Arama sonuçlarınız

1. yugun

2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

Ben aslında bir tek kampta kalmayı daha çok seviyorum. Gezginliğin heyecanı çok farklı biliyorum ama ben yerleşik bir kamp hayatını kendim için daha uygun görüyorum. Kampta güzel bir yerim var. Gölge ve çeşmeye de çok yakın. Bundan iyisi Şam'da kayısı. Yerleşik düzen kampçılığa Kahramankazan'da...

2. yugun

Filtre kahve ve POWER TV.
  3. yugun

Lahanamın yarısı duruyor onu da bozulmazsa haftaya yaparım. lahana nın ufağı pek bulunmuyor zaten. ben de bu sefer ufak lahana bulamadım.

4. yugun

Kapuskamı yedim. Çok başarılı pişirmişim. Güzel zeytinyağlı pişirebiliyorum. Bu çok iyi çünkü çok sağlıklı yemekler zeytinyağlılar genelde...
  5. yugun

Her yere günübirlik turlara gidebilirim. Ama kamp yaptığım yer kendimi evimde hissettiğim yer. Orası da benim kampım zaten... Kampçılık sevdasına Kahramankazan'da devam...

6. yugun

Kışın çok soğuklarda da zaten karavanımda geçiririm kamplarımı. Kampçılık yazın için, zaten bu iş yazın daha güzel, derin gölgelikli kamplarda yeşilliğin doğanın içinde olunca güzel. Güneşin alnında yanıyorsan o da güzel değil zaten... Ben yazın ve kışın birer kez otel tatili yapıyorum zaten...

7. yugun

Birkaç yıl daha idare etmeliyim en azından motokaravansız. Çadırlı kampçılığa devam edeceğim bu arada da...
  8. yugun

Karavanımı Kazan'dan almaktan şimdilik vazgeçtim. Bazı zamanlarda orada kamp yapmaya devam etmek istiyorum. Çayırhan'ı günübirlik gezilerde değerlendirmeye devam edeceğim. Belki aracımı kamp donanımlı hale getiririm tekrar. Ama bunu da pek sanmıyorum. Daha büyük bir araca geçip o aracı...
  9. yugun

Bugün öğrencilerim çok güzel şeyler tasarladılar, Güneş enerjili çadırlardan tutun kamp çakılarına kadar değişik bir yelpazede fikirler çıktı sınıfımdan. Öğrencilerim çok yaratıcılar. Ne kadar şanslıyım... Fikirlerini çizerek anlatıyorlar ama burada paylaşmıyorum yaptıkları çizimleri. Bu pek...

10. yugun

Arkadaşlarım merhaba, Bugün bir öğrencimle beraber bir Tübitak yarışmasına başvuru yaptık. Yenilenebilir enerji ile çalışan kamp feneri projesiyle yarışacağız. Başvurumuzun olumlu sonuçlanacağını pek sanmıyorum. Ama sonuçta çok şükür başvurabildik.

11. yugun

Öğretmen Olmak...

Teşekkürler. Öğretmeninizin olmayışına üzüldüm.
  12. yugun

Bugün öğrencilerimden kampta kullanılacak bir ürün tasarlamalarını isteyeceğim. Bakalım neler neler tasarlayacaklar...

13. yugun

Ben bir öğretmenim. Allah'a şükürler olsun kimseye muhtaç olmadım. Hayatımı özgür yaşadım.
  14. yugun

Okul çayı severim.
  15. yugun

Okuluma geldim şükür. Öğretmenler odasında çay içmece...

16. yugun

Arkadaşlar, Pirikamp'ın oturma düzeninin uzanmaya olanak sağlaması bana çok kullanım rahatlığı veriyor. Oturma divanbedleri kısa olan karavanlarda rahat edemem sanıyorum. İlle de benim güzel karavanım Pirikamp.
  17. yugun

İyi geceler kampçı dostlar, Seviliyorsunuz unutmayın!
  18. yugun

Suzuki Carry Den Mini Karavan?

Elektrikli fanı çalıştırmak için çatıya enerji santrali kurman lazım. O iş yaş. Elektrikli battaniye daha kolay. Vantilatör ise çok kolay çalışır.

19. yugun

Arkadaşlar, Ben karavanımda kaliteli zaman geçirmeyi ve karavanımla kamp yapmayı seviyorum. Benim nereye gittiğim ve nerede olduğum benim için çok da önemli değil. Karavanımlaysam mutluyum...
  20. yugun

https://pirikamp.com/2025/11/30/cayirhanda-bir-pazar-gunu/ Çayırhan Gezisi Girdisi Pirikamp'ta yayında... Pirikamp güncel gezi blogum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,626
Kayıtlı Üye Sayımız
166,924
Kaydolan Son Üyemiz
Medina Azimova

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri