Arama sonuçlarınız

1. yugun

2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

Bugün Çayırhan'ın lezzetini aldıktan sonra karavanım PİRİKAMP'ı kesin kamptan çıkarmaya karar verdim. Benim karavanım şimdilik o, bu yüzden onunla gezmem ve karavanımla daha çok vakit geçirmem gerekiyor. Pirikamp daha uzun yıllar bana karavanlık edebilir.

2. yugun

Migros'un Filtre Kahvesinden ilk fincanımı içiyorum. Tadını zengin ve aromasını sert buldum. Bence başarılı bir kahve efendim. Bundan sonra içmeye devam edebilirim bu kahveyi. Testi geçti!..
  3. yugun

Angara'da bu kış yoğun kar bekleniyormuş, Güçlü'ye kışlık lastiklerimizi taktık, hazırız, bekliyoruz efendim...

4. yugun

Arkadaşlar, İnsanları seviyorum ve kendilerini kendime dost biliyorum. İçimde sönmeyen bir umudum var yaşama dair. Elbette çirkin, çirkef insanlar ve onların yol açtığı çirkinlikler var. Ama ben kendi kurduğum dostluklara yaptığım güzel kamplara bakarım. İftiracı varsın iftira atsın dursun bir...
  5. yugun

Çayırhan'ı önceden biliyordum ama bir kez daha sevgim perçinlendi buraya karşı bugün. Güzel bir gezi günüydü. Çok sayıda insan gördüm. Bana da iyi geldi bu gezi. Önümüzdeki haftasonlarında gezmek için Çayırhan'ı değerlendirmeye devam edeceğim. Gerçekten insana huzur verici bir doğası var.

6. yugun

Evet arkiler, Yemeği de Çayırhan'da yedim. Tavuk döner ve Ayran yedim iki tane tanesi 150TL Kahve de içmiştim. Toplam 340TL ödedim. Bu tutar karnımın iyice doyduğu düşünülürse çok bir tutar değil. Sonra GÜÇLÜ'me atlayıp AYAŞ'taki evceezime geldim. Güzel bir gezi günü böylelikle geride kaldı...

7. yugun

Çayırhan'dayız... Burası hem piknik hem de kamp için çok uygun. Ücretsiz, Tuvalet, çeşme var. Belediye piknik için masalar yapmış. Karavanlar da faydalanıyor. Ben bugün günübirlik geldim. Kahvemi de restoranda alıyorum. Bir kahve 40 Tl. Bu fiyatı uygun buldum.
  8. yugun

Çayırhan'dayız...

9. yugun

İyi geceler sevgili kampçı dostlarım.

10. yugun

Ya da yine içine seyyar yatak yaptırayım en iyisi. Kampervan dönüşümü biraz zor görünüyor gözüme....
  11. yugun

Güçlü'ye sabit motokaravan ruhsatı almak istiyorum. Arka koltukları söküp bir Kampervan dizaynı uygulamayı düşünüyorum. Video: https://www.youtube.com/shorts/qXv4qr3obBc Bu videodaki gibi bir şey olacak...
  12. yugun

Arkadaşlar, İstediği gibi birisi olmakta tamamen özgür ve hür bir insanım.

13. yugun

Arkadaşlar, Biz doğaya, hayvana ve insana dost olmayı en önemli yanımız biliyoruz. Sırtımızdan ve arkamızdan vurup bizi buna pişman etmeye çalışanlar bunda başarılı olamadılar. Biz hala dostuz.
  14. yugun

Arkadaşlar, Kazan'daki kamp yerini seviyorum. Şimdilik karavanımı orada tutmaya devam etme kararı aldım. Arada tatillerde özellikle de Yaz tatilinde Kahramankazan'da olacağım.
  15. yugun

Video: https://www.youtube.com/shorts/EALb7X6mkBc

16. yugun

Kendime AİRFRYER'ım için cam sprey yağ püskürtücü aldım. AİRFRYER seviyorum. Çok pratik. Patatesleri at dakikayı ayarla hepsi bu! hiç yağ yok ama biraz kıtır yapıyor patatesi. Bu nedenle yağ püskürtücü lazım arkadaşlar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,626
Kayıtlı Üye Sayımız
166,924
Kaydolan Son Üyemiz
Medina Azimova

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri