Arama sonuçlarınız

1. Destan06

Karavanımı Yapıyorum/yapmaya Çalışıyorum !

Ynt: Karavanımı Yapıyorum/yapmaya Çalışıyorum ! Teşekkürler arka camların görüş alanını küçültmüşsünüz herhalde yatak odası olması münasebetiyle.

2. Destan06

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Su tesisatı nihayet tamam dışarda su kullanmak için çıkış verdim ucuna hava hortumlarında kullanılan şık şık tabir edilen parçadan taktım musluk çok kolay takılıp çıkarılıyor aynı yerden iç tesisata su verebilmek için hidrofor çıkışına vana taktım...
  3. Destan06

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Levent ve Yücel beylere çok teşekkür iyi dilekleriniz için

4. Destan06

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Büyük tüpün sığacağı yer var bagajda ama hortumu buzdolabının arkasından geçmesi gerekiyor ben emniyete çok önem veririm tüp vanası elimin altında olmalı ve yatarken kapatmalıyım ve tüp sadece ocakta kullanılıyor. Bu şekilde yerden ve ağırlıktan...
  5. Destan06

Karavanımı Yapıyorum/yapmaya Çalışıyorum !

Ynt: Karavanımı Yapıyorum/yapmaya Çalışıyorum ! Arka camların dıştan görünüşünü paylaşabilirmisiniz.

6. Destan06

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Tezgah altı

7. Destan06

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Alparslan bey evyenin altına koyuyorum yükseklik problemi yok en azından şimdilik.
  8. Destan06

Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

Ynt: Garip İle İki Garip Yollarda (2015) İnşallah her şey gönlünce olur.
  9. Destan06

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Evet teşekkürler Syn Karaali71

10. Destan06

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Eyvallah Halil abi senin de hayırlı olsun ruhsatın.

11. Destan06

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Teşekkürler KIPÇAK70 size de kolay gelsin.
  12. Destan06

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Büyük ugraş sonunda küçük tüp için dedantör buldum nihayet büyük bayiler varlığından bile haberi yok küçük bir köy bakkalında buldum internette 100 TL ye kadar fiyat var dedantör 15 TL vana 8 TL batarya evye ve ocak montajı tamam ocak yandı sırada...

13. Destan06

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato 300 vat panelleri montajladım. Şarj regülatörü takdım. 80 amper iki adet kuru akü aldım aldığım kişi sisteme yeterli gelir dedi yetecek gibide görünüyordu ama tv ve uydu alıcıda takılacağınıda düşünerek akü sayısını üçe çıkardık.
  14. Destan06

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Kablo kesit olaylarını daha önceki uyarılarınızla düzelttik. 12 volt tamam sıra 220 de
  15. Destan06

Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner.

Ynt: Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner. Hayırlı olsun darısı bizim başımıza inşallah.

16. Destan06

Meşe'nin Yapımına Başladım

Ynt: Meşe'nin Yapımına Başladım Uzun zaman olmuş buraya bir şeyler paylaşmayalı.
  17. Destan06

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato
  18. Destan06

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Elektrik pano montajına başladım dağıtıcıyı izole ettim eksi ucu direk, artı ucları sigorta kutusundan geçirerek bağladım. Yorumları bekliyorum jata varmı?

19. Destan06

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Buzdolabı montajladım ön ayak yerlerine tas menteşe pançıyla yuva açtım sıkıca girdi hareket etmiyor ihtiyaç halinde de yerinden çıkartılabiyor.
  20. Destan06

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Tezgah kapaklarının ve çekmecelerin bas kilitleri taktım, banyo pencere pervazını, banyo kapı alüminyum çevreleri ve menteşe montajları yapıldı. Kapı iç laplamasını mastikle yapıştırdım. Paslanmaya karşı üç adat pirinç menteşe kullandım. Gönye ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,636
Kayıtlı Üye Sayımız
166,930
Kaydolan Son Üyemiz
mcmehmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri