Arama sonuçlarınız

1. atiladi

Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün, yeni banyo camının montaj hazırlıklarını yaptım, bu hazırlık benim için önemli çünkü cam karavana montajlanınca, iç izolasyon kontrası ile çerçeve arasında kalan boşluk, araçların yumurta gibi olmasından dolayı hemen her...

2. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün, camların ilk montajlarına başladık..Değerli olan malzemeleri ziyan etmemek için önce, ölçüler tekrar tekrar kontrol edildi, iyi bir montaj sıralaması yaptık ve montaja başladık..Çerçeveler ve alt pleksiglaslar standart...
  3. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) devam..

4. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün, tentenin karavan eteğine montajlanan, ön ayak sabitlemelerinin aparatını, karavanın eteğine montajladım..Aparat bendeki şanssızlık sebebi ile gitti, aracın kaporta kırtığına rastladı, bende mecburen, aparatın yarısını...
  5. atiladi

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "YAK" - Atilla Dinçer(Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "yak" - Atilla Dinçer(atiladi) Aracın tavanında havalandırmanın takılacağı yer, düz platform olarak zaten işaretli...Mühim olan elindeki havalandırmayı, ileri-geri ekseninde ve araç eninde bu platforma ortalamak, senin havalandırman 50x50...

6. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bülent, projede koltuk masa grubunu karşılıklı yaptığım için boy dolabından vazgeçmiş oldum, arka yatağa ranza olursa, arka tavan dolaplarının hiç biri olamayacak demektir, böylece dolap eksiği ortaya çıkacak, ayrıca, ranza için...

7. atiladi

M Ve M1 Motokaravan Farkı Nedir.

Ynt: M Ve M1 Motokaravan Farkı Nedir. Dede, yazılacak herşeyi yazmış..Ama Tüv ile Trafik tescil, bu konuda hala anlaşabilmiş deyil, aralarında bir yazışma yapsalar, iki taraftanda aynı ses çıkacak ama , hala anlaşabilmiş deyiller, Dönüşüm muayenesinde EK1 formuna M1 yazıyoruz, tüv...
  8. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Doğrudur, tek motorlular dik yokuşta kapıyı kapatamıyor, kapıya içeriden veya dışarıdan birinin elle yardım etmesı gerekiyor..Tabiki farkı fıyatı, tek motorlular 350-500 tl, çift motolular 600-1000 tl... Geçen gün bir caps'te gördüm...
  9. atiladi

Karavan Alırken Sonradan Üzülmemek İçin Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Ynt: Karavan Alırken Sonradan Üzülmemek İçin Nelere Dikkat Etmek Gerekir? Herkesin bildiği gibi Karavanlardaki istiab haddi PSA, iveco, wv LT, sprinter tipindeki araçlarda istiab haddi 3500+165 kg (yolculu yol ağırlığı) olmasından ötürü, mobilyalarda kullanılacak malzeme önce ağırlık...

10. atiladi

Karavan Alırken Sonradan Üzülmemek İçin Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Ynt: Karavan Alırken Sonradan Üzülmemek İçin Nelere Dikkat Etmek Gerekir? Marin kontra, halk arasında kullanılan bir terimdir, marin kontra yoktur..Alıcı bu kelimeyi sevdiği için satıcılarda pazarlamada marin kelimesini çok seviyor... Kontra plak yapısında kullanılan ağacın cinsine göre...

11. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Teşekkür ederim, kayar kapı otomatikleri, tek-çift motorlu olmalarının yanı sıra elektronik sistemlerinden dolayı markalarına göre 350-1000 TL arasında değişir..
  12. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün, karavanın kayar kapısına takılacak otomatik kapı mekanizmasının, karavan dışındanda aç-kapa yapılabilmesi için kayar kapı ile ön kapı arasına otomatik kapı aç-kapa butonu taktım, tabiki buton araç dışında kalacağı için...

13. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) devam
  14. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün karavanda camların takılacağı yerleri, cam ölçülerine göre belirledim, sac kesimi için kesim çizimlerini yaptım... Masa-oturma grubunda 105x55 cm, kayar kapıda 105x55cm, arka yatak bölümünde her iki tarafta 58x40cm...
  15. atiladi

Bir Bilene Soralım; Ucuz ve Pratik Tamiratlar

Ynt: Bir Bilene Soralım; Ucuz Ve Pratik Tamiratlar Mümkün olduğu kadar her montajda mastik kullanıyorum, çünkü panelvan araçlar sac kasalı olduğu için yaz-kış dönüşümünde genleşme yapıyor, asvalt yollardaki kasislerde ve yayla yollarındaki burulmalarda komple mastik kullanmanın büyük...

16. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Atık suyu "pompa ile tahliye etmek" kelimesi bazen yanlış kullanılıyor, amaç atık suyu hızlı bir şekilde basınçla boşaltmakmı kastediliyor, yoksa atık suyu boşaltmak için aracın altına eğilip küresel vanayı açarken pis suyun...
  17. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) İyi dilekleri için herkese teşekkür ederim... Bir aylık zaruri, sağlık rötarından sonra kısmet olursa önümüzdeki hafta tam kapasite imalata devam diyeceğim...Tabiki ilk önce çok aksattığım karavanın cam işleri var sırada...
  18. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Ben direkt şirketten toptan olarak alıyorum, ödemesini yapıp ön sipariş verince 2 gün içinde getiriyorlar, google'a yazınca bir sürü satan çıkıyor ama benim deneyimim yok, bu konuda yardımcı olamıyorum kusura bakmayın.. Size...

19. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün, yine ufak tefek işler peşinde idim, pop-up II'nin mutfak tezgahındaki tel bulaşıklığın yolculuk sırasında tezgah üzerinde sabit durabilmesi ama gerektiğinde kaldırılabilmesi için bir bağlantı aparatı geliştirdim, böylece...
  20. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün pazar, işim yok diye evde oturmaya ancak öğlene kadar dayanabildim, hemen karavana çıkıp bu gün neler yapabilirim diye düşünürken, aklıma aracın eski tavan lambaları geldi...Tavan lambaları flaman telli 12v oto lambaları...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,181
Kayıtlı Üye Sayımız
166,867
Kaydolan Son Üyemiz
adeshpv

Çevrimiçi üyeler

Geri