Arama sonuçlarınız

1. yugun

2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

Ben bir beyefendiyim. Güzel kaliteli bir hayatım var...

2. yugun

İstediğim gibi olup hayatımı özgürce yaşadım.
  3. yugun

Günaydın sevgili kampçı dostlarım.

4. yugun

Benim bir yurdum Ayaş, Diğer yurdum Kahramakazan, Bu ikisi arasında gider gelir dururum...

5. yugun

Kendime gece ıhlamuru yaptım. MİGROS ıhlamur içiyorum. Ekonomik de. Eldeki miktarı azaldı artık AV listesine eklemekte fayda var. Bu arada hiç AV listesi tutmam. Alıncakları hep aklımdaki sıraya göre alırım...

6. yugun

Kahramankazan'da karavanım dip köşe bir yerde arkadaşlar. Onun önünde de başka karavancılar ve onlara ait şeyler de var. Hal böyle olunca karavanı da koyarken ne kadar zorlandığımızı bildiğim için karavanımı kamptan çıkarmayı pek istemiyorum. İlle dışarlıklı geziler yapacaksam kendime bir...
  7. yugun

25 yıllık aktif kamp hayatının içinde geldiğim noktadaki durumum nedir? Nasıl kamp yapıyorum? Aslında yapmak istediğim şey nedir? Bu videoda değindim. Video: https://www.youtube.com/watch?v=nWj7hQ5abLQ
  8. yugun

Özgür hayatımı dilediğim gibi yaşarım arkadaşlar... Ben buyum özgür yaşayan bir insanım.

9. yugun

Böylece haftasonu nereye gitsem diye düşünmekten de kurtuldum. Gideceğim yer belli. Benim bir kampım var!

10. yugun

Karavanım sürekli bu kampta durur. Böylesi daha ekonomik. Aylık ücretini ödüyorum. Sonrasında karavanım ve yeri istediğim kadar benim...
  11. yugun

Ben Kahramankazan'daki Karavan Kamping'in bir sakiniyim yalnızca. Canım istediğinde bu kampa gidiyorum. Keyfimi geçiyorum sonra da evime geri geliyorum.

12. yugun

Yücel Gündüz karavancılığı eldeki kıt imkanlarla yapılan bir karavancılıktır. Elimden geldiği kadar kamplardayım. Sadece başka kamplara pek gitmiyorum. Kampımı tek bir kampta yapıyorum. Bunun nedeni de ekonomik sebepler arkadaşlar...
  13. yugun

Yücel Gündüz Karavancılığı ile ilgili her şey: https://pirikamp.com/
  14. yugun

Evime geldim, Şu Peru kahvemden bir fincan içeyim...

15. yugun

Biraz pasta, börek, kısır, kek, poğaça ve baklava yedim. Karnımı sıka basa doldurdum. Çocuklar evden getirmişler... Yemek lazımdı, yedik...
  16. yugun

İnadına özgür, İnadına mutlu, Yücel Gündüz Karavancılığı...

17. yugun

Özgür hayatımı dilediğim gibi yaşadım. Hiçkimse de bana bununla bir halt yapamadı...
  18. yugun

Bugün öğretmenler günü. Öğrenciler güzel şeyler hazırlamışlar. Benim saatime kadar kalanlardan götürdüm biraz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,626
Kayıtlı Üye Sayımız
166,924
Kaydolan Son Üyemiz
Medina Azimova

SON KONULAR

Geri