Arama sonuçlarınız

1. Serhun

Eski As 250 Araçları Iyi Bilen

O yıllarda 15w40 hiç duymadım herseye 20w50 kullanıyorduk [emoji1] Araçta turbo olsa 15w40 olur diyeceğim ama tecrübe etmiş arkadaslar yazarsa daha doğru olur. Kalorifer sistemi temizleyici ürünler var. Bu tıp ürünü kullanıp sonra suyu döküp antifirizli su konulabilir. Radyator kalorifer...

2. Serhun

Defender 110 "willow Green"

Paylaşım ve kareler için teşekkürler.
  3. Serhun

Lada Niva 2009 Restorasyon Ve Modifikasyon

İyi ki konu hortladı güzümüz Bayram etti. Çok sık çok güzel olmuş kazasız belasız ağız tadıyla kullanmanız dileğiyle. Mercedes w210 ve BMW 7.40 vardı rengi çok yakındı veya aynısı diyebilirim.

4. Serhun

Araç Tavsiyesi Rica Ediyorum

Doblo maksi panelvan kasanın iç uzunluğu 200 cm. Doblo geniş aile koltuklu uzun sase olanı otomobil geçiyorsa isinize yarayabilir.
  5. Serhun

Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

1999 Honda civic de bagaja asılan tipini kullanıyorum. Universal bir taşıyıcı. 2000 yılında bisiklet aldığım yerden almıştım geçici isimi görsün diye ama değistirneye gerek kalmadı. 2 adet 26 jant dag bisikleti 1 adet 16 jant dag bisikleti taşıyorum. Mail adresi varsa foto atabilirim Bir...

6. Serhun

frontera için restore motor onarıçı

İlk çalıştırmada eksozdan mavi duman görseydik sogukken yağ eksiliyor olacaktı. Siz tespiti yapmışsınız ısındiktan sonra yağ eksiliyorsa dediğiniz gibi viskoziteyi arttırmak gerekecek. Kolay gelsin.

7. Serhun

Kapı kolları benim hatırladığım 1986 da dikdortgen siyah oldu. Kapı pandizotlari ve ön konsol da o sekilde. Bu tıp kolları yüksek model görünsün diye dikdortgen ile değişiyorlardı. Hatta söyle bir durum var 1985 de iç trimler siyah AS 600 var. 1986 da AS 700 çıktı (ve 800 turbo) onların kapı...
  8. Serhun

5-40w olunca motor sogukken eksiltmistir. 10-60w dan önce bence restore ile 10w40 daha uygun olabilir. 60w diğer yağa göre daha kalın olacak. Eksilme yapmayacak belki ama aşınmayı arttıracak diye düşünüyorum.
  9. Serhun

Araç 250 kupası var Kapı kolları dıştan normal Kapılar içten pandizot değişmiş. O pandizot olunca ön konsol da aynı kapılar gibi oluyor.

10. Serhun

Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler. Güle güle kullanmanız dileğiyle.

11. Serhun

Jeep Grand Cherokee Zj 5.9 1998 Aracım Için Akü Tavsiyesi

Aracınız kapalı garajda kalıyorsa jeneratör için kullanılan aküyü sarjlı tutması için küçük boyutlu cihazlar var. Aracınıza bu sekilde bir besleme yapılabilir.
  12. Serhun

Aracınız hayırlı olsun. 1971-1976 dikdortgen göstergeler var Benzinli 6 silindir motorludur 1976-1980 yuvarlak gösterge Benzinli 6 silindir motor 1980 yılına kadar benzin deposu Söför kapısının orada dolum yeri oluyor depo koltuğun sırt kısmında 1981 -1989 dizel 200 olarak bir sene üretildi...

13. Serhun

Çatalca da etkinlikler oluyor. Ben de konuyu takip etmekten bilinc altina yerlesti galiba UFO ymus zahar [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1] ( zahar'ı TDK'nın sitesinden buldum)
  14. Serhun

Arac grii renk, hardtop vardi galiba ya da direkkerden itibaren tavan siyah. İstanbul yönünden Edirne yönüne gidiyordum Büyükçekmece köprünün üstünde sagdan soldan gelenlerle uğraşırken uzaktan gördüm.
  15. Serhun

Herkese iyi aksamlar Bu aksam saat 17:00 civarında Büyükçekmece de bir korando gördüm. Çatalca yönünden gelip D100 yoluna girdi galiba.

16. Serhun

Çekme Karavan Aranıyor(resimdeki Benzeri)

Başka açılardan çekilmiş fotograf var mı
  17. Serhun

Radyatör Çatlağı

Radyatorcude onarımı yapılabilir. Bakır aleminyum vb metaller kursun ile lehimlenebilir. Plastik vs akşamlar rapid ürünler kullanılarak yapistirilabilir. Cekorapid - 404 rapid vb katalizörü olan yapıştırıcı kullanılabilir. İnternette ısıya dayanıklı olan benzer ürünler bulunup kullanılabilir...
  18. Serhun

Rom markayı bende kullandım. 4,5 litre yağ alan aracım vardı. 4 litre yağ ve rom olunca seviye iyi oluyordu. İlk yağı eksikti. Ben bu sekilde degisim yaptım sonrakilerde eksiltme olmadı. Restore de kullandım bu konuda sadece restoreye güvenin bir ise yaramazsa zaten motoruna bakım gerekiyor...

19. Serhun

Willys Aldım Nerden Başlamalıyım Acil Akıl Fikir :))

Aracın evrakları tam ise motor numarası değişmesini kaydettirmeden TUV muayeneden geçebilir. Ama araç çekme belgeliyse tespit tescil gerekir yeni konulan motorun ruhsata işlenmesi gerekir. Evrakımız yoksa bu sekilde kullanılacaksa sorun olmaz. Motor Sanzuman ve diferansiyel degisimi olursa arka...
  20. Serhun

Motorlu Taşıtlar Vergisii seçeneği de istediğimizde değişebilir olsa ne güzel olur[emoji1][emoji1][emoji1]

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,480
Kayıtlı Üye Sayımız
166,897
Kaydolan Son Üyemiz
dovapin29

Çevrimiçi üyeler

Geri