Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
rock daha hesaplı summit'e göre. (özellikle de kargo ücretleri). yalnız bu sıralar ürün gelir mi gelmez mi bilemiyorum. kargo uçakları çalışıyor ama üreticinin olduğu yerde karantina varsa sıkıntı olabilir. benim çin'den aldığım ürünlerin çoğu gelmedi son birkaç aydır. amerika'dan uzun zamandır...
çok uzun yazmışın sıra sıra gidelim:
1) Kat'a yakın olan oksijen sensörümüz hata veriyor. Genel olarak diğer otomobillerimde de Bosch tercih ediyorum ve 5.2 için de Bosch kullanmalı mıyım, tam parça numarası hakkında yardımcı olabilir misiniz?
sözünü ettiğin hata (p0130 grubu) genelde lpg'den...
dolu istiyorsan bir arkadaşım var. 7 + 35 zj. çok büyük geliyor ona daha ufak bişey almak için satmak istiyor. bir sorayım forum üyeliği vardı sanırım.
gruba yazmıştım buraya da yazayım:
şimdi izleme fırsatı bulabildim. 45k nereye harcamış çok merak ediyorum. yaptığı işlemlerin aynısını, hatta kat be kat fazlasını bende yaptım. döşemelere 4k verdim. boyaya 6k verdim. hadi lpg'de olsun 5k, eder 15k. 15k nere, 45k nere? ayrıca senelerdir yatan...
bu sorunun cevabını bende merak ediyorum :)
ama sanayi işi bişeyse pek sıcak bakmam. hep şöyle düşünürüm: kardeşim dünya otomotiv endüstrisinde milyarlarca dolar dönüyor. ar-ge çalışmalarına milyarlarca dolar yatırıyorlar. en iyi mühendisleri çalıştırıyorlar. bu endüstrinin devlerinin...
2.7'lerin temizini bulursan başın ağrımaz. ama işte temizini bulmak mesele :smiley: servis bakımlıysa, yapılan tüm bakımların değişien tüm parçaların kaydı varsa alınabilir bir araç. hele bir de turbo enjektör olayı yeni yapıldıysa (ama iyi bir yerde garantili yapıldıysa) uzun yıllar sorunsuz...
210 demek istediniz sanırım :) zira 120 f yaklaşık 50 c dereceye tekabül ediyor.
hararetin birçok nedeni olabilir. iyi bir ustanın bakması lazım.
termostat alıcaksan 90 derecelik olanı almanı öneririm. (hard offroad yapmıyor isen). zira fabrika çıkışı zaten 90 derece. ben orjinal kullanma...
rr'ları bilmiyorum ama genelde bütün arabaların camında yazar diye biliyorum. sürücü tarafındaki köşeye iyice bakın yazması lazım.
eğer yoksa, kapı içi yada torpido gözünde etiket vardır. o etikette de yazabilir.
ceyda erem'in cnr'ı değil mi bu? :) bence önce; son 20 yılda bunu gibilerin nasıl tekelleşip yol verildiğinin sorgulanması lazım.bu kadın sadece basit bir örnek. daha bunun gibi niceleri var..
canbus ile aktive edilebilir ya da harici kumanda da alabilirsiniz. bende mesela 2 tane harici kumanda var. birini kol dayamanın altına, diğerini direksiyonun arkasına yapıştırdım. (tamamen kablosuz). (aliexpresste bulabilirsiniz, 10 dolar civarıydı en son)