Arama sonuçlarınız

1. TeMu

Kuzey Kıbrıs 2. Off-Road Oyunları (6 Aralık 2009)

Hafta sonu Kıbrıs Off-Road kulübünün gerçekleştirdiği bu eğlenceli etkinlikten fotoğraflar. Emeği geçen herkese teşekkürler.

2. TeMu

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? Marşımın içinin tamamen çamur dolmasından dolayı marş basmıyordu,bugün onu hemen söküp temizleyip yağlayıp tekrar çalışır hale getirdim :)
  3. TeMu

Pajero' mu, CJ7 veya 6' mı ?

Ynt: Pajero' mu, CJ7 veya 6' mı ? Tabiki CJ almanızı tavsiye ederim. Burdaki Cj kullanıcılarının ortak bir mesajı var heralde CJ sorun çıkarır ona aşık olmak lazım ki katlanabilesin falan filan... Kusura bakmayın ama hiçbirinize katılmıyorum CJ5 ten uzatma CJ7 im var kıbrısta öğrenciyim 3...

4. TeMu

10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009)

Ynt: 10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009) gece etabında yaman jeep nasıl birinci olmadı anlamadım valla :) Etkinlik çok güzeldi gerçekten çok eğlendik emeği geçen herkese teşekkürler. inşallah seneye anadolu ya daha yakın bir yerde olması dileğiyle...
  5. TeMu

10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009)

Ynt: 10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009) katılıyorum size. Bu etkinlik biraz daha orta bir noktaya alınmalıydı bence. Sadece istanbul düşünülerek Tekirdağ' a alınmış heralde. Az da olsa Tarsus grubu en aşşağı 10 araç geliyordu. Çukurova grubu olarak bu sayı...

6. TeMu

Arazi Araçlarımızın Marka Gözetmeksizin Güzel Fotoğrafları

Ynt: Arazi Araçlarımızın Marka Gözetmeksizin Güzel Fotoğrafları

7. TeMu

ZJ 5.9 Büyüyor

Ynt: ZJ 5.9 Büyüyor hemen gel :D
  8. TeMu

Kadıncık Barajı - Karageçit - Papazın Bahçesi 5.Off-Road Keşif Gezisi (28 Haziran 2009)

Ynt: Kadıncık Barajı - Karageçit - Papazın Bahçesi 5.Off-Road Keşif Gezisi (28 Haziran 2009) Samiyle yaptığım plaj keşif gezisi sonucunda dipsiz de çok güzel çamurlar olduğunu keşfettik :D bir çok jeepin kalacağı, mücadelenin olacağı bir etap gördük. ilgililere duyurulur :D toplanabiliriz.
  9. TeMu

Kadıncık Barajı - Karageçit - Papazın Bahçesi 5.Off-Road Keşif Gezisi (28 Haziran 2009)

Ynt: Kadıncık Barajı - Karageçit - Papazın Bahçesi 5.Off-Road Keşif Gezisi (28 Haziran 2009) Deniz gezisi nasıl olacak ? Denizde gezilecek ne var ? aynı kum aynı deniz :D dağlara bir gezi veya offroad yükü bir gezi yapalım bence

10. TeMu

Ynt: Kadıncık Barajı - Karageçit - Papazın Bahçesi 5.Off-Road Keşif Gezisi (28 Haziran 2009) gezi gerçekten çok güzel olmuş samiyle kampta olduğumuz için gelemedik. Bir dahakine işallah birlikte olacaz. Gelecek gezi için ; Deniz sıcak oluyor ya :D dağlar güzeldir vazgeçmiyelim bence dağlardan...

11. TeMu

Kadıncık Barajı - Karageçit - Papazın Bahçesi 5.Keşif Gezisi Duyurusu (28/6/2009)

Ynt: Kadıncık Barajı - Karageçit - Papazın Bahçesi 5.Keşif Gezisi Duyurusu (28/6/2009) saminin jeepi yine bozulursa size zahmet olmasın ben çekerim onu !! :)
  12. TeMu

Kadıncık Barajı - Karageçit - Papazın Bahçesi 5.Keşif Gezisi Duyurusu (28/6/2009)

Ynt: Kadıncık Barajı - Karageçit - Papazın Bahçesi 5.Keşif Gezisi Duyurusu (28/6/2009) Selamlar bende işallah bu geziye jeepimle katılıyorum listeye eklerseniz sevinirim. Temuçin Karmutoğlu Jeep CJ7

13. TeMu

Gezenbilir Kıbrıs'ta

Ynt: Gezenbilir Kıbrıs'ta Televizyonda ne zmn gösterilecek acaba bu gezi bir bilginiz var mı? Heralde Atv de gösterilecek ama zamanını bilmiyorum
  14. TeMu

Gezenbilir Kıbrıs'ta

Ynt: Gezenbilir Kıbrıs'ta Heyecanla bekliyorum Gezenbilir ekibini :D
  15. TeMu

Çamlı Yayla Baştepe Off-Road Gezisi Duyurusu (12 Nisan 2009)

Ynt: Çamlı Yayla Baştepe Off-Road Gezisi Duyurusu (12 Nisan 2009) napacaksın benim jeepimi, seninki devamlı bozulduğu için benimkini istiyorsun dimi :D

16. TeMu

Çamlı Yayla Baştepe Off-Road Gezisi Duyurusu (12 Nisan 2009)

Ynt: Çamlı Yayla Baştepe Off-Road Gezisi Duyurusu (12 Nisan 2009) Bir Tarsuslu olarak geziye katılmayı çok isterdim kıbrısta olduğum için şuan ben ve jeepim bu gezilik yokuz işallah bir dahaki sefere
  17. TeMu

Doğada Vahşi Hayvanlardan Korunma?

Ynt: Doğada Vahşi Hayvanlardan Korunma? "Tamamen yasal avcılık yanlısıyım yani doğadan yeteri kadar al ve tekrar almak iiçin aldığın veya aldığından fazlasını ver.. " size yürekten katılıyorum.
  18. TeMu

Ynt: Doğada Vahşi Hayvanlardan Korunma? Selamlar, ilk başta şunu belirtmek istiyorum tek kurşunun bile zor deldiği bir deri yanlış bir tabir çünkü böyle birşey yok domuzun derisi evet diğer hayvanlara oranla kalın ama bir kurşunu geçirmicek kadar değil. Onun derisini kalın yapan onun devamlı...

19. TeMu

Ynt: Doğada Vahşi Hayvanlardan Korunma? 3-4 metre de 4 numara dahi olsa o domuzu alabilirdiniz atış yapacağınız yer önemli. 3-4 metre mesafede saçma daha dağılmamış olacaktı ve bir tek kurşun gibi giriş yapardı hayvana, yazık olmuş :D
  20. TeMu

Kıbrıs Off-Road Gezisi (18 Ocak 2009)

Ynt: Kıbrıs Off-Road Gezisi (18 Ocak 2009) video için http://www.kibristube.com/watch.php?vid=1263&key=7eb3c8be3d411e8ebfab08eba5f49632

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,575
Kayıtlı Üye Sayımız
166,887
Kaydolan Son Üyemiz
almosttcrackeeej

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri