Arama sonuçlarınız

1. atiladi

Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) O cihaz 220v şebekeden akü şarz cihazı, havalanırmanın dıştaki petekleri çok korunaklı ve şarz cihazı dış ortamdan 17cm içeride olduğu için şarzı oraya koydum, sorun çıkabilecek bir durumda deyil, zaten öyle bir sıkıntı olsa oraya...

2. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün sabah koltuklar ve yatak için döşemelik kumaşımı aldım, süngerleri dikim ölçülerine göre ölçülendirdim, döşemelikler dikişe verildi... Sonra karavanda koltukların tabana kesin sabitlemelerini yaptım, koltukların...
  3. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün mutfak tezgahının montajını tatamladım...Tabiki tezgah montajından önce kayar kapı alt pandızotunun takılması gerekiyor yerine takmadan önce izolasyonunu yaptım, deri kaplı pandızotu kayar kapıya taktım, sonra otomatik...

4. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün, karavanın mutfak tezgahını yerine alıştırdım...Önce kayar kapı otomatik mekanizmasının kutusu tezgahın dış kısmına geldiği yere bir yuva açmak gerekiyor, yuvanın açılma işlemini yaptım, böylece kayar kapı tezgah yerine...
  5. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün sabah randevum vardı karavanın Webasto AS200O mazotlu kabin ısıtıcısı takıldı...Öğleden sonra mutfak tezgah laminatını kestirdim, yine mutfak çekmecelerinin imalatı için parçalar ve raf parçaları kestirildi...Yarın Mutfak...

6. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün sabah karavanın otomatik kapı mekanizması ve elektrikli oltlmatık kayar basamak montajı için sanayideydim, kapının otomatiği ve elektrikli basamak takıldı...Dün arka kapılar üstüne montajını yaptığım kameranın 7 inch ayna...

7. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) devam..
  8. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) devam..
  9. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün sabah, banyonun şofbene giden su ve gaz borularını muhafaza içine aldım, sonra lavabo eteğine alüminyum döndüp, fitil taktım.... Arka yatak bölümü köşe plastiklerini deri kaplayıp, zeminlerinide griye boyayıp, yeniden...

10. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün sabah, yine bagajdaydım, su deposunun tüm su giriş-çıkış bağlantılarını yaptım, deponun şamandıra elektrik bağlantısı yapıldı, bagaj içi led aydınlatma yapıldı, bagaja girmişken, yatak üstü tavan dolaplarınında aydınlatma...

11. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün sabah su deposu ve LPG büyük tüp alıp öğleden sonra bagaj içi düzenleme, su ve gaz tesisatını döşemeye başladım...Temiz su deposu 200 LT, su deposunu yerleştirdim, su deposunun dolum ağzı deliğini açıp aparatını taktım...
  12. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Teşekkür ederim.....Baca boyundan kastım bacanın şofbene takılı durumdaki halinin banyo ölçüsüne orantısıdır, benim banyom geniş olduğu için baca borusunun dış ucundan 4cm kısaltıldı, bacanın ucuna takılan plastikden deyil, baca...

13. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün, banyo ya karavanın hermetik sıcak su makinasının montajını yaptım, önce baca çıkış deliğinin yeri ölçülüp kontrolleri yapıldı, sonra 102mm panç ile baca deliği açıldı, baca boyu dışa fazla çıkıntı yapmaması için...
  14. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Teşekkür ederim, Kamil...
  15. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Devam..

16. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün, kayar kapının, içe bakan yüzeyini ve kasadaki kayar kapı çerçevesini boyadım, kapı fitilinin bakım ve temizliğini yaptım, sonra kayar kapı camının iç yüzey deri kaplı kontrasının montajını yaptım, camın dış fitillerini...
  17. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün yarım gün çalıştım, sabah döşemelik kumaş baktım, bir kaç tane beğendim aralarında bir tercih yapacağım.... Dün kesimlerini yaptığım pandızotların deri kaplamalarını bitirdim, takılacak yerlerinde gerekli temizlik ve...
  18. atiladi

Kendi Karavanını Yapanlar;2006 Pop-up Ducato Camper(atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar;2006 Pop-up Ducato Camper(atiladi) Teşekkür ederim....Pop-up tavan her araca takılabilir, kış sorun deyil çünkü karavandaki webastonun hava çıkışı bir damper ile çatallaştırılıp extra bir boru ile yukarıya pop-up kısmınada veriliyor, damper ile istenilen...

19. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Regülatörden akü olmaksızın direkt 12v çıkış alabilmek için terminal...
  20. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün, sabah kayar kapı camının iç çerçevesini kesip yerine alıştırdım, deri kaplama sonrası yerine montajlanacak...Sonra yine kayar kapı alt kısım iç pandızotu ve arka kapı iç pandızotlarının kesimlerini yaptım, plastik klips...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,181
Kayıtlı Üye Sayımız
166,867
Kaydolan Son Üyemiz
adeshpv

Çevrimiçi üyeler

Geri