıştıramadığım pörsümüş buruşmuş biberler ve yumuşamış domatesler bile her zaman satışta oluyorlar...
  15. yugun

Aslında aracımın tamirinin de AYAŞ'ta mümkün olduğunu iddia ediyor buradaki esnaf. Parça lazım olduğunda getirttiriyoruz diyorlar. Ama ben alıştığım ustalarımı ve güvendiğim ustalıklarını değiştirmeyeceğim. Çok zorunlu hallerde çekiciye yükleyip dooooooooğru Şaşmaz'a. CAN OTO FORD, Murat USTA...
  16. yugun

Arkiler, Ben kendi halimde bir çekme karavancıyım. Hiçbir şey iddia ettiğim yok. Kampçılığımı kampçı dostlarımla yapmayı severim. Ama dostların yokluğunda kamplardaki komşularımızı da kendimize dost edindiğimiz için bizim her zaman dostlarımız var. Biz bu yaşadığımız hayattan razı ve mutluyuz...

17. yugun

İkinci araç almaktan şu an için vazgeçtim. Çok yakıyor olmasına rağmen aracımla devam edeceğim hayatıma. Zaten araç alırsam da onun vergisi ve sigortasını ancak sağlayacak bir yılda yapacağım tasarruf miktarı. Bir anlamı yok gibi. Sadece AYAŞ'ta gösterebileceğim Şahin gibi Doğan gibi Broadway...
  18. yugun

Genelde kapalı otopark yükseklikleri iki metre falan. Benim araç yüksek tavan olduğundan biraz yüksek sanırsam 2.30 falan. Tavanı yüksek olan yerlere girer ama bence en az 2,50 olmalı yükseklik.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,076
Kayıtlı Üye Sayımız
166,992
Kaydolan Son Üyemiz
Ahmet yerli

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR