Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?
Marşımın içinin tamamen çamur dolmasından dolayı marş basmıyordu,bugün onu hemen söküp temizleyip yağlayıp tekrar çalışır hale getirdim :)
Ynt: Pajero' mu, CJ7 veya 6' mı ?
Tabiki CJ almanızı tavsiye ederim. Burdaki Cj kullanıcılarının ortak bir mesajı var heralde CJ sorun çıkarır ona aşık olmak lazım ki katlanabilesin falan filan... Kusura bakmayın ama hiçbirinize katılmıyorum CJ5 ten uzatma CJ7 im var kıbrısta öğrenciyim 3...
Ynt: 10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009)
gece etabında yaman jeep nasıl birinci olmadı anlamadım valla :)
Etkinlik çok güzeldi gerçekten çok eğlendik emeği geçen herkese teşekkürler. inşallah seneye anadolu ya daha yakın bir yerde olması dileğiyle...
Ynt: 10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009)
katılıyorum size. Bu etkinlik biraz daha orta bir noktaya alınmalıydı bence. Sadece istanbul düşünülerek Tekirdağ' a alınmış heralde. Az da olsa Tarsus grubu en aşşağı 10 araç geliyordu. Çukurova grubu olarak bu sayı...
Ynt: Kadıncık Barajı - Karageçit - Papazın Bahçesi 5.Off-Road Keşif Gezisi (28 Haziran 2009)
Samiyle yaptığım plaj keşif gezisi sonucunda dipsiz de çok güzel çamurlar olduğunu keşfettik :D bir çok jeepin kalacağı, mücadelenin olacağı bir etap gördük. ilgililere duyurulur :D toplanabiliriz.
Ynt: Kadıncık Barajı - Karageçit - Papazın Bahçesi 5.Off-Road Keşif Gezisi (28 Haziran 2009)
Deniz gezisi nasıl olacak ? Denizde gezilecek ne var ? aynı kum aynı deniz :D dağlara bir gezi veya offroad yükü bir gezi yapalım bence
gezi gerçekten çok güzel olmuş samiyle kampta olduğumuz için gelemedik. Bir dahakine işallah birlikte olacaz. Gelecek gezi için ; Deniz sıcak oluyor ya :D dağlar güzeldir vazgeçmiyelim bence dağlardan...
Ynt: Çamlı Yayla Baştepe Off-Road Gezisi Duyurusu (12 Nisan 2009)
Bir Tarsuslu olarak geziye katılmayı çok isterdim kıbrısta olduğum için şuan ben ve jeepim bu gezilik yokuz işallah bir dahaki sefere
Ynt: Doğada Vahşi Hayvanlardan Korunma?
"Tamamen yasal avcılık yanlısıyım yani doğadan yeteri kadar al ve tekrar almak iiçin aldığın veya aldığından fazlasını ver.. "
size yürekten katılıyorum.
Selamlar,
ilk başta şunu belirtmek istiyorum tek kurşunun bile zor deldiği bir deri yanlış bir tabir çünkü böyle birşey yok domuzun derisi evet diğer hayvanlara oranla kalın ama bir kurşunu geçirmicek kadar değil. Onun derisini kalın yapan onun devamlı...
3-4 metre de 4 numara dahi olsa o domuzu alabilirdiniz atış yapacağınız yer önemli. 3-4 metre mesafede saçma daha dağılmamış olacaktı ve bir tek kurşun gibi giriş yapardı hayvana, yazık olmuş :D