Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aracımda 2 aydır ciddi bir geç çalışma durumu vardı. Önce kış sebebi ile eski teknoloji dizel dedim, normaldir diye düşündüm. Fakat her geçen gün çekilmez hale geldi bu problem. 10 marşa kadar marş basma süresi ve araç çalıştığında araç ısınana kadar bozuk rölanti ile aşırı bir çiğ yakıt atma...
Herkese selam.
Uzun zamandır post geçmiyorum, sanmayın ki araç öyle yatıyor. Bu süreçte birçok iyileştirme işleminden geçti. Önümüzdeki günlerde fırsat buldukça tek tek ekleyeceğim bu iyileştirmeleri...
İlk olarak araç P0340 hatası (Camshaft position sensor) veriyordu. Türkçesi eksantrik mili...
Al hocam al.. Birsey olmaz.. Mercedes motor bu. Götürürsün bir Mercedes ustasına yapar.. Parçaları da Mercedes.. Almak için tek şart almadan önce götür iyi bir Mercedes ustasına göster motoru.. Al derse al..
Selamlar bu ürünün başlığı hatalı.. Ben aldım o üründen WJ ye olmuyor.. Konu başlığımda https://www.gezenbilir.com/konu/2003-2-7-crd-aldim-birkac-sorum-var.116644/page-7#post-1467699 print anlatımı var. Print ederek kullanabilirsiniz..
Aynen öyle Kerem.. Buna birşey yapayım diyorum. Sonra aman diyorum. Bırakıyorum. Araba tertemiz. İnsan üzülüyor yapamıyor.
Bir daha arazi için araç alırken boyasına vs bakmıycam. Yürüyenine bakıp geçicem. Hem fiyat düşük olur hem de insan yaptığı masrafa tadilata üzülmez.
Ben aracımı satıyorum. İsterseniz konuşabiliriz. Aracımla ilgili bazı bilgilere burdan ulaşabilirsiniz. https://www.gezenbilir.com/konu/2003-2-7-crd-aldim-birkac-sorum-var.116644/
Video çok güzel anlatmış ben de başka bir araca uygulamasını görmüştüm kesinlikle kesmek lazım. Hatta daha önce bir mercedes ustası tarafından kesilmiş olabilir o bölgedeki lastiği çekip bakabilirsiniz rahatlıkla.
Selam. Şehiriçi bende de durum aynı. Ev ile iş arası 2 sokak. Sabah çalıştırıyorum aracı 2dk ısındıktan sonra tam 2dk sonra ofisteyim. Bu sebeple araç çok yakıyor haliyle. Benim de bu uzun yol öncesi bilgisayar 15.3lt gibi bir değer gösteriyordu.
Kafam rahatladı biraz.
Yılbaşı münasebeti ile 743 km yol yaptım git gel yakıt ortalaması 9.3lt hızım 100 - 130 arası.
Araç çok yakiyor diye düşünüyordum. Ust kasanin değeri böyle ise benimki dr normal demekki