Arama sonuçlarınız

1. atiladi

Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Fotolar Devam..

2. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Fotolar Devam...
  3. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün, montaj ve iç çerçeveleri biten arka yatak grubu sağ-sol havalandırma camlarının, duvar izolasyonlarını yaptım, iç kontra kaplamalarını yapıp, pencere fazlalıklarını freze ile alıp, camların kol ve orta kilitlerini...

4. atiladi

3 Sistem Buzdolabı; Gaz Brülörü Arızası.

Ynt: 3 Sistem Buzdolabı; Gaz Brülörü Arızası. Bu sırada yanmada varsa, egzost çıkış noktasına kadar yukarı çıkan borununda tam temiz olduğundan emin olman gerekecek, hafif bir tıkanıklıkla, çıkışa kısıtlama yaparak geri tepme gibi bir tıkanıklık olabilir, biliyorsun alevin 2 kademesi var...
  5. atiladi

3 Sistem Buzdolabı; Gaz Brülörü Arızası.

Ynt: 3 Sistem Buzdolabı; Gaz Brülörü Arızası. Gaz brulörleri yanma için gerkli oksijeni alevin oluştuğu yanma grubundan almazlar, gaz 1.inci resimdeki gibi kare şeklindeki parçanın içine üflenirken, yandaki delikten oksijeni alıp boru boyunca gaz-oksijen karışımını yapıp, yanma brulöründe...

6. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün, yatak bölümü sağ-sol havalandırma camlarının iç çerçevelerinin imalat ve montajını yaptım..Bu çerçevelerde sorun çerçevelerin üst kısmı ile alt kısmının farklı genişlikte olmaları, çerçeve asimetrik olarak imal ediliyorki...

7. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) İki çeşit Dayson PU mastik vardır, ikiside %90 eşdeğerdir, mavi olanın donduktan sonraki elastikiyeti diğerine göre biraz daha fazladır..Karavanda ikisinide kullanabilirsiniz, farketmiyor...Ürün oto sanayi sitelerinin içindeki oto...
  8. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün büyük camları takmaya başlayacaktım ama dünkü kuru karlı hava, yağmura dönünce mastiği etkilediği için büyük camlara ara verdim, küçük camların mastikleri tamamen kurumuş, gergi iplerini söküp camları rahatlattım, şimdilik...
  9. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün, hava karlı ama iş beklemez dedim ve sabah hızla cam montajına başladım...Arka yatak bölümününün aydınlık ve havalandırma camlarını sağ ve sol iki adet montajladım, cam boyutu 60x40 cm... Sonra 110x55 masa grubu ve...

10. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün camların hepsi tamamlandı, bundan sonrası camların montajı...

11. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Malesef orjinal pop-up ithal eden olmadığı için uygulamasıda yok....
  12. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün, önce karavanda işi biten malzemeleri depoya taşıyıp ortalığı rahatlattım sonra bozuk boyaları ile sürekli gözüme batan davlumbazların boyalarını yaptım..Karavanın içi ferahlayınca, ölçüleri son bir kontrol amaçlı tabana...

13. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Benim için sorun yok, pazar da olsa karavanda işe devam, uğrayabilirsin...
  14. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün, önce banyo camının pvc "L" profillerini ön yüzeye dönüp camın iç kısım finişlemesini bitirdim...Sonra cama bir perde-sineklik arayışına geçtim, elimde eskiden otomobillerin arka camlarına takılan stor perdeler vardı...
  15. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) PVC yer döşemesi 3mm...

16. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Fotolar devam..
  17. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün, tamamlanan banyo camından sonra, banyo duvarının izolasyon ve kontra kaplaması yapıldı sonrada banyo duvar su izolasyonu yapıldı, duvarın pvc kaplaması bu aşamada yapılınca oldukca kolay oluyor, tabiki banyo duvar...
  18. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Teşekkür ederim...Bizimki vakit geçirmek, emekli can sıkıntısı..

19. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Melih bey, teşekkür ederim, istediğiniz zaman ziyarete gelip yapımı süren bir karavanı görebilirsiniz, elimizden geldiğince bilgi vermeye çalışırız...
  20. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün, karavana nihayet, kendi imalatımız camları takmaya başladım, ilk olarak banyo camının montajı tamam, sorunsuzca takıldı ve işlevini yapmaya başladı..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,181
Kayıtlı Üye Sayımız
166,867
Kaydolan Son Üyemiz
adeshpv

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri