Arama sonuçlarınız

1. kraina

Ilk Acemi Abant Kış Kampı Hezayanım

Bear ve Serdar üstadlar, en ilkel ve zorlu şartlarda ellerini sürdükleri yerleri neredeyse ev konforuna çeviriyolar.. Serdar'ın en iptidai şartarda mantı yapışını hatırlarım :smiley: biz kamp sobasını devirdik, bari yangın çıkarmadık diye sevindik :p

2. kraina

Ilk Acemi Abant Kış Kampı Hezayanım

forumu yeni farkettim.. anlatımın sadeliği ve af buyurun komikliği tebessüm ettirdi :smiley: sağolun. iyi ki hipotermi olmamış. hele ki ıslanıp onca süre bekledikten sonra.. madem forumda böyle samimi anlatımlar var, kendi anımı paylaşayım istedim. evela, 1974-78 arası anne babayla Semizkum...
  3. kraina

3.2 Did Dakar Versiyonu Nedir ? Ne Degildir.?

işte o 98 bile oldu 114... (+tl si de var daha) yenge şaşırır tabi :smiley: burada da, arabanın TC fiyatını söyleyince akılları çıkıyo insanların :eek: niye diye soruyolar.. gel de anlat hadi niyesini..

4. kraina

TC fiyatı, resmi sitesinde 114.559 EURO + 5.033 TL olmuş !! haklsınız. reklamı yapılsa ne olur ?! akıl almaz bir rakam !

5. kraina

Serdar Kılıç'ın videodaki araç ile bu forumda daha evel paylaştığım (hatırlatma için aşağıda) videodaki araç aynı, plakası da 34 HK 0437 :eek: Bu arada pajero nun tv deki araba programları veya sosyal medyada pek tanıtımı olmadığını farkettiniz mi ? yaşadığım Ukrayna'da bile çok daha fazla...

6. kraina

Vx 200 4.5 V8d Hakkinda Genel

Prado nuzu güle güle kullanın.. Japon kardeşler onlar.. ;) üstelik hem büyükler, hem de işlevli :p
  7. kraina

Vx 200 4.5 V8d Hakkinda Genel

LC 200 dizel 4.5 sahibi değilim, sadece yaşadığım ülkedeki (Ukrayna) genel ve tanıdığım kişisel kullanıcı yorumlarına göre, evvela her yolun her istikametin aracı ama boyutundan dolayı şehir içi değil, tüketim de 18 litrenin altına düşmez. yüksek torkundan dolayı tork farkı çok...
  8. kraina

Aracın Modeli?

sorulmadı ama detay vereyim ;) UAZ yani Ulyanovsk (şehrin adı) Avto (oto) Zavod (fabrika) kısaltması ! videodaki model sanırım 2000 başlarından 2014 e kadar üretilen ve yanlızca benzinli motorları olan modeli. daha sonra makyajlandı. içi de daha yenilikçi oldu ve dizel (bosch common rail 114 hp)...

9. kraina

Aracın Modeli?

Rus mali UAZ Patriot..

10. kraina

2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı

merhaba sizi İzciTeam Samanlı Dağları gezisinde izledim. başka gezilere katıldınız mı ? onları da izleyeyim. Pajero yu kamp için donama konusunda referans için yazdıklarınızı okudum ama resimler silinmiş, yazık.. Pajero ile ağır offroad bulaşmadan, arkaya karavan veya trailer takmadan, araç üstü...
  11. kraina

Araç Arkası Dolap (tow Box Türevi)

aha.. valla takip ! yapılış ve paylaşımı hararetle bekliyoruz :smiley:

12. kraina

Araç Arkası Dolap (tow Box Türevi)

güzel çalışma.. mutfak malzemesi, mangal, olta, ağ, şişme bot vb gibi koku, leke yapacağından bagaja koymak istemeyeceğimiz şeyler için harika.. araca ve ihtiyaca göre ölçü, malzeme değiştirilerek uygulanabilir ama prensip aynı hele bir de kendi emek ve yaratıcılığınız olduğu için tebrikler...
  13. kraina

onu takip eden ve bu forumu okuyan muhtemelen herkesin sevdiği adamdır Serdar Kılıç.. bizim yerimiz tabiat diyen adam.. derin adam..
  14. kraina

terapi gibi bölüm, saymadım ama arada izlerim.. rampaya aslında 4 Hlc ile çıkıyo.. 30:50 de R/D yapıyo ama D de olduğu için geçmez, 4Hlc de kalır, daha fazla tork olmaz.. 4Llc ve R/D lock için N ye alması gerekir.. bir de üstünde orjinalinde gelen dunlop grandtrek asfalt lastikleri var...

15. kraina

üstad Serdar Kılıç, doğada 4x4 programını, (5.5 yıl evel) Pajero Wagon ile yapmıştı.. ;)
  16. kraina

bilgilere teşekkür. dizel kullanımı zorlaştırma uygulamalarına bak hele :) sudan ucuz yakıt da ne güzel şeymiş.. hem yakıt bu kadar ucuz, hem de dizel kullanımı zorlaştırılmışken, tabi dizel araç pek olmaz..
  17. kraina

teşekkür ederim. Ukrayna'da yaşıyorum. burada da Pajero nun benzinli modelleri mevcut. özellikle, Mitsubishi nin en eski motorlarından 3 litrelik olanlar daha fazla ! satılık olarak görebildiğim en genç benzinli motor 3.8 litrelik ve 2013 modeldi. sizinki gibi 3.5 litrelik olan ise çok nadir ...

18. kraina

sizin aracta R/D lock (koltuk isitmalarin yaninda) var mi ?
  19. kraina

Mitsubishi Tarihçesi

saglamlik.. konfor.. karizma.. hangi kosulda olursa olsun hedefe ulastirma.. sadakat = pajero wagon ! bunca birikim ve emekle varilan nokta ! pajero varken, pajero !

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,124
Kayıtlı Üye Sayımız
166,855
Kaydolan Son Üyemiz
iyilerdenbiri

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri