Arama sonuçlarınız

1. kraina

2013 Pajero

neredeyse 3 yil evel yazmissiniz ama hangi arabayi aldiniz, merak ettim :)

2. kraina

WJ Jeep G.Cherokee 2.7 diesel mi, Pajero 3.2 diesel mi?

pajero 3.2 ! bambaşka bi alet ! anlatılmaz, yaşanır ;)
  3. kraina

Tavsiye..renegade!

tavsiye renegade denmiş, son yazılanın üstünden de yarım sene geçmiş ama konu hala geçerliyse, pajero 3.2 derim.. tenekekutu kardeşin dediklerini aynen onaylıyorum..

4. kraina

3.2 Did Dakar Versiyonu Nedir ? Ne Degildir.?

lastigi bi kere takayim, yaz kis degistirmekle ugrasmiyayim, karda ve agir yagmurda guvenli olsun dersek, bu bfgoodrich at veya cooper discoverer at uyar mi ?
  5. kraina

ha iste o ilk tavsiye ettiginiz lastigin burda simdilik sadece 265/65R17 olcusu var.. 60R18 yok.. rezina.cc diye bi site var, ki surekli ordan aliyorum, benim olcuyu sordum, arastiralim dediler.. diger cooper discoverer AT 3 benim olcu 60R18 olarak su an var.. bu lastiklerden birini aldiktan...

6. kraina

buralarda misiniz ?? :eek: forumdaki profilinize daha once yazmistim, tanismak icin.. hadi ozele gecelim, yakindan sormaya varsin is :D bu arada, forumda bi soru daha sorayim.. arabanin ustunde orjinal dunlop at20 grandtrek lastikler var.. yagmur camur disinda agir kar veya balcik falan gibi zor...

7. kraina

tamamdir.. sizi yakalamisken :) sormaya devam edeyim.. hala sehir disinda oturdugum icin arabayla gidip geliyorum, ki o da zaten kisa mesafe, git-gel 15-17 km.. ama sehre yerlestigimde arabaya da ihtiyac olmayacak, kapali garaja koyacagim.. kac gunde bir gidip bi calistirmak lazim ? ya da ne...
  8. kraina

bu bilgiye de tesekkurler.. demek fazla pimpirikli davraniyomusuz.. peki kisin da 1 dakika isitma yeterli olur mu ? sehir icinde zaten dusuk devir gidiyorum.. kisa mesafede arabanin gazina asilmak sanki arabaya zulmetmek gibi geliyor.. aslinda sehir disinda, uzun yolda da araba yuksek devir...
  9. kraina

marsa batiktan sonra hava iyiyken min 40 saniye hatta 1 dakika, soguk ise 3 dakikaya kadar isitip oyle hareket ediyorum.. vardiktan sonra da eger kisa mesafe gidilmisse en az 40 saniye hatta 1 dakika, yok uzun mesafe katedilmisse 3 dakika kadar rolantide calisitirp oyle kontak kapatiyorum.. yine...

10. kraina

evet basit olani yapacam, zamani gelince oraya bakacam..

11. kraina

misal araba 12 binde girdiyse ustune 15 koyarak gidices, di mi ? gerci arabada ufak bi gostergede hem kalan km hem kalan ay yaziyo..
  12. kraina

tesekkurler arkadaslar.. servisle konustum aynisini soylediler.. bu arada aralik sonuna /yilbasina dogru arabanin bakimi geliyo.. henuz 15 bin km dolmadi, o tarihe kadar da dolacak gibi gozukmuyo ama her durumda 12 ayda bir servise goturmek lazim.. ne guzel her 15 binde bir olsaydi takip ve hsap...

13. kraina

bu ulkede -15 in ustu soguklar zaten olagan.. olmadik bi zamanda olmadik bi yerde dizel araba bi terslik cikarir diye cekiniyom, ki sakasi bile olmaz.. peki hangi yag mesela ? bi de araba hala garantide, serviste hangi yagi koyacaklarsa ona razi olacas artik.. daha arabanin ilk servisi bile...
  14. kraina

sorun soyleyelim kosesini de gectiniz :) icten tesekkurler.. hava sadece +2 (iki) derece falanken gece boyunca da disarda -5 ler bile olmusken de, yine ilk sonenlerden bi tanesi o.. demek bu kadar cabuk isitiyo yakit odasini yavrum bujiler..
  15. kraina

bu derece detayli ve resimli aciklamaya mutesekkirim.. ben de o neyi simgeliyo diye merak ediyodum.. bi de onun yaninda olan ve resimde water trap light diye yazani.. cunku bu ikisi daha evelki araclarimda olmayan simgelerdi.. bilgilere tekrar tesekkurler.. biseye de dikkat ettim kontagi...

16. kraina

yaw kusura bakmayin.. bu kizdirma ne demek ? ukrayna daki dizelin kalitesinden de supheliyim acikcas :)
  17. kraina

tesekkurler.. bi de.. araba dizel.. e ukrayna nin sogugu da malum.. olmadik bi kis sabahinda, araba marsa bastiginda calismamazlik eder mi ? ederse ne yapicas ?
  18. kraina

bu sabah evela kontagi ilk cevirip gostergedeki isiklarin yanmasini beklerken, sonra da motoru calistirdigim anda araba ikaz sinyalleri verdi. ne oluyo diye dusunurken sinyallerle birlikte orta konsolun ustundeki bilgi ekraninda yol ve buz isareti belirdi.. demek ki alette boyle bi uyari sistemi...

19. kraina

aha iste pajeroya yakisan videolar.. pajero III un de tipi ayri bi guzel..
  20. kraina

ooouuvvv.. :eek: 90 larin ortasinda yasamistim oralarda.. simdi daha beter bile olmustur.. gerci daha beter nasil olabilir ? :rolleyes: o boyut bi arabayi cihangire sokmak, evdeki akvaryuma kofana salmaya benzer :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,124
Kayıtlı Üye Sayımız
166,855
Kaydolan Son Üyemiz
iyilerdenbiri

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri