Arama sonuçlarınız

1. klorr

Yeni Offroadcuyum Tavsiyeleriniz Altın Niteliğinde

1.Şöyle diyim boya değişik bununla uğraşman lazım büyük ihtimal le orjinal rengi mavi. 2.bütün bakımları yapılmış diyo şanzumanına neden bakmamış araç ta orjinal 1. 3 motor var sanırım 3.yürürü sağlam diyor ama şanzuman da boşluk var diyo tekrar 4. Karbüratörü tıkalı diyor sürekli LPG de...

2. klorr

Niva konusunda çok yardımcı olamaya bilirim onun için daha tecrubeli arkadaşlar vardır tabi ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. klorr

Burda daha teknik bilgili abiler vardır ben yüksek araç seçerim araç olarak tabi pilotaj ve ekipman çok önemli lastiğin güzel olsun lada ile de gidersin samu ile de becerine ve lastiğine bağlı ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. klorr

0537 496 64 43 Hayati Görüşürsün temizdir işçiliği ramazan benim adım söylersin ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. klorr

765890081 bunada bak motoru güzel kafan rahat olur güçlü de olur ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. klorr

Anadolu yakasında çok güzel bir usta var bakıyorum sana yönlendiriyorum ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. klorr

768720271 buna bak bi ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. klorr

Cj 5 le yarışır sın istediğin gibi gerekli şeyleri yaptıktan sonra tabi ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. klorr

Benim aracım isyenbulda gaziosmanpaşa dayım rami de makine imalatcısıyım arabamı ben söküp takarım ama usta tabiki var Önere bilecegimiz ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. klorr

İndiremezsin nasıl indireceksin [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] Kısmet işi 0 olsa onuda indirirsin. Birşey olmaz lastiğin falan patlar senin ancak. Samurai de Aracını tanıdık ca seveceksin Limitlerini bileceksin ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. klorr

Bu 10 cm yaklaşık yeter sana
  12. klorr

Bunları niva ve samurai için yaparsın tabi ama lada da alçak kalır samu da güzel olur ve şu çok büyük birşey yapamaz sın zaten araba ortada 2 kişilik birşey olur ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. klorr

Mesela ne 0 olarak ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. klorr

Tabi başlı başına bir tartışma konusu bu konu dengeli kullanmaz sanız çabuk devire bilirsiniz. ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. klorr

Valla lada çok yükselmez 8 santim maksimum 12 cm yükselten arkadaşım var ama arabanın altını değiştiriyor konpile Samurayi de söyle yaklaşık 700 TL makas yükseltme benim aracım şu an 60 cm yüksekliği resimlerini paylaşırım burada fikriniz olur ama makaslı araç dünyanın en kolay yükselecek aracı...

16. klorr

Hangi araç için ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. klorr

Cj 5 diyorsan bambaşka bir araç kendisi eliniz anahtar tutmuyor sa sakın yaklaşmayın [emoji1787][emoji1787] samu size istediğiniz kaliteyi verir ufak tefek değişiklik lerle ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. klorr

Ustasını bulamam diye birşey yok sen arabanı bir ustaya teslim edeceksin he ustayı beğenmedin değiştireceksin benim gibi vaktin olsa otur kendin yap 2 kere bozar doğruyu öğrenirsin samurai de bir çok parçayı bulabilirsin antalyada hurdalıgı var ankaradan hurdalıgı var ara yolluyor lar ANE-LX1...

19. klorr

Aynen öyle bakarım ama senin için gene ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. klorr

İlker abim attı linki samuyla ilgili soru soruyorlar diye geldim [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,836
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri