Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tagra Oceanıc CB telsiz. 3 Band 120 kanaldır. B-C-D bandlarına sahiptir.
ilgili ilan:
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-lisanssiz-telsiz-halk-bandicb-telsiz-3bandb-c-d40-kanal120-kanal-toplam-77386725/detay/
Ynt: Satılık 5 Band President Jackson Telsiz 25 watt 300 TL
Jackson ilanında video vardır. Çıkış wattını wattmetreden 25 watt olarak görebilirsiniz.Cihazın sinyal göstergesi bazen saçmalıyor. Elimde jackson a uyan gösterge kalmadığı için şu an değiştiremiyorum. Bu haliyle satılıktır. Eğer...
Satılık 5 Band jackson 25 watt 300 TL..
İlgili ilan:
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-lisanssiz-telsiz-president-jackson-5-band-fm-am-ssb-telsiz-25watt-temiz-78408065/detay
Ayrıca Tagra marka 3 band AM /FM cihaz 150 TL
İlgili ilan...
Ynt: Midland Alan 48 Plus Tüm bandlar açık 150 TL
Uzun zamandır fırsat bulamadığım için siteye giremedim. Cihaz satışta değildir. İlginize teşekkürler.
Ynt: Gezenbilir İzmir; Seferihisar Off Road Gezisi Görselleri (04 Eylül 2011)
Çok güzel bir geziydi..Yarısında geziye dahil olsam da çok keyif aldım. Önemli olan sizlerle tanışmaktı. Çokta iyi etmişim sizlerin yanına geldiğime..Herkese çok teşekkürler. Levent abi geziyi planladığın için sana...
Ynt: Gezenbilir İzmir; Seferihisar - Ürkmez - Urla Kum ve Off Road Gezisi (04 Eylül 2011)
Levent Bey çağrınızı yeni gördüm. Saat geç olmuş geri aramak istemedim.Yarın erken gelemeyebilirim. Ben sabah iskeleden arkadaşlarla buluşup geziye gelebilirim. Aksilikleri bir şekilde aşmaya çalışacağım...
Ynt: Gezenbilir İzmir; Seferihisar - Ürkmez - Urla Kum ve Off Road Gezisi (04 Eylül 2011)
Son Durum ve araç sıralaması
1-Levent BALIKAY, Opel Frontera (1 Kişi)
2-Evren UYANIK, Toyota Rav4 (2 Kişi)
3-Bahadir TIRYAKI Hyundai Galloper (2 Kisi)
4-Özgür (ozcour)...
Ynt: Midland Alan 48 Plus Tüm bandlar açık 150 TL
Ekrem hoşgeldin..Cihazları makul fiyatlardan satışa koyarsan seviniriz... ;)
Selim Bey
Satıştaki cihaz FM /AM 40 kanal bir telsizdir. Telsiz normalde lisans gerektirmez. Halk bandı olarak geçiyor. Yalnız cihaz normalde D bandında çalışırken...
Ynt: Seçim Sonrası(12 haziran) İzmir-Foça arası soft off-road
Serkan bu gezinin hikayesini ve fotoları pazartesiden itibaren eklemeye başlarım.
Marmarise canavarla geleceksen ben de benim küçük suzi ile geleyim.. gerçi tek araba geliriz gibi oraya ama..bakalım belli olmaz..Bir de yol çok uzun...
Telsiz bu siteden bir arkadaşımıza aittir. Telsiz şu an bendedir ve halen kullanımdadır. Tüm bandlar açık şekildedir. 400 kanal AM/FM dir. Telsiz sorunsuzdur sadece Q up - (quick band= Bandlar arasında kolay geçiş sağlayan düğmenin Qup olanı) düğmesi çalışmamaktadır. Bu düğmeye zaten çok ihtiyaç...
Özgür cumartesi günü mesajları buradan kontrol edeceğim haberleşiriz..
Serkan bir terslik olmazsa o eşsiz planda bizde varız.:) bu arada araba ne durumda ..
Belirttiğim gibi Bağarası köyüne kadar sağ salim çıkarız. Beni endişelendiren bağ arası köyü ile Foça ceza evi geçişleri ve donanma üssü geçişlerinin olduğu bölgelerdir.Katılmak isteyen arkdaşların mesajlarını ve yorumlarını...
Buradan sonra Foça Limanı na doğru güzel bir yola çıkıp limana iniyoruz. veee bu seferde balık tutma faslı veya piknik başlıyor...:)))
Askeri bölgenin kenarından geçip kendimizi Eski Foça istikametine doğru yazlıkların olduğu bölgeye doğru vuruyoruz.