Arama sonuçlarınız

1. nevzat

Yardim Edermİsİnİz Suv Arazİ Araçlar

Bende memurum . bütçe kısıtlı . Aynı düşüncelerle otomatik olsun vs 2003 grand cherokee 2.7 crd aldım. parçaları biraz pahalı ama bi kaç yerini bakımdan geçirdikten sonra pek bi masraf edecek bişey kalmadı gibi. Ancak şimdiki aklım olsa otomatik vw caddy alırdım. Aynı işi fazlasıyla göreceğine...

2. nevzat

Araba Ile Letonya

Hocam özür dilerim Budapeşte yazacağıma Bükreş yazmışım düzelttim .Romanya ya girmedik haklısınız. 5 yıllık navigasyonla ben olsam yola çıkmam .Çok kritik bir yerde yanıltabilir sizi. Mutlaka haritayı güncellemenizi öneririm. Biz aracımızda gerekli düzenek olduğu için yemekleri hep kendimiz...

3. nevzat

Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat

---

4. nevzat

---
  5. nevzat

---

6. nevzat

---

7. nevzat

---
  8. nevzat

bunlarda burada dursun
  9. nevzat

Araba Ile Letonya

iki yıl önce sizin bu rotanızı Krakow a kadar gittim . Belgrat tan sonra Budapeşte,Estergon dan Slovakya'ya giriş yaptım.Slovakya'da pek otoban yoktu Krakow a kadar dağlarda güzel manzaralı köylerden geçip gittik. Slovakya pek gelişmiş bir ülke değil gibi geldi bana kırsal kesimde evlerden...

10. nevzat

Abilerim Ablalarım Ciddiyim Taşınıyorum Karavana Yardım Bekliyorum

Daha önce hiç karavan tecrübeniz oldu mu? Sanırım sürekli yaşayacaksınız elektrik alabileceğiniz bir karavanpark varsa neden olmasın?
  11. nevzat

2017 Yazı Boyunca Karavanı Avrupa Da Bırakıp Arada Gidip Gelerek Avrupa Turu

Farklı bir deneyim kazanacağız sayenizde. Türkiye ye dönüşlerde aracı bir otoparkamı yada nereye bırakmayı planladınız? Birde yurtdışına araçla çıkıp aracı orada bırakıp dönerken konsolosluktan yazı alınması gerektiğine dair bir bilgi duymuştum siz araştırdını heralde öyle bişey yok. İlgiyle...
  12. nevzat

Karavan Cam Kapı Ve Aksesuarları

Vw transporter T5 için arka yan camlara takılacak ürününüz var mı fiyatı ne kadar?

13. nevzat

-()-
  14. nevzat

-()-

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,071