Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlçede tek olduğum için yarın İl Zümresine gideceğim. Demetevler Hastane metrosuna yakın bir okulda olacak. Buradan Törekent'e kadar Güçlü ile gidip oradan metroya aktarma yapmayı düşünüyorum. Çünkü park yeri sıkıntısı olabilir. Yaya gitmek en iyisi gibi geliyor.
Bugün de geldim. Karnım çok açtı ve yemeğim yoktu. Ben de bir barbunya pilaki konservesi açtım yanına da söğüş domates doğrayıp afiyetle yedim. Sonrasında yemek hazırlığına giriştim. Tavuk bagetleri tepsiye dizdim aralarına soğan patlıcan ve patates, üstüne de biber ve domates serpiştirdim. Bir...
Arkiler,
Bundan böyle konaklama seçeneklerimde öğretmenevlerine ağırlık vereceğim. Bu Şubat tatilimde bir gece öğretmenevi konaklaması yaptım. Akçakoca öğretmenevi beni rahat ettirdi. Güvenli, rahat, ekonomik... Yer bulabilirsen ne mutlu!
Evceezime geldim. Bakkalda güzel Beypazarı Kurusu bulup aldım. Hemen dalmışım tabii kuruya. En az 200gr kuru yedim. Sonra da kendime bir sade Türk Kahvesi tellendirdim. Geçtim computerimin başına...
Mercimeğim kalmış dolapta ondan yedim. İki tane de üste mandalina, İki bardak Ayran. Şimdi de Filtre kahvemi demlendirdim French Press'imde. Kahve keyfi yapıyorum.