Arama sonuçlarınız

1. TeMu

Avcılık Spor mudur?

Ynt: Avcılık Spor mudur? Bence birkaç yanlışınız var bu konuda Sedat bey, Amerika halkının neyle yöneltildiği değil Amerika'nın silah üretimi yapması nedeniyle Amerikan silahları ucuz oluyor.Türkiyede açlıkla yönettiği için mi sebze meyve fiyatları amerikadan ucuz o zaman... Neyse bu üretimle...

2. TeMu

Avcılık Spor mudur?

Ynt: Avcılık Spor mudur? alaksız ama çok haklı herzaman bir REDNECK olmak istemişimdir :D tüfek silah sahibi olma konusunda sölediklerinizde de çok haklısınız bizzat başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. Amerika da bir mağazada tüfeklere bakarken yanıma bir adam geldi ve Remington 3006...
  3. TeMu

Avcılık Spor mudur?

Ynt: Avcılık Spor mudur? Sayın doğuşlu bu konu açıldığından beri avcılığın spor mu deil mi iyi mi kötü mü bu tip tartışmaların yapılması yerine bilinçlendirmeye gidilmesini söyledik tüm avcılar heralde yavaş yavaş hepimiz aynı düşüncelerde birleşiyoruz. Önce eğitim ve bilinçlendirme

4. TeMu

Avcılık Spor mudur?

Ynt: Avcılık Spor mudur? Sayın yalınsak, yazmak istediğim bütün herşeyi yazmışsınız çok teşekkürler :) özellikle m16 yla ilgili olan konuşmanıza hayran kaldım :)
  5. TeMu

Avcılık Spor mudur?

Ynt: Avcılık Spor mudur? 2-3 defa daha dile geldi otomatik tüfek o zaman sölememiştimde heralde kimse bilmiyor.Otomatik tüfek türkiyede yasak kullanımı eğer ki otomatik tüfeğiniz varsa takoz koyup 2+1 e düşürmeniz gerekiyor zaten gerçek bir avcı da otomatik kullanmaz süper poze,çifte kullanır...

6. TeMu

Avcılık Spor mudur?

Ynt: Avcılık Spor mudur? Olaya dini olarak bakacak olursak hayatımızdaki birçok zevkten vazgeçmemiz gerekir tabiki bununda dini boyutları vardır ama bu şahıslara kalmış bişeydir. Avcılık spor mudur? evet spordur ve dünyada çok büyük bir kitleye hitab etmektedir. Nesli tükenen hayvanlara...

7. TeMu

Avcılık Spor mudur?

Ynt: Avcılık Spor mudur? Avcılık insanoğlunun yeryüzündeki tarihi kadar eskidir. İnsanoğlu yiyeceğini sağlayabilmek ve korunabilmek için binlerce yıl önce avcılığı keşfetmiştir. Avcılık sayesinde ihtiyaçlarını gideren insanoğlu daha sonra da yiğitlik, gücünü kanıtlama, harbe hazırlık, spor...
  8. TeMu

Avcılık Spor mudur?

Ynt: Avcılık Spor mudur? Eren bey, kosmak eğer bir spor ve bu yazıya ne kadar uyuyorsa avcılıkta o kadar bu yazıya uyuyor. Sporun tarifinde de kosun demiyor belirli bir kuralıda yok, kişisel eğlence diyelim. Avcılıkta kişisel eğlence,ihtiyaç....vs bir sürü fiziksel aktiviteye girer.Lütfen şimdi...
  9. TeMu

Avcılık Spor mudur?

Ynt: Avcılık Spor mudur? bu resimlerdeki domuzların zevk için mi yoksa ihtiyaçtan mı vurulduğunu bilmemiz gerekmez mi önce... Şehirde böyle sorunlarınız yok ama gelin birde köylülere sorun domuzun tarlalarına mahsüllerine verdiği zararı,tavuk çiftliklerine bir sorun bu tilkilerin size zararı ne...

10. TeMu

Avcılık Spor mudur?

Ynt: Avcılık Spor mudur? Şahsen ben ava gittiysem ve vurduysam burdaki avcılar açıkça sölemek istemior belki ama hepimiz öldürünce zevk alıyoruz :D bunu yaparkende doğada bir yürüyüş,kamp,adrenalin bunların hepside spora girdiği içinde avcılık bir spordur tüm dünyanın kabul ettiği bir gerçeği...

11. TeMu

Avcılık Spor mudur?

Ynt: Avcılık Spor mudur? Sedat bey besi çiftliklerinde iyi beslenmemiş besili olmayan hayvanlarında öldürülüp leşinin de bir yere öylece atıldığı bir gerçektir. Avcılığa sadece domuz avı olarak bakılmamalı sonuçta yenilebilir bir çok av hayvanı var ve vurduğum her hayvanı da yedim domuz...
  12. TeMu

Avcılık Spor mudur?

Ynt: Avcılık Spor mudur? Merhabalar konu hakkındaki tüm yorumları yeni gördüm ve okudum çok değişik yorumlar gördüm ve kendi düşüncelerimide anlatmak istedim... Atalarımdan gelme bir avcılık merakım var ve çok küçük yaştan başladım bu SPORa. her ne kdr spor olarak görmeyen çok insan varsa da...

13. TeMu

CJ5'ten CJ7'ye

Ynt: CJ5'ten CJ7'ye o zaman yeni planları sölemiyelim sami :)
  14. TeMu

CJ5'ten CJ7'ye

Ynt: CJ5'ten CJ7'ye Bushwacker da olsa daha güzel olur
  15. TeMu

CJ5'ten CJ7'ye

Ynt: CJ5'ten CJ7'ye gerçekten şahane bi çalışma olmuş sami... Bu basamak konusunda herkes hem fikir :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,575
Kayıtlı Üye Sayımız
166,887
Kaydolan Son Üyemiz
almosttcrackeeej

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri