Arama sonuçlarınız

1. N

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Tam bi expedisyon aracı olur. Bayağı bir yolcu olacağı için kişi başı maliyette azalır. :)

2. N

Cemre Karadeniz'e Düşmüş Dediler...

Ynt: Cemre Karadeniz'e Düşmüş Dediler... Abi agzına , emeğine sağlık. Cemre Trabzon'dan öteye düşmüş diyorlar. Bi arada oralara baksan ;D ;D Hasan
  3. N

Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Abi geçmiş olsun. On numara karavan oldu. Hasan

4. N

Kısa geziler, İkizdere baraj gölünden Tire'ye

Ynt: Kısa Geziler, İkizdere Baraj Gölünden Tire'ye Haşmet Bey doğrudur, İstanbul'dayım. Bahar geldi, gezilerinizin devamını bekliyoruz. Hasan
  5. N

Kısa geziler, İkizdere baraj gölünden Tire'ye

Ynt: Kısa Geziler, İkizdere Baraj Gölünden Tire'ye Sökeli olmama rağmen bu yolu ilk defa gördüm. Mükemmelmiş. Memleketi özlemişiz; sayenizde hasret gidermiş olduk. Hasan

6. N

Bende T5 Alarak Karavanlandım

Ynt: Bende T5 Alarak Karavanlandım Güle güle güle kullanın.

7. N

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Geçmiş olsun.
  8. N

Psa Grubu Araçlar Katalatik Konvektör Uyarısı

Ynt: Psa Grubu Araçlar Katalatik Konvektör Uyarısı Devamı
  9. N

Psa Grubu Araçlar Katalatik Konvektör Uyarısı

Yurtdışında ki forumlardan okurken gördüğüm olayı paylaşmak istedim. Katalitik konvektör hırsızlığı oldukça fazlaymış ve sökmesinin çok kolay olduğu, çalındıktan sonra göstergede herhangi bir uyarı çıkmadığı fakat egzos gürültüsünün biraz daha fazla olduğu söylenmekte. Bu parçanın fiyatıda 1.500...

10. N

3 Adet 4x4 Mercedes Sprinter Camper Yaptık

Ynt: 3 Adet 4x4 Mercedes Sprinter Camper Yaptık Bu telekom çıkışlı araçların artı ve eksileri bu kadar güzel anlatılamazdı. Keşke 5 sene önce yazsaydınız :( ; o zamanlar bu araçlara çok bakmıştım. Sonuçta almadım. Hasan

11. N

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Abi tebrikler, her karavanda üstüne mutlaka birşeyler koyuyorsun. Bir işi severek yapmak bu olsa gerek. Hasan
  12. N

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Atilla Bey; Kolay gelsin. Fotograflara bakınca ikea masa monte eder gibi kolay gözüküyor. Bu işi hiç yapmayanlar için çok tehlikeli :) İptidai el aletleri ile bu kadar düzgün kesim yapıp montaj yapmak çok zor; hele düz olmayan...

13. N

Yeni yapacağımız HEROES karavan

Ynt: Yeni Yapacağımız Heroes Karavan Karavana renk gelmiş .
  14. N

Kış Kampına Giderken Mahsur Kalınır...

Ynt: Kış Kampına Giderken Mahsur Kalınır... Abi sen daha giderken 1 haftayı göze almışsın. ;) :D :D Hasan
  15. N

E P G 06&11 : Fransa

Ynt: E P G 06&11 : Fransa Super bir gezi olmuş. Tam zamanında çok kalabalık değilmiş üstelik. Hasan

16. N

Tire'de Kaza

Allah rahmet eylesin. – İzmir’in Tire ilçesinde bir cipin 100 metre yükseklikten uçuruma yuvarlanması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre, İzmir, Aydın ve çevre illerden gezi için toplanan arkadaş grubu, İzmir’in Tire ilçesi Başköy’e geldi. Toplam 14 aracın bulunduğu...
  17. N

Çekme Karavanımı Sipariş Ettim. etezcan

Ynt: Çekme Karavanımı Sipariş Ettim. Etezcan Güle güle kullanın. Hasan
  18. N

Karavanımı Yapıyorum/yapmaya Çalışıyorum !

Ynt: Karavanımı Yapıyorum/yapmaya Çalışıyorum ! Yabancı sitelerde aracın hacmine göre yetecek en ufak ısıtıcıyı tavsiye ediyorlar. Büyük boy ısıtıcı alıp düşük güçte çalıştırılacağına küçüğünü alıp yüksek konumda çalıştırmanın daha iyi olacağını öneriyorlar. Çünkü düşük güçte kurum birikmesi...

19. N

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Çift kabin kamyonete giydirme kapalı kasa yapılmış gibi duruyor. Arkada ki kasa aerodinamik olsun diye aracın önüne kadar gelmiş gibi duruyor. Hasan
  20. N

Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!)

Ynt: Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!) Behçet Bey ; kedidir o kedi. Allah size sabır versin. Hasan

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri