Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Senin aracının üstü arkası ön camı kapısı herşeyi çıkıyor benim araçla aynı ama beni gibi sepet yaparsan sabit kolay kolay çıkmaz
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim.
Aynen sizin paylaştıgınız resimdeki lambalar dan bana 6 tane lazım üste 4 öne 2 onun için bekliyorum
Benim kendi tasarladığım bir tente var onuda paylaşırım şu an kullanmıyorum onu ama onun imalatına geçeçeğim aslında bir çok şey var benim tasarımım tavan konsolu var teyip ve telsiz için
Çadır da bu şekilde
Öndeki lambaları bulursun 170 TL
Vinç 2.el al 1500 veya 2000 TL 0 da alsan olur
Tamponada sen Bi 3000 TL de
Böle bitmez ama bürsürü şey var yavaş yavaş yapa bilecekler imi yardım edebilecek lerimi ederim tabi
Kendi kullandık larım dan söyliyim
Bu koltuklar rahat dediğim gibi 1300 ila 1200 arası var çifti en son gördüm bundan daha güzeller Di.
Sepet bu arabalarda şöyle oluyor benim yaptığım gibi onuda göstereyim. Ekte de mevcut ben kendim yaptım kendime göre çok ta güzel 1000 1300 çivarı çıkıyor...
Sen ne yap yakınsa sana bir bak arabaya bir gör Bi dokun bakalım içine sinecek mi arabada motorda varmış daha bilmediğimiz bürsürü şey bu yazdıklarım bazıları usta işi bazıları değil
Koltuğu sen takarsın mesela 40 dk uğraşırsın ama takarsın Bi sıkıntı oldumu yazarsın dönülür. Rengini filan dert...
Bak yapacagın araba güzelmiş kapalı kasa alacagın arabaya da bakmak lazım senin için yorucu olur uğraşmak bana kalsa temiz se alınır bak ilk kafamdaki listeyi yapıyım sana varsayım bunlar aracın durumunu bilmiyorum
Arazi şanzumanı üzerinde ise
1 Şahin motoru al Tak şanzuman la birlikte 2000tl...
Hurda belgeli değil ozaman güzel aracını 4 4 lük yapıyor sun sonra muayeneye sokup tekrar trafiğe işliyor sun diye biliyorum bakmak lazım çok yönetmeliğe ki yapan arkadaşlar var bu işleri
Dediği gibi haklı sökülmuyor maalesef merhaba si de ayrı güzel benim üstü açık kullana biliyorum bütün yaz koyacak yerin varsa tamam he çamurda kullanamıyorsun o ayrı
Oooo hadi hayırlı olsun resim at bakalım motoru boşver şanzumanı üzerinde mi neyi var yok koştuları da boşver dingil de kolay [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] 10 bin e evragı varmı araba para etmiyor zaten trafige girecek evrak lazım varsa bir kaç resim at ya bakalım ney miş...
Daha önce yapmadım ama yapıcam sanırım kendi arabam içinde bir boyacı dan alınan fatura ile muayene yeniden muayene yaptırıyor sunuz sonra oradan alınan evrakla ruhsat a işletmeye gidiyor sunuz. Ödenen harçlar bedel konusunda pek bir bilgim yok
Çok birşey diyemem masrafla ilgili malüm kapalı kutu ne çıkar ne çıkmaz şanzuman boşluğu demiş bence en çok difransiyel boşluğu olur onunda kime gidersen git sök getir 1500 der
Bir usta numarası vermiştim müsait olduğunuz da bir görüşün isterseniz elinde bir kaç araç ta varmış fikir verir belki size ben görüştüm kendisi ile haberi var yani