Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ankara'yı pek bilmiyorum. sadece akgün aydın'ın çok namını duydum ama o usta ölünce elemanları başka yerlere kaymış galiba. biraz karışık durum. ankara piyasasını bilen arkadaşlar daha iyi yorumlar.
17-18k bu zamanda çok büyük bir para değil. aracın detaylı durumunu bilmiyorum tabiki ama sanki aracı baştan yaratmış gibi bir algı olmasın kafanızda.
usta tavsiyesi için lokasyon söylemeniz lazım :)
hocam şanzımanla ilgili bu verdiğin bilgilere dayanarak kimse net bir teşhis koyamaz. ama ustada bir sıkıntı olduğuna yemin edebilirim :) ilk defa gittiğin bir usta şaft, ana şanzıman, arazi şanzımanı hepsi birden değişecek derse, o usta bizde pek olumlu bir intiba bırakmaz :)
gerçi şöyle de...
üstadım kısmen katılıyprum ama nette araçları sende biliyorsun, yarısından çoğu çöp :) resimlere bakınca bile anlıyorsun. bir gözü toprağa bakıyor :)
evet piyasayı yükseltmek için uçuk kaçık fiyat yazalar da var. 160-170 yazan gördüm. kesinlikle o paraları etmez. ama 100'ün altındakiler de çok...
ilki xj (yani grand cherokee değil, cherokee). pek uzmanlık alanım sayılmaz.
diğer ikisinin km'leri pek gerçekçi gelmedi. bu yaşta 100k km'de zj bulmak zor. olsa da bu fiyatlara olmaz bence. kimse de satmaz kolay kolay. klasik oluyor artık bunlar yavaş yavaş :)
şimdi sen madem kafaya koydun, o...
80k bütçe ile anca bitik araç alırsın hocam. 96-98 zj için min 100k bütçe olmalı ki, bu bile yeterli gelmeyebilir. 120-130 bine alacağın araçta bile 20k masraf çıkabilir.
ayrıca kur da yükseldi. eskisi gibi arıza maliyetleri ucuz değil. bir diff pullarını değiştirmeye kalksan totalde 2k masraf...
lastik havalarını kontrol ettin mi? fazla basılmış olabilir.
bunun dışında yükseltme varsa, bu işlem yanlış olabilir.
stock halde bu kadar rahatsız ediyorsa, amortisörlerin yayların ömrü dolmuş olabilir.
ankara'da gideceğin en son yer HMC olsun. (hayatında ankara'ya hiç gitmemiş biri olarak konuşuyorum. ben duyduysam namını (!), sizin orda çoktan duymuş olmanız gerekirdi)
ankara'da en çok tutulan mekan rahmetli akgün amca'nın mekanıdır.
disk ve balatalara baktırmak lazım. büyük ihtimalle bitmiştir. demir demire sürtüyordur ondan o ses. bu şekilde kullanmak bile çok tehlikeli. en kısa zamanda baktırmanı öneririm.