Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato
Su tesisatı nihayet tamam dışarda su kullanmak için çıkış verdim ucuna hava hortumlarında kullanılan şık şık tabir edilen parçadan taktım musluk çok kolay takılıp çıkarılıyor aynı yerden iç tesisata su verebilmek için hidrofor çıkışına vana taktım...
Büyük tüpün sığacağı yer var bagajda ama hortumu buzdolabının arkasından geçmesi gerekiyor ben emniyete çok önem veririm tüp vanası elimin altında olmalı ve yatarken kapatmalıyım ve tüp sadece ocakta kullanılıyor. Bu şekilde yerden ve ağırlıktan...
Büyük ugraş sonunda küçük tüp için dedantör buldum nihayet büyük bayiler varlığından bile haberi yok küçük bir köy bakkalında buldum internette 100 TL ye kadar fiyat var dedantör 15 TL vana 8 TL batarya evye ve ocak montajı tamam ocak yandı sırada...
300 vat panelleri montajladım. Şarj regülatörü takdım. 80 amper iki adet kuru akü aldım aldığım kişi sisteme yeterli gelir dedi yetecek gibide görünüyordu ama tv ve uydu alıcıda takılacağınıda düşünerek akü sayısını üçe çıkardık.
Buzdolabı montajladım ön ayak yerlerine tas menteşe pançıyla yuva açtım sıkıca girdi hareket etmiyor ihtiyaç halinde de yerinden çıkartılabiyor.
Tezgah kapaklarının ve çekmecelerin bas kilitleri taktım, banyo pencere pervazını, banyo kapı alüminyum çevreleri ve menteşe montajları yapıldı. Kapı iç laplamasını mastikle yapıştırdım. Paslanmaya karşı üç adat pirinç menteşe kullandım. Gönye ve...