Arama sonuçlarınız

1. kraina

3.2 Did Dakar Versiyonu Nedir ? Ne Degildir.?

tum pajero sevdalilarina ayni dileklerimle.. gercekten, sevdalanilacak araba..

2. kraina

3.2 Did Dakar Versiyonu Nedir ? Ne Degildir.?

kullanım 1 seneyi geçti - 1 depoyla en fazla gidilen mesafe 940 km ! bunun çoğu şehir içi ama plaja veya gölete kampa gidiş dahil ! gaza-frene asılmadan sakin kullanım, şehir içi stabil 40-50-60 km/s yi geçmeyen sürüşlerle.. dur kalk arabası katiyen değil. trafiği olan bir şehre geldiğinizde...
  3. kraina

Ankara Pajero Sahibi Arkadaş Aranıyor..

aslinda dizel veriminden dolayi ara hizlanmalar iyidir.. peki o hizlarda, 70-80 giderken 110-120 ye cikmasi kac saniye suruyo ? ama nerden bakarsan bak, dizel oyle evela kasip sonra firlayip koltuga yapistirmaz.. kesintisiz sekilde ivmelenir..

4. kraina

Ankara Pajero Sahibi Arkadaş Aranıyor..

kardes ankara'da dillim istersen emailimi veririm ordan yazisabiliriz.. ama pajeroyla ilgili kafasinda soru isareti olan herkese yazdigimi tekrarlayayim; pajero dan sonra baska marka, tip, klas, sinif, boyut vsvs ne arac varsa unutursun.. hatta hayatinda tekerlekli ne varsa kurtulasin gelir.. ;)
  5. kraina

90 Bin Civarı 4×4 Suv Tavsiyesi

ne sekil ve sebeple oldugunu bosverin, isi bitirmissiniz... eylem, dusunceyi hakli cikarir.. dahasi, dusunmekten de gucludur.. aracinizin keyfini cikarin ;)

6. kraina

90 Bin Civarı 4×4 Suv Tavsiyesi

"apolat" arkadas maliyet hesabi yaparken ve yeni arac isterken hakli.. "matchplus" arkadas da model yeniligi kadar aracin saglam ve guvenli olmasi gerektiginde hakli.. kistas; verilebilecek para ve kisisel tercih.. tecrubeyle sabit, kendi gorusumu soyliyeyim; pajero wagon denen alet, fiyata...

7. kraina

Şişme Çadır

öte yandan ! bu çadır cok ağır da olabilir.. incelemelerimde 4x4 m. ölçüsünün kaç kilo olduğunu göremedim bi türlü.. ama 60 kilodan bile fazla olabilir gibi geldi bana..
  8. kraina

Şişme Çadır

kamp deyince anladığım çadır.. şimdiki çadırım 1.4 x 2.1 lik kamp rite ctc double ! şişme çadır tecrübesi bende de yok.. bu facet çadırın videolarını resimlerini inceliyorum, sabitleme ipi, çıtası yok ama oldukça dayanıklı ve dengeli görüntüsü var. hem de onca yüksekliğine karşın ! şu kamp...
  9. kraina

Şişme Çadır

bahar geldi, çadırlar fora... son zamanlarda öne çıkan şişme çadırlar arasında, internette böyle bir örneğe rastladım.. denge ve dayanıklılık açısından daha iyisini görmedim.. videosu: internet sitesi: Facet facebook: Facet Inflatable Tents

10. kraina

Kamp Için Ekstra Bagaj Imkanı

650 tl sadece ceki demiri fiyati mi ? ruhsata isleme masrafi da var mi TC de ?

11. kraina

aman yapmayin .. cocuklar var... tekerin davlumbaza degmesinden daha kotu durumlar olabilir, allah korusun..
  12. kraina

evet bu da pratik cozum.. araba arkasindaki hitch cargo trailer, aracin bagaji + tavani yetmediginde basvurulacak yontem.. tabi uzamayi goze alacaksin.. + aracin tasima kapasitesini asmayacaksin..

13. kraina

kahraman aile ! siz de kahraman aile reisi oluyorsunuz, hic abartisiz.. :) cocuklariniza dogayi yasattiginiz icin bi dogasever olarak size (ve esinize) tesekkur ediyorum.. ben de 1975 ten (4 yasindan) beri cadirciyim.. hic unutamam ana-babamla tamamini cadirda gecirdigimiz yazlari.. arabamiz ve...
  14. kraina

station wagon mu araciniz ? bir de aracin yuk kapasitesi asiliyo genelde :)
  15. kraina

Her Kampın Ihtiyaci; Bot+bagaj

az evel 'kamp içim ekstra bagaj imkanı' diye konu açtım.. bu katlanan RIB botu, orda bahsettiğim bagaja koyarak çözmek de mümkün gibi duruyo...

16. kraina

bagaja sığmayan veya koymak istemediğiniz eşyalar için alternatif taşıma sistemi ! araçüstü tavan bagajından daha fazla taşıma kapasitesi sunuyor. araç haliyle biraz uzuyor ama römorkla uzadığı kadar değil :rolleyes: ekte sadece iki resim var ama dileyen youtube veya gugıl aacadan 'hitch cargo...
  17. kraina

kamp demek, zaten suyla haşır neşir olmak demek.. bi de dedigin gibi taze balık, oohhh en fışkınlısından kan olsun, bedene dolsun.. kompakt olayım diye, inatla römorktan kaçmaya çalışıyorum, bu RIB lerin katlanırı varmış araştırıyorum bakalım yaşadığım Ukrayna'da varsa kısmet olur umarım.. o...
  18. kraina

haklisiniz arkadaslar.. sisme bot dalgaya daha mukavemetli ve emniyetli.. bi de onlarin fiber tabanlilari var ya, RIB diye bilinen, onlardan 3-3.5 metre arasi bi tane yeter.. 4 yetiskin biner..

19. kraina

egriyi dogruyu hesapladiginda sisme bot en mantiklisi duruyo..
  20. kraina

Pathfinder Vs Pajero Hakkında

Pathfinder ile pajero ayni klas degildir pajero bariz sekilde daha iridir muadili patrol dur. 3.2 did kullanicisi olarak pajero dan sonra baska marka sinif tip vsvs dusuncem kalmadi pajero varken pajero

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,124
Kayıtlı Üye Sayımız
166,855
Kaydolan Son Üyemiz
iyilerdenbiri

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri