Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1.Şöyle diyim boya değişik bununla uğraşman lazım büyük ihtimal le orjinal rengi mavi.
2.bütün bakımları yapılmış diyo şanzumanına neden bakmamış araç ta orjinal 1. 3 motor var sanırım
3.yürürü sağlam diyor ama şanzuman da boşluk var diyo tekrar
4. Karbüratörü tıkalı diyor sürekli LPG de...
Burda daha teknik bilgili abiler vardır ben yüksek araç seçerim araç olarak tabi pilotaj ve ekipman çok önemli lastiğin güzel olsun lada ile de gidersin samu ile de becerine ve lastiğine bağlı
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim aracım isyenbulda gaziosmanpaşa dayım rami de makine imalatcısıyım arabamı ben söküp takarım ama usta tabiki var Önere bilecegimiz
İndiremezsin nasıl indireceksin [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] Kısmet işi 0 olsa onuda indirirsin. Birşey olmaz lastiğin falan patlar senin ancak. Samurai de
Aracını tanıdık ca seveceksin
Limitlerini bileceksin
Bunları niva ve samurai için yaparsın tabi ama lada da alçak kalır samu da güzel olur ve şu çok büyük birşey yapamaz sın zaten araba ortada 2 kişilik birşey olur
Valla lada çok yükselmez 8 santim maksimum 12 cm yükselten arkadaşım var ama arabanın altını değiştiriyor konpile
Samurayi de söyle yaklaşık 700 TL makas yükseltme benim aracım şu an 60 cm yüksekliği resimlerini paylaşırım burada fikriniz olur ama makaslı araç dünyanın en kolay yükselecek aracı...
Cj 5 diyorsan bambaşka bir araç kendisi eliniz anahtar tutmuyor sa sakın yaklaşmayın [emoji1787][emoji1787] samu size istediğiniz kaliteyi verir ufak tefek değişiklik lerle
Ustasını bulamam diye birşey yok sen arabanı bir ustaya teslim edeceksin he ustayı beğenmedin değiştireceksin benim gibi vaktin olsa otur kendin yap 2 kere bozar doğruyu öğrenirsin samurai de bir çok parçayı bulabilirsin antalyada hurdalıgı var ankaradan hurdalıgı var ara yolluyor lar
ANE-LX1...
İlker abim attı linki samuyla ilgili soru soruyorlar diye geldim [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]