Arama sonuçlarınız

1. atiladi

Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Dün bütün günü malzeme toplamak ile geçirmiştim, bu gün karavanda montaja devam ettim... Bu gün, karavanın arka yatak kısmında idim, yatağın sağ ve sol üst dolaplarının montajlarını yaptım...

2. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün, masa grubu koltukların imalat montajını yapıp bitirdim, şöför arkası koltuğun içine aküleri ve inverteri taşıdım, elektrik sistemini kutunun içine girişini yaptım...Koltukların işi bitince dolap kapakları için bir...
  3. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Budolabı 3-4 senedir kullanıyorum, hacim olarak çok güzel olmasının yanında, bana göre en önemli özelliği, dondurma muhafaza edebilmesi...

4. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Hafta sonu Ömerl'ideki kampta gidince işler durmuştu, bu gün kaldığımız yerden devam... Bu gün, önce banyo kabinini komple söküp, tüm duvarları mastikleyerek yeniden yerlerine montajladım, kapı tarafını mastikli...
  5. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Teşekkür ederim....Karavan gerçekten bir pazıl gibi imal edilebiliyor, yanlış parça hiç bir yere uymuyor, parçalar tamamlandıkça büyük resimde görünmeye başlıyor...

6. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün, sabah haber geldi, mobilya parçalarının laminat kaplama, kesim ve kenar bantlamaları bitmiş, gidip malzemelerimi teslim aldım..Geri dönünce, parçaları önce tasnif edip gruplandırdım... Mobilya işine başlamadan önce...

7. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün, en sona kalan kayar kapı camının montajı için kapı sacını kesip, camın yapıştırma işlemini yapıp kurumaya bıraktım, camın kuruması için beklerken, dün arka kapılara raylarını montajladığım, merdiven ve bot motor...
  8. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün, karavanın banyo duş teknesinin kesin yerini belirledim, duş teknesinin giderini takabilmek için araç tabanında deliğin şaselere isabet etmemesi için gerekli ölçümleri yapıp deliği deldim, güzel bir yere isabet etti, 50...
  9. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Mobilyaların kesimden gelmesini beklerken, bu gün eksik malzemeleri toplamaya devam ettim, elektrikli WC geldi, alış veriş bitince, karavanda yedek işlerle vakit geçirmeye başladım, arka kapılara takılacak merdiven ve zodiac bot...

10. atiladi

Smev cam kapakli evye ocak kombinasyonlari

Ynt: Smev Cam Kapakli Evye Ocak Kombinasyonlari Doğrudur, Bu ürün musluksuz satılıyor...

11. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Yücel abi, içeride küçük tüp sobası yakıp arada birde havalandırınca, dışarıda karmı yağıyor, dolumu farketmiyor, işe dalıp gidiyorsun... Deri güzel görünmesinin yanı sıra dokunulduğunda diğer malzemelere göre dokunma hissi...
  12. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Devam..

13. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün, masa grubu panoramik camın iç duvarının deri kaplama işi ile işe başladım, sonra tüm camların kilitlerini söküp, çerçeve içlerinin boyalarını yaptım, yine tüm camlara alüminyun "L" profili gönyede keserek iç çerçeve...
  14. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün, karavanın iç duvarlarına deri kaplama günüydü, işe başlamadan önce, karavanın içini önce temizleyip sonra düzenleyerek kendime çalışma ortamı yarattım...Sonra arka yatak tarafından başlamaya karar verdim, arka cam...
  15. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün sabah, bir kaç gündür kar altında kalan karavanları tavanlarından başlayarak, önce kardan temizledim, etraflarını kapıları açılır hale getirdim, sonra her ikisinide yarımşar saat tam hararet yapıncaya kadar çalıştırdım...

16. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Tüm duvarlar, tavan dolaplarının altından zemine kadar Gri deri kaplanacak, iç kaplamaların birleşim yerleri görünmeyecek..Camlara ise iç stor perdeler çerçeve halinde montajlanacak... Deri kaplamadan önce yinede ek yerleri...
  17. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün kara rağmen, dün iç çerçevesini montajladığım camın, izolasyon ve iç kaplamasını montajlayarak, mastiklerin bu zor şartlarda kuruyabilmesine fırsat verebilmek için karavana çalışmaya çıktım...Önce izolasyonu yaptım, sonra...
  18. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün, masa grubu panoramik camın, iç çerçevesinin montajını yaptım, camın kol ve orta kilitlerini montajladım, camın iç kontrasının kesinimi yaptım, 220v ve 12v masa üstü prizlerin montajlanacağı delikleri açtım, montaja...

19. atiladi

Çekme Karavan Alacağım,fikirlerinize Çok İhtiyacım Var

Ynt: Çekme Karavan Alacağım,fikirlerinize Çok İhtiyacım Var Aşağıdaki hermetik doğalgaz-LPC sobaların H3 modelleri ufaklığı ile karavanlara uygundur...H3 modeller 50x48x16 cm boyutlarındadır... http://www.miraheating.com/?page_id=411&lang=tr
  20. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Fotolar Devam..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,181
Kayıtlı Üye Sayımız
166,867
Kaydolan Son Üyemiz
adeshpv

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri