Arama sonuçlarınız

1. VolkanGurcan

Diy Direksiyon Pompa Revizyonu

Teşekkür ederim ama benim revize ettiğim pompa boşluk sorununu çözmez. Bir de yakın bir arkadaşım talip oldu pompaya. Sizin sorununuz direksiyon kutusu. Onu da revize etmeyi planlıyorum ama boşluğunun gideceğini pek sanmıyorum. Aracınızda hıza duyarlı direksiyon yoksa benim aldığım sıfır kutuyu...

2. VolkanGurcan

Bunun testi olmayacak.Can sıkıntısından yaptım kenarda dursun şimdilik.
  3. VolkanGurcan

Fren Hortumu Ve Fren Hidrolik Değişimi

Çelik fren hortumu kauçuk üzerine örgü olur.Direk çelik olursa esnemez. Hiç hidrolik değişimi yapılmadıysa değiştirin,ayrıca westinghouse ve ana fren merkezine de baktırın derim.

4. VolkanGurcan

Elimdeki direksiyon pompasını sırf meraktan parçaladım ve revizyonunu yaptım.Tüm o ringler,rulman,keçe ve basıncı sağlayan paller değişti.En zor kısmı temizlik aşamasıydı.Katran gibi kir birikmiş üzerinde.
  5. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Dün Güllastan bagaj fitili aldım.Depreme de orada yakalandım zaten Bayrampaşa'nın daracık bir sokağında.Neyse bugün takayım dedim ama eski fitili sökünce altından küçük küçük paslanmış yerler çıktı.Matkaba taktığım tel fırçayla güzelce temizleyip orijinal rengine boyadım fitili takmadan.Aynı...

6. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Direksiyon işi tamam :sunglasses: Fazla kullanmadım evin etrafında bir tur attım sadece.İlk izlenimim direksiyon bariz sert ki bu benim için çok iyi. Boşluk hissi yok o yüzden garip geldi alışmışım tekne gibi yönlendirmeye. Montaj tahmin ettiğimden daha kolay geçti.Genelde ilk defa yapılan...

7. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Bugün yapmayı planlıyorum aslında ama sanki her an yağmur yağabilir gibi duruyor.
  8. VolkanGurcan

Toplamaya Başlıyoruz 96 Zj 5.2 Öneri Ve Tecrübe Alınır

Hortum boştaysa girdiği yer de boş olması lazım manifold üzerinde.
  9. VolkanGurcan

Toplamaya Başlıyoruz 96 Zj 5.2 Öneri Ve Tecrübe Alınır

Usta doğru teşhis koymuş bence.Problem büyük bir ihtimalle benzin basınç regülatöründen.Kontağı kapatınca yakıt sistemini belli bir basınçta tutması gerekirken benzini geri kaçırıyor olabilir.Kontağı bir kaç kere açıp kapatınca pompa yeterli basıncı sağlıyor ve tek seferde marş alıyordur.Bir de...

10. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

800$+650 gümrük tuttu.

11. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

150$ tuttu.Ağırlık ve hacim göz önüne alınırsa uygun geldi bana.
  12. VolkanGurcan

1991 Jeep Xj Otm. Şanzıman Yağı

Hayırlı olsun umarım sıkıntısız kullanırsınız.Bir problem olacağını düşünmüyorum ama ben biraz tikliyim bu konuda ille üretici standartlarını karşılayacak ürünleri kullanmaya çalışıyorum :)

13. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Beklediğim sipariş geldi.Hepsi Crown marka ve sıfır parçalar.Revizyonlu parça riskine girmek istemedim.Sürüş bakımından yaptığım en büyük iyileştirme olacak umarım.Yarın montajını yaparım diye düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa.Sabırsızlanıyorum :smiley:
  14. VolkanGurcan

Ben olsam kullanmazdım.
  15. VolkanGurcan

Mümkünse orjinal mopar ATF yağı kullanın.Motul ün multi ATF si de gereken MS7176 özelliğini karşılıyor.

16. VolkanGurcan

2019 Tüvtürk Maceraları

Tamirinde sıkıntı yok zaten biliyorum nasıl yapacağımı.96 larda beyin fren borularını sökmeden ayrılmıyor maalesef.Işık yanıyor aslında ama ampulu çıkarttım yerinden :)
  17. VolkanGurcan

2019 Tüvtürk Maceraları

DRB ile hava alma işi olmasa halledicem aslında basit bir lehimleme işi.Master servis 1000 TL demişti 1 sene önce.
  18. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Bugün yağmurlu ve güzel bir gün.Neden çünkü artık su almıyoruz :)

19. VolkanGurcan

2019 Tüvtürk Maceraları

Benimde ekim ayında doluyor muayene.LPG söküm projesi almam lazım acilen.Bir de ABS sistemim devre dışı şu an.Işık yanmıyor söktüm ama sıkıntı çıkar sanırım.
  20. VolkanGurcan

Chrokee 5.2 1996 Model

Aman diyeyim hemen bir ZJ alın onun yerine :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,130
Kayıtlı Üye Sayımız
166,862
Kaydolan Son Üyemiz
abdullahtopcu3807@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri