Arama sonuçlarınız

1. turkergen

Satılık TAGRA OCEANIC CB telsiz 3 band 120 kanal 120 TL

Tagra Oceanıc CB telsiz. 3 Band 120 kanaldır. B-C-D bandlarına sahiptir. ilgili ilan: http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-lisanssiz-telsiz-halk-bandicb-telsiz-3bandb-c-d40-kanal120-kanal-toplam-77386725/detay/

2. turkergen

Satılık 5 Band President Jackson Telsiz 25 watt 300 TL

Ynt: Satılık 5 Band President Jackson Telsiz 25 watt 300 TL Güncel
  3. turkergen

Ynt: Satılık 5 Band President Jackson Telsiz 25 watt 300 TL Jackson ilanında video vardır. Çıkış wattını wattmetreden 25 watt olarak görebilirsiniz.Cihazın sinyal göstergesi bazen saçmalıyor. Elimde jackson a uyan gösterge kalmadığı için şu an değiştiremiyorum. Bu haliyle satılıktır. Eğer...

4. turkergen

Satılık 5 Band jackson 25 watt 300 TL.. İlgili ilan: http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-lisanssiz-telsiz-president-jackson-5-band-fm-am-ssb-telsiz-25watt-temiz-78408065/detay Ayrıca Tagra marka 3 band AM /FM cihaz 150 TL İlgili ilan...
  5. turkergen

Midland Alan 48 Plus Tüm bandlar açık 150 TL

Ynt: Midland Alan 48 Plus Tüm bandlar açık 150 TL Uzun zamandır fırsat bulamadığım için siteye giremedim. Cihaz satışta değildir. İlginize teşekkürler.

6. turkergen

Gezenbilir İzmir; Seferihisar Off Road Gezisi Görselleri (04 Eylül 2011)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Seferihisar Off Road Gezisi Görselleri (04 Eylül 2011) Çok güzel bir geziydi..Yarısında geziye dahil olsam da çok keyif aldım. Önemli olan sizlerle tanışmaktı. Çokta iyi etmişim sizlerin yanına geldiğime..Herkese çok teşekkürler. Levent abi geziyi planladığın için sana...

7. turkergen

Gezenbilir İzmir; Seferihisar - Ürkmez - Urla Kum ve Off Road Gezisi (04 Eylül 2011)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Seferihisar - Ürkmez - Urla Kum ve Off Road Gezisi (04 Eylül 2011) Levent Bey çağrınızı yeni gördüm. Saat geç olmuş geri aramak istemedim.Yarın erken gelemeyebilirim. Ben sabah iskeleden arkadaşlarla buluşup geziye gelebilirim. Aksilikleri bir şekilde aşmaya çalışacağım...
  8. turkergen

Gezenbilir İzmir; Seferihisar - Ürkmez - Urla Kum ve Off Road Gezisi (04 Eylül 2011)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Seferihisar - Ürkmez - Urla Kum ve Off Road Gezisi (04 Eylül 2011) Arkadaşlar geziye katılabilmek için bugün tatilden erken döndüm. Eve girmeden alış veriş yapalım dedik. Alış verişi yaptık, arabaya bindik arabada tık yok..Daha önce başıma gelmişti marş motoru...
  9. turkergen

Ynt: Gezenbilir İzmir; Seferihisar - Ürkmez - Urla Kum ve Off Road Gezisi (04 Eylül 2011) Son Durum ve araç sıralaması 1-Levent BALIKAY, Opel Frontera (1 Kişi) 2-Evren UYANIK, Toyota Rav4 (2 Kişi) 3-Bahadir TIRYAKI Hyundai Galloper (2 Kisi) 4-Özgür (ozcour)...

10. turkergen

Ynt: Midland Alan 48 Plus Tüm bandlar açık 150 TL Ekrem hoşgeldin..Cihazları makul fiyatlardan satışa koyarsan seviniriz... ;) Selim Bey Satıştaki cihaz FM /AM 40 kanal bir telsizdir. Telsiz normalde lisans gerektirmez. Halk bandı olarak geçiyor. Yalnız cihaz normalde D bandında çalışırken...

11. turkergen

Seçim Sonrası(12 haziran) İzmir-Foça arası soft off-road

Ynt: Seçim Sonrası(12 haziran) İzmir-Foça arası soft off-road Serkan bu gezinin hikayesini ve fotoları pazartesiden itibaren eklemeye başlarım. Marmarise canavarla geleceksen ben de benim küçük suzi ile geleyim.. gerçi tek araba geliriz gibi oraya ama..bakalım belli olmaz..Bir de yol çok uzun...
  12. turkergen

Ynt: Midland Alan 48 Plus Tüm bandlar açık 150 TL Sezar dostum aramıza hoş geldin..

13. turkergen

Telsiz bu siteden bir arkadaşımıza aittir. Telsiz şu an bendedir ve halen kullanımdadır. Tüm bandlar açık şekildedir. 400 kanal AM/FM dir. Telsiz sorunsuzdur sadece Q up - (quick band= Bandlar arasında kolay geçiş sağlayan düğmenin Qup olanı) düğmesi çalışmamaktadır. Bu düğmeye zaten çok ihtiyaç...
  14. turkergen

Ucuza Satılık Telsizler

Ynt: Ucuza Satılık Telsizler Telsiz ilanlarını da güncelleyeyim bari.. Colt 444 AM ile Uniden PC33 satıştadır. Uniden nin resimde görüleni Gökhan Beye verilecektir. Aynısının biraz daha gri renklisi mevcuttur. Colt 444 25 TL çalışır vaziyette.. Uniden Pc33 25 TL çalışır vaziyette.. resimleri...
  15. turkergen

Ucuza Satılık Telsizler

Ynt: Ucuza Satılık Telsizler Bu arada serhat Bey in işini hala çözemedik : ) ;D..Neredeyse 1 sene olacak .. :D

16. turkergen

Ucuza Satılık Telsizler

Ynt: Ucuza Satılık Telsizler Gökhan; telsize orjinal mike ayarladım..adresini özelden mesaj at yarına göndereyim...Şu küçük olan uniden telsiz.
  17. turkergen

Ynt: Seçim Sonrası(12 haziran) İzmir-Foça arası soft off-road Özgür cumartesi günü mesajları buradan kontrol edeceğim haberleşiriz.. Serkan bir terslik olmazsa o eşsiz planda bizde varız.:) bu arada araba ne durumda ..
  18. turkergen

Ynt: Seçim Sonrası(12 haziran) İzmir-Foça arası soft off-road Belirttiğim gibi Bağarası köyüne kadar sağ salim çıkarız. Beni endişelendiren bağ arası köyü ile Foça ceza evi geçişleri ve donanma üssü geçişlerinin olduğu bölgelerdir.Katılmak isteyen arkdaşların mesajlarını ve yorumlarını...

19. turkergen

Ynt: Seçim Sonrası(12 haziran) İzmir-Foça arası soft off-road Buradan sonra Foça Limanı na doğru güzel bir yola çıkıp limana iniyoruz. veee bu seferde balık tutma faslı veya piknik başlıyor...:)))
  20. turkergen

Ynt: Seçim Sonrası(12 haziran) İzmir-Foça arası soft off-road Askeri bölgenin kenarından geçip kendimizi Eski Foça istikametine doğru yazlıkların olduğu bölgeye doğru vuruyoruz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,609
Kayıtlı Üye Sayımız
166,906
Kaydolan Son Üyemiz
Timeless Turkey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri