Arama sonuçlarınız

1. kraina

Roof Top Tent (tavan Üstü Çadır) Konusunu Irdeleyelim

yukarida evelce Ukrayna'daki Maggiolina diye paylastigim sitedeki fiyatlar guncel degilmis. istemeyerek yanlis yonlendirdigim icin uzgunum. :(

2. kraina

Her Kampın Ihtiyaci; Bot+bagaj

sahile vuran dalgada bile ters gelebilir o_O ya durgun deniz ya da gol icin bu ! daha agir bi sandal icin arkada trailer tasimak veya sisme botun ugrasisindan kurtulmak, bi de bagaj kazanmak icin.. bir tasla 1.5 kus diyelim ;)
  3. kraina

ekstra bilgi yazmisim ama asil soruyu yanitlamamisim ;) 2 metreligine bile 2 kisi binerken resimler videolar var.. :eek: sitedeki bilgiye gore, 2 metrelik 160 kg, 2.5 metrelik ise 200 kg su ustunde tasima kapasiteli.. ama riske etmeden tek kisi binmek daha mantikli gibi gozuktu bana da.. :rolleyes:

4. kraina

bot olarak genislik sabit 1 metre uzunluk ise 2 ve 2.5 metrelik 2 tipi var. (resimdekiler 2.5 metrelik versiyon) her ikisi icin de taban, yani arac tavan raylarina sabitlenecek kisim degismiyo, ayni ebad (3.resim). boylelikle bagaj olarak kapasite yine iki boy icin de 600 litre.. bot olarak...
  5. kraina

ne zamandır aklımda olan şeyi internette gördüm, paylaşayım istedim ! linki http://www.aquabox.su/ ama tamamen Rusca :confused: TC de böyle bisey yapılamaz mı ? yapabilecek usta /üretici çıkar diye düşünüyorum. çünkü imalat iyi bizde.. illa birebir kopya olması gerekmez, farklı hatta daha...

6. kraina

2008 Model Pajero 3.2 Dıd Kendilerini Nasil Bilirsiniz

forumun ustunden 1.5 yil gecmis o yuzden boyle gec yazmak pek anlamli olmayabilir.. Ukrayna'da yasiyorum, elbette her ulkenin sartlari, her insanin durumlari ve dusunceleri farklidir ve saygi duyulur, sadece kendi adima ve bi pajero sahibi olarak soyliyeyim, alinip satilacak degil, doya doya...

7. kraina

Iğneada Kampı

longoz candir be, can..
  8. kraina

Offroad Yapan Kampçılar Için Deli Tasarım "camping Doughnut"

aslinda yil olmus 2016.. halbuki 70 lerde uzay 1999 u seyrederken vay anasini diyoduk.. :) demem o ki kamp sevdalilarina daha iyi hizmet etmesi lazim teknolojinin :) zira uzaya cikalim demiyoruz :) sunun bi de kurulumunu goreydik.. arac ustunde duruyo da, acilip da S veya C sekli alana kadar...
  9. kraina

Offroad Yapan Kampçılar Için Deli Tasarım "camping Doughnut"

vay vay.. bu ne boyle yaw.. sistemi kurulumu pek anlayamadim, ilaveten agirligi nedir gibi teknik bilgilere ulasamadim ama ondan evel ne varsa silip atacak gibi bisey bu.. cok yeni bisey sanirim, youtube ta video falan bulamadim..

10. kraina

Iğneada Kampı

bayilirim Igneada'ya... cocuklugumdan beri gittigim yer..

11. kraina

eeyvalla senin de oyle.. zipkin dedigin gibi dinamik.. gencken denediydim.. becerikli adam isi, benim gibi sakara gore degil :) yaw olta olur, 50 metre olsun ag olur, yuzme olurr... su olsun da.. doga olsun da.. yaw bi baha gelse de karpatlara kacsam diye deliriyom.. feysten de buldum seni ;)
  12. kraina

niyetim baharlari TC de kamplamakti ama vize islerini halledemedigim icin Romanya-Bulgaristan uzerinden gelemedim, hem burasi ucuz ulke, o yuzden tum kamplarim Ukrayna'da.. ille de geleyim dersem zaten roro ile gelirim, tavanim bos olursa hic ekstraya gerek yok, neye aldiysam aynisina size...

13. kraina

asil onemlisi TC de bu denli fark cok dusundurucu.. ne bu luks vergisi mi var da bu akdar fark var ? yaw dogada olmak luks degil, bilakis ihtiyactir.. hatta azla yoklukla yasamasini ogrenmektir.. ozumuzdur.. insan dogada yasamak icin vardir, hatta etiyle kemigiyle sinir sistemiyle bunun icin...
  14. kraina

aynen oyle ustadim, hem keyif hem kisisel tercih.. dedim ya becerebilsem aracustu en kolayi.. matrasi hatta mati tulumu hepsi icinde.. ondan sonrasi fiyat, acilir mi yoksa hardtop mu olsun tercihi.. bana kalsa yerde yatarim, en fazla mat ve tulum yeter.. disarisi cok mu sert, al malzemeyi...
  15. kraina

evet en buyuk avantaji hemen hazir olmasi.. denedigim columbus bile kolaydi, sizin hard top daha da kolay.. lokumu birlikte yiyelim bari de kilolar paylasilsin :) o verdigim katalog linkinde ilk satirlar buranin parasi grivna fiyatlari bugun 1 dolar 27 grivna hakikaten iki ulke arasinda bu fiyat...

16. kraina

siden 5 cm kisa 10 kilo fazlayim. aracustu cadir olarak kisa sureligine, acildiginda 140 x 320 х 130 olculerde columbus overzone ( Columbus — OverZone ) denedim ama her uzanma istegimde arac tepesine cikmak eziyete donustu bende :) arkada trailer tasimadan, herseyi arac ebadina sigdirip...
  17. kraina

Ukrayna'da yasiyorum. Internette bulabildigim (Автокемпер Украина. Каталог - Maggiolina) Maggiolina fiyatlari; en dusuk 210x130 airlander icin, 1000 dolar civari baslayip, en pahali 210x145 extreme forest 1500 dolara kadar cikiyor. Bu fiyatlar ne kadar guncel bilmiyorum ancak TC ile arasinda...

18. kraina

su siteyi bi ziyaret etmenizi oneririm.. The Most Innovative Roof Top Tent, iKamper benim hosuma giden road trip modeli.. hard top tercih ederseniz, onlar da var.. tum modellerin youtube ta videolari var..
  19. kraina

3.2 Did Dakar Versiyonu Nedir ? Ne Degildir.?

kis aylarinda araba kapali garajda, haftada 2-3 sefer cikarip sadece sehir ici gezmelerde, 1 depoyla 790-830 km arasi gidiyo.. buralar kisin sogukcana.. bu kis simdiye dek (dun) -18 gorduk !

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,124
Kayıtlı Üye Sayımız
166,855
Kaydolan Son Üyemiz
iyilerdenbiri

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri