Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben aslında bir tek kampta kalmayı daha çok seviyorum. Gezginliğin heyecanı çok farklı biliyorum ama ben yerleşik bir kamp hayatını kendim için daha uygun görüyorum. Kampta güzel bir yerim var. Gölge ve çeşmeye de çok yakın. Bundan iyisi Şam'da kayısı.
Yerleşik düzen kampçılığa Kahramankazan'da...
Her yere günübirlik turlara gidebilirim. Ama kamp yaptığım yer kendimi evimde hissettiğim yer. Orası da benim kampım zaten... Kampçılık sevdasına Kahramankazan'da devam...
Kışın çok soğuklarda da zaten karavanımda geçiririm kamplarımı. Kampçılık yazın için, zaten bu iş yazın daha güzel, derin gölgelikli kamplarda yeşilliğin doğanın içinde olunca güzel. Güneşin alnında yanıyorsan o da güzel değil zaten...
Ben yazın ve kışın birer kez otel tatili yapıyorum zaten...
Karavanımı Kazan'dan almaktan şimdilik vazgeçtim. Bazı zamanlarda orada kamp yapmaya devam etmek istiyorum.
Çayırhan'ı günübirlik gezilerde değerlendirmeye devam edeceğim. Belki aracımı kamp donanımlı hale getiririm tekrar. Ama bunu da pek sanmıyorum. Daha büyük bir araca geçip o aracı...
Bugün öğrencilerim çok güzel şeyler tasarladılar, Güneş enerjili çadırlardan tutun kamp çakılarına kadar değişik bir yelpazede fikirler çıktı sınıfımdan. Öğrencilerim çok yaratıcılar. Ne kadar şanslıyım...
Fikirlerini çizerek anlatıyorlar ama burada paylaşmıyorum yaptıkları çizimleri. Bu pek...
Arkadaşlarım merhaba,
Bugün bir öğrencimle beraber bir Tübitak yarışmasına başvuru yaptık. Yenilenebilir enerji ile çalışan kamp feneri projesiyle yarışacağız. Başvurumuzun olumlu sonuçlanacağını pek sanmıyorum. Ama sonuçta çok şükür başvurabildik.
Arkadaşlar,
Pirikamp'ın oturma düzeninin uzanmaya olanak sağlaması bana çok kullanım rahatlığı veriyor. Oturma divanbedleri kısa olan karavanlarda rahat edemem sanıyorum. İlle de benim güzel karavanım Pirikamp.
Arkadaşlar,
Ben karavanımda kaliteli zaman geçirmeyi ve karavanımla kamp yapmayı seviyorum. Benim nereye gittiğim ve nerede olduğum benim için çok da önemli değil. Karavanımlaysam mutluyum...