Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öğretmen olmak çok şeydir. Her şeyden önce sevmeyi gerektiren meslektir. Öğretmenlik kutsaldır.
Sizin çocuğunuzu sizden çok seven ancak bir öğretmendir.
Küçük yaşlarda iyi bir öğretmenle karşılaşmak büyük şanstır bir insan evladı için.
Ama ülkemde öğretmen olmak az bir gelirle yaşamaya alışmayı...
Arkadaşlar,
Güçlü'mden tüm kampervan donanımını söküp attım. Ama araçta hala vebasto var. Haftasonları arabada uyuyacağım yolculuklar yapabileceğimi düşünüyorum. Özellikle de kışın.
Sizin bu konuda düşünceniz ne? Kamp yeri veya Benzin istasyonu, Dinlenme tesisi desteğiyle araçta uyunarak...
Filtre kahvemi French press ile hazırlarım. Bu şekilde hazırlamayı pek severim. Ablam bana Peru Kahvesi verdi. Onu içeceğim sırada. Sonra Brezilya ve Kolombia karışımı Migros Filtre kahvesi var sırada.
Migros'un kahvesinin güzel olmasını umuyorum. Bakalım nasıl olacak?
Sonra bugün tekrar dışarı çıktım. Biraz parkta oturdum. Gelene gidene baktım. Sonra Güçlü'yü yapraklardan temizleyip vebastoyu çalıştırdım biraz. İçinde mazot tıkanıp kalmasın diye arada çalıştırıyorum. Biraz çalışması yeterli zaten. Sonra arabayı da kapatıp eve geldim. Kendime bir filtre kahve...