Arama sonuçlarınız

1. atiladi

Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün, karavanın ekipmanlarının montajına başladım... Temiz su dolum ağzı, dış musluk, sıcak-soğuk dış duş, şebeke 220v girişi, akü kutu havalandırması, tavan havalandırması ve karasal mobil TV anteninin montajını...

2. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Hepinize teşekkür ederim... Amacımız, kendi karavanını yapan veya yaptıranlara, bilgi vermek, teknoloji ve yeniliklerden, yeni malzemelerden haberdar etmek, varolan malzemelerin karavan amaçlı kullanım uygulamalarını göstererek...
  3. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün, istanbul'un havasını beğenmedim, onun için pas geçip karavana hiç bir şey yapmadım, sadece dış musluk için almayı planladığım musluğu aldım, dış musluk çıkış ağzı için aslında bahçe sulama sistemini kendi orjinal musluk...

4. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün, karavan sacına delikler açılarak montajlanacak tesisatın son kontrolleri yaptım...Çalışma düzeni için karavan içinde bir çalışma masası oluşturdum.. Kapaklı Şebeke 220v girişinin önce imalatını yaptım, boş olarak...
  5. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün alış veriş günü idi, menüde ise karavana açılacak küçük deliklere takılacak sistemler ve elektrik tesisatı için kablo alım günü... 220v tesisat için 2x2,5 (50 mt), led aydınlatmalar için 2x0,75 (100 mt), 12v...

6. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Teşekkür ederim Yücel, istanbulda havaların yağışlı olması çalışmayıda etkiliyor...

7. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) devam..
  8. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün, sabah ilk iş güneş panel kablo bağlantısını araç tavanını delip, özel aparat ile karavan içine girişini yaptım, sonra panelleri dün hazırladığım L profiller arasına yanyana dizip, önce her panelin +,- fişlerini takıp...
  9. atiladi

10. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün, havanın bozuk olmasına aldırış etmeden çalışmaya devam ettim...Önce güneş panelleri bağlantı aparatlarına son şekli verip, tavan pimlerine montajladım, sonra aparatları karavanın sağ ve solunda L profil ile birbirine...

11. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bülent, cam çalışmalarıda karavana paralel olarak ilerliyor, şu an için 10 adet cama ihtiyacımız var uygulamayı denemek için çalışıyoruz...Yap bi kutsal mekan buluşması işi gücü bırakım koşarak gelelim... İlhan abi...
  12. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün, tente+güneş panellerinin ortak bağlantı sisteminin, prototipini yaptım, strafordan tente kesiti yapıp sanal olarak tavana oturttum, ilk bağlama prototipinde bazı ölçü değişiklikleri yaparak, bağlantı elemanlarının...

13. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün, mafsallı orjinal 3 mt tentenin kutusunu açıp montaj parçalarını inceleyip montajı için çalışma yaptım... Tente ve 3x150 =450 watt güneş panelini ortak bir sistemle tavana bağlamayı düşündüğüm için tentenin orjinal...
  14. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Şu anki program ancak kendi ihtiyaçlarımız olan sayıda camı ortaya çıkartmaya çalışmaktayız, kendi karavanlarımızda montaj ve kullanım testleri tamamladıktan sonra konuya yoğunlaşma imkanı olabilecek..
  15. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Hasan, sürprizi atladın galiba, tüm camlar kendi imalatım orjinal S4 karavan camı imitasyonu olacak...

16. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Teşekkür ederim, Yusuf, arasıra sesini duyalım, bu kadar özletme kendini...
  17. atiladi

Antalya Kamp Karavan Dernegi Buluşmaları

Sizin oralara kış gelmiyor galiba, biz İstanbulda kombileri yakmaya başladık....Herkese selam ederim...
  18. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Levent ve Mehmet Ali, teşekkür ederim.... Bu gün istanbul kazan ben kepçe yorucu bir gün geçirdim, bu gün fotoğraf yok fotoları önümüzdeki günlerde eklerim... Bu gün,( pop-up II için) motokaravan dönüşüm sonrası...

19. atiladi

20. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün sabah, ilk iş dünden bakımını yaptığım stepne mekanizmasının yerine montajını yaptım, stepne artık durması gereken doğru yerine takıldı... Sonra ön kapıların tak-tuk eden kapı gergi mekanizmalarının değiştirilmesine geldi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,181
Kayıtlı Üye Sayımız
166,867
Kaydolan Son Üyemiz
adeshpv

Çevrimiçi üyeler

Geri