Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konuyu takip ediyorum ins gönlünüze göre isinizi organize edersiniz
Küçük sessiz jeneratör ve invertor klima ile iklimlendirne sorununu çözebilirsiniz.
Güvenlik için otopark ve oto alarm imkanları düşünülebilir.
Taktığınız led lamba ya farın içindeki eksi (-) kutup kablosunu dışarıdan verip denemeli. O sekilde sorunsuz çalışırsa fara bir kablo girilir.
Ayrıca uzun hüzmeli farları röle takıp orjinal tesisattan röleyi, röleden farı beslediğinizde sorun oluşmaz.
Kolay gelsin.
Plakayı mühürsüz olarak plaka basan yerlerde dışarıda bastırılır araca takılır.
En azından prosedür ve kurallara uyma acısından yapmak istediginizi uygulamış, arac trafik şartlarına daha uygun olur.
İnsanlar zevk için APP diye dışarıda farklı font bastırıp takiyor.
Sistem bu sekilde ise eksozdaki bypass ventiline dışarıdan enerji verilerek bir buton ile turboya kumanda edilse güzel olmaz mı. Gerektiğinde butonla turbo devreye alınır.
Benim çalıştığım firma o zaman ithalatçı firmanın müteahhitliğini yapıyordu. Cerez Besta Bongo Sportage almıştı birer tane. Hatta Sportage fuarda tanıtımda kullanılmıştı. Konsollar maun ve etrafı krom aksesuarı michelin lastikleri vardı. Sökulen konsol kaplamaları vs bagajında gelmişti arac.
Akünün altındaki delikler aküden asitli su taşarsa diye yapılmış olabilir. Araçta alttan davlumbaz olmalı veya bu deliklere uygun yapıda lastik hatta lastikten de hortum ile tahliye oluyor. Bu bahsettigim bazı araçlarda sizinkinde olmalı mı bilmiyorum. 2,7 hi besta sıfır km alıp iki sene...
İlk zamanlar yakın bölgelerde hafta sonları ve tatiller değerlendirilebilir. Sonrası sizin de benimsemeniz tecrübeniz sizin icin uygunluğu vs cevaplarından sonra belki daha iyi olur.
Şimdiden medeni cesaretiniz için tebrikler ve basarılar. Gönlünüze göre olması dileğiyle.
Birkaç off road etkinlikleri oldu. Otomobil ve tarım fuarları oluyor. Özellikle yakın çevredeki İstanbul basta olmak üzere hafta sonu kaçamağı yapmak yesille doğayla icice ve aynı zamanda sehrin içnde iyi vakit geçirmek için güzel bir yer tavsiye ederim.
Bahçe olunca muhtara bildirip belediyeye de biraz bağış yapıyorsunuz bahçem ve ağaçlarım var diye. Bu sekilde olunca elektrik ve su da veriyorlar. 4-5 sene oldu sanırım şimdi durum nedir bilmiyorum.
Bizim de böyle bir sorunumuz vardı 3x7 m ölçülerinde kenarlarda 2 oda banyo wc bir ve koridorunda mutfak olan bir konteyner alıp koyduk.
Zemine bordur tasından kare sekilde pabuçlar yaptık, beton atıp zemin yapmadık. Alt kısmı arazi eğimini de değerlendirip yarı bodrum yaptık alet takım...
Bu konu sayesinde bu araçlar bakımlı ve kullanır durumda olacak gercekten altın degerinde bilgiler emegi geçenlere teşekkürler.
Ustaların meşhur bir yorumu daha var;
- Abi sen bununla buraya kadar iyi gelmişsin. [emoji1][emoji1][emoji1]