Arama sonuçlarınız

1. uslsy

2003 2.7 Crd Aldım, Birkaç Sorum Var...

@alisga Ali abi soru sana. :)

2. uslsy

Kare kasadakini mi soruyorsun hocam
  3. uslsy

Ali abininki de benimki de Cesur oto..

4. uslsy

Şahane abi. Yolun aydınlık olsun. :) Baskıya gündüz gönderdim Ali abi. Önceden konuşsaydık keşke. Sorry.
  5. uslsy

Erem abi. Hemen hazırlayabilirim ince bir post. :D

6. uslsy

Teşekkürler Ali abi.. Görüşmek üzere..

7. uslsy

Biraz da güzel şeylerden bahsetmek lazım. Forumlarda genelde hep çözemediğimiz sorunlar hakkında fikirleştiğimiz için insanlar sadece sorun yaşanıyor zannediyor. Aslında çözülemeyen sorunlar burada, keyifli şeyler sahada paylaşılıyor. Aracı ilk aldığım günden beri öncelikle görsel olarak hoşuma...
  8. uslsy

Sonunda geldik olayın çözümüne. :D Arkadaşlar evet değişen parçaların hepsinin değişmesi gerekiyordu. Fakat bunların hepsi tek seferde yapılabilecek basit işler. Maalesef ki niyet gelsin gitsin her defasında yolabildiğimiz kadar yolalım olunca kancayı takıp misinayı ne geriyorlar ne de serbest...
  9. uslsy

93 Model Laredo Zj

Geçen gün bir arkadaş sigorta amperlerinin doğru olmamasından bu tip bir sıkıntı yaşadığından bahsetmişti. İstersen bir elektrikçiye göster..

10. uslsy

Ben de Mercedes biliyorum.. Parçaları da Mercedesciden aldım.

11. uslsy

Servis kataloğunda yazıyor. Heralde iyi olmasa yazmazlardı diye düşünüyorum. Ne yalan söyleyeyim ben de duyunca tedirgin olmuştum.
  12. uslsy

Bu işler olurken bir de araba durduk yere yolda stop etti ve ortalama yarım saat sonra çalıştı. Bu yarım saat boyunca akü gayet güçlü ama marşa basınca tık yok. Limp mod diye düşündük. Çalışınca istikamet yine doğruca sanayi. Hadi dedik şu şanzımanı da bir gösterelim bu sırada. Tam olsun. Tuna...

13. uslsy

En çok sökük terzide abi. Onun da söküklerini diktirmeye ihtiyacı var.
  14. uslsy

Henüz kalfa öncesi evredeyiz bence. Birkaç seneye olabilir. :D
  15. uslsy

Hakkın ödenmez. Buna denecek tek kelimem yok.. :)

16. uslsy

Hal böyle olunca durum budur Erem abi.. :)
  17. uslsy

Sorma hocam ya. Yakalayan yapıştırmak istiyor. İnsanca, ahlaklı para kazanma kavramını milletçe yitirmeye başladık galiba. Sözüm meclisten dışarı herkes kolay yoldan köşeyi dönme peşinde. Hal böyle olunca sonuçlar da bunlar...
  18. uslsy

Geç çalışma durumu devam edince bu sefer aracı "Ankara, Şaşmaz, Uzman Pompa, Ümit Usta'ya" götürdük. Kendisi aracın kızdırmalarını ve kızdırmalara kontağı açınca elektrik gelip gelmediğini "SÖZDE" kontrol etti. Evet "SÖZDE" diyorum çünkü herşey sağlam ve hepsine elektrik geliyor dediği...

19. uslsy

CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK

Ve tabiki araç tertemiz olsa bile kenarda 5.000 tl tutarak başlamak gerek. Süprizler ile dolu bir denize yelken açıyorsunuz. Başabaş alırsanız bu süprizler sizi üzebilir.. Temiz vs laflarına da kanmayın, dibine kadar pazarlığınızı yapın. Keyfiniz güzel olsun..
  20. uslsy

Jeep Cherokee Xj 4.vitese Geçmeme Sorunu Ve Çözümüm

Kesinlikle çok iyimser bir tahmin.. Ben 5'te 100'ü diyorum.. Eksiği var fazlası yoktur bu oranın.. :smiley:

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,130
Kayıtlı Üye Sayımız
166,860
Kaydolan Son Üyemiz
FDSounD

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri