Arama sonuçlarınız

1. barbecue

Land Cruiser Kasko Değer Listesi ?

Ynt: Land Cruiser Kasko Değer Listesi ? Ben size daha ilginç bir şey anlatayım isterseniz. Benim aracım 2003 model LC Vx100. Iki hafta önce kasko ve sigorta süreleri dolmuştu. Sigorta işlemlerini yapan arkadaşımdan teklif toplayıp uygun olanından hem kasko hem de sigortayı yapmasını istedim...

2. barbecue

lc prado düşünüyorum (+) ve(-) düşünceleriniz???

Ynt: lc prado düşünüyorum (+) ve(-) düşünceleriniz??? Bende bunun çözümünü bulamadım. Selamlar, sevgiler Burak Dirican Sent from my RM-825_eu_turkey_211 using Tapatalk
  3. barbecue

Ynt: lc prado düşünüyorum (+) ve(-) düşünceleriniz??? Cem Bey, Selamlar... Cam kumandalarından ben de muzdaribim. Sol ön camım şoför tarafındaki kumandadan açılınca ys sonuna kadar açılıyor ya da sonuna kadar kapanıyor. Arada durdurma imkânı olmuyor. Bende bunun çözümünü Sent from my...

4. barbecue

Ankara'da Vx100 Ustalari, Servisleri Ve/veya Meraklilari

Ynt: Ankara'da Vx100 Ustalari, Servisleri Ve/veya Meraklilari Benim yaklaşımım daha farklı. Aslında bir açıdan bakınca bir çok yanlış nokta bulunabilir, benim penceremden de kendimce çok doğrusu var. Ben araçlarımın hepsini, ister Japon, ister Amerikan olsun bu zamana kadar hep tek bir ustaya...
  5. barbecue

23-28 Haziran Sümela dan Macahel e 1240 km

Ynt: 23-28 Haziran Sümela Dan Macahel E 1240 Km Gonderdim.

6. barbecue

Ynt: Lc Prado Düşünüyorum (+) Ve(-) Düşünceleriniz??? Selim Bey, Sadece bir bilgi vermek için araya karıştım, yanlış anlamayacağınızı umarım. Ben şu anda 2003 Vx100 kullanıcısıyım ve aracım bu ay itibari ile 200000 km yi devirecek. Sizden ricam bence km ye takılmayınız. Benim şahsi görüşüm...

7. barbecue

Ynt: 23-28 Haziran Sümela Dan Macahel E 1240 Km Kerim Bey, Merhaba... Mail ile size bilgileri gönderdim. Selamlar, sevgiler... Burak Dirican
  8. barbecue

Ramazan Bayramı Sonrası Trabzon Da Bir Etkinlik Düzenlense...

Ynt: Ramazan Bayramı Sonrası Trabzon Da Bir Etkinlik Düzenlense... Hasan Bey, Gönüller bir olsun.... Dünya küçük nasıl olsa bir şekilde denk geliriz veya getiririz... Selamlar, sevgiler... Burak Dirican
  9. barbecue

Ynt: 23-28 Haziran Sümela dan Macahel e 1240 km Kerim Bey, Macahal dönüş noktamız ve tatilimizin sonu olduğu için çadır değilde otel tarzı uygun bir organizasyon yapalım dedik ve rezervasyonumuzu yaptık. Zamanları denk getirebilirsek, dediğim gibi memnun oluruz... Selamlar, sevgiler... Burak...

10. barbecue

Ynt: 23-28 Haziran Sümela Dan Macahel E 1240 Km Kerim Bey, 5 ve 6 Ağustos tarihlerinde biz ailecek Macahal'de olacağız. Tarihler denk gelirse görüşmekten ve tanışmaktan memnun oluruz. Selamlar, sevgiler... Burak Dirican

11. barbecue

Türkiyede ki Lezzet Durakları Listesi

Ynt: Türkiyede Ki Lezzet Durakları Listesi Üzeriden çok zaman geçmiş, belki benim gibi yeniden ihtiyaç duyanlar olabilir diye dosyayı indirdim açtım ve tekrar yükledim. Bneim bilgisayarımda problem olmadı. Selamlar, sevgiler... Burak Dirican
  12. barbecue

Doğu Karadeniz Yaylaları 09-16 Eylül 2010

Ynt: Doğu Karadeniz Yaylaları 09-16 Eylül 2010 Bu sene bizde benzer bir gezi yapacağız. Ben forum içinde okuya okuya yola çıkma isteğimiz gün be gün arttırıyorum, inşallah Bayramdan sonra benzer manzaraları canlı olarak gözlemleyeceğiz. Selamlar, sevgiler.... Burak Dirican iPad 'den...

13. barbecue

Yapmayı Planladığımız Doğu Karadeniz Turu

Ynt: Yapmayı Planladığımız Doğu Karadeniz Turu Emre Bey, Bu sene biliyorsunuz bizim içinde deneme ve öğrenme senesi. Muhtemelen önümüzdeki sene gene aynı bölge başka alanlar hedefleyip geliriz. İnşallah o zaman hep beraberce hayalleri gerçekleştiririz. Selamlar, sevgiler... Burak Dirican...
  14. barbecue

Ynt: Yapmayı Planladığımız Doğu Karadeniz Turu Keyfe keder. Uygun koşullarda pansiyon bulursak pansiyon, bulamazsak, çadır ve uyku tulumlarımız ve yeme içme teçhizatlarımız mevcut. iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  15. barbecue

Alınık Araç İçi Üstten Kapaklı 12v Buzdolabı

Ynt: Alınık Araç İçi Üstten Kapaklı 12v Buzdolabı Güncel ihtiyacımız devam ediyor iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

16. barbecue

Ynt: Yapmayı Planladığımız Doğu Karadeniz Turu Hocam, Spontane gidiyoruz, süreleri belirledik. Amacımız şehir içlerinde gezmek değil. Bu ailecek aldığımız bir karar. Şehir içlerindeki, müze, tarihi yerleri bu sefer pas geçeceğiz. Amacımız doğa içinde olabildiğince fazla zaman geçirmek. O...
  17. barbecue

Ynt: Yapmayı Planladığımız Doğu Karadeniz Turu Murat Bey, 7 Ağustos sabahı Macahal'den ayrılıp geri dönüşe başlıyoruz. Ilk durağımız gene muhtemelen Samsun olacak. Geri dönüş yolunda Trabzon'dan geçerken telefonlaşırız, uygun olursanız memnuniyetle görüşürüz. Selamlar, sevgiler... Burak...
  18. barbecue

Ramazan Bayramı Sonrası Trabzon Da Bir Etkinlik Düzenlense...

Ynt: Ramazan Bayramı Sonrası Trabzon Da Bir Etkinlik Düzenlense... Hasan bey, Kısmete 30 Temmuz günü Trabzon tarafında olacağız, ertesi gün Ayder e geçeceğiz. Program neredeyse kesin gibi, Selamlar, sevgiler... Burak Dirican iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

19. barbecue

Ynt: Yapmayı Planladığımız Doğu Karadeniz Turu 8 Ağustos akşamı inşallah evde olabilmek. Bu dönem zarfında o bölge de olabilecek dostlarla görüşebilmeyi isteriz. Şu an için en büyük eksiğimiz buzdolabımız ve odunlu semaverimiz. Semaver işini yoldan kolaylıkla çözebileceğime inanıyorum, ayrıca...
  20. barbecue

Ynt: Yapmayı Planladığımız Doğu Karadeniz Turu Arkadaşlar,, Planı programı en nihayetinde bugün tamamladım. Ne zaman yola çıkılacak, nereye kadar gidilecek, nerde durulacak takribi olarak planladım. Yeme içme yerleri konusunda olayı akışına bırakacağım nerede güzel manzaralı bir yer bulursak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,125
Kayıtlı Üye Sayımız
166,855
Kaydolan Son Üyemiz
iyilerdenbiri

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR